המלצה לרסיברים דקים
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
רסיברים קונים מאמזון, שם יש לך אחריות, שרות לקוחות מעולה ואתה מקבל מוצר במחיר סופי, אין יותר תוספות. הנה רסיבר מעולה, לדוגמה:
https://www.amazon.de/gp/product/B012IUESZM/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
רק שים לב, זה אמזון אירופאי, לא ארה"ב. כך אין בעיה עם החשמל.
https://www.amazon.de/gp/product/B012IUESZM/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
רק שים לב, זה אמזון אירופאי, לא ארה"ב. כך אין בעיה עם החשמל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9027
- נתן תודות: 1579 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
אין רסיברים דקים במחיר של 2000 ש"ח כולל הכל.
הרסיברים הללו יקרים יותר מאחיהם "הרגילים" ולרוב מכילים פחות פיצ'רים מול שווה ערך למחיר ברסיבר רגיל.
אולי תמצא ביד 2.
הרסיברים הללו יקרים יותר מאחיהם "הרגילים" ולרוב מכילים פחות פיצ'רים מול שווה ערך למחיר ברסיבר רגיל.
אולי תמצא ביד 2.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אז מה יש בקישור שלי?avihuli כתב:אין רסיברים דקים במחיר של 2000 ש"ח כולל הכל.
אולי תמצא ביד 2....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·זה הדקים, אין יותר דקים מזה. שים לב, גם רסיבר דק עדיין חייב מקום נוסף לזרימת אוויר. אתה לא יכול להכניס מגבר לתוך מגירה/נישה סגורה שאין בה זרימת אוויר, זה יקצר את חייב, במקרה הטוב.hai_y כתב:תודה על התגובה, זה לא כזה דק, עוד הצעות יתקבלו בברכה...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9027
- נתן תודות: 1579 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
@BUGY
הלו ? בלי לריב...
לא התעמקתי בתחילה כי בזמנו חיפשתי לחבר ולא היה משהו שעמד במסגרת התקציב שהבחור נקב.
אבל אני רואה שיש עליו מבצע כרגע אז מניח לפי המחיר הזה מבלי להוסיף לעגלה ולבדוק מיסים ומשלוח זה עומד בתנאים.
הלו ? בלי לריב...
לא התעמקתי בתחילה כי בזמנו חיפשתי לחבר ולא היה משהו שעמד במסגרת התקציב שהבחור נקב.
אבל אני רואה שיש עליו מבצע כרגע אז מניח לפי המחיר הזה מבלי להוסיף לעגלה ולבדוק מיסים ומשלוח זה עומד בתנאים.
המלצה אישית, תחליף ארונית, תחשוב על פתרון אחר, כל דבר רק לא לרכוש רסיבר דק. חסכון במקום, לא רק מייקר, גם בא על חשבון פיצ'רים ואיכות ההגברה... הכסף שתחסוך אם תרכוש רסיבר בגובה מלא, יספיק כדי למצוא פתרון אכסון בסלון לרסיבר כזה...
- BUGY
- חבר מכור קשה

·(f)avihuli כתב:@BUGY
הלו ? בלי לריב...
אבל אני רואה שיש עליו מבצע כרגע אז מניח לפי המחיר הזה מבלי להוסיף לעגלה ולבדוק מיסים ומשלוח זה עומד בתנאים....
איזה לריב...רק אני בכתיבה התוקפנית הרגילה שלי