המלצה לרסיברים דקים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
hai_y פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
תוכלו לרשום לי דגמים של רסיברים דקים בלבד, זקוק עקב הגבלת גובה במזנון שבסלון,התקציב שלי יחסית נמוך עד 2000₪ ,לא משנה לי אם אפשר להזמין בארץ או באיביי, אשמח להמלצות.
תודה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

רסיברים קונים מאמזון, שם יש לך אחריות, שרות לקוחות מעולה ואתה מקבל מוצר במחיר סופי, אין יותר תוספות. הנה רסיבר מעולה, לדוגמה:
https://www.amazon.de/gp/product/B012IUESZM/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

רק שים לב, זה אמזון אירופאי, לא ארה"ב. כך אין בעיה עם החשמל.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9027
נתן תודות: 1579 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #3 

אין רסיברים דקים במחיר של 2000 ש"ח כולל הכל.
הרסיברים הללו יקרים יותר מאחיהם "הרגילים" ולרוב מכילים פחות פיצ'רים מול שווה ערך למחיר ברסיבר רגיל.
אולי תמצא ביד 2.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

hai_y פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על התגובה, זה לא כזה דק, עוד הצעות יתקבלו בברכה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

avihuli כתב:אין רסיברים דקים במחיר של 2000 ש"ח כולל הכל.
הרסיברים הללו יקרים יותר מאחיהם "הרגילים" ולרוב מכילים פחות פיצ'רים מול שווה ערך למחיר ברסיבר רגיל.
אולי תמצא ביד 2.
...
·אז מה יש בקישור שלי?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

hai_y כתב:תודה על התגובה, זה לא כזה דק, עוד הצעות יתקבלו בברכה
...
·זה הדקים, אין יותר דקים מזה. שים לב, גם רסיבר דק עדיין חייב מקום נוסף לזרימת אוויר. אתה לא יכול להכניס מגבר לתוך מגירה/נישה סגורה שאין בה זרימת אוויר, זה יקצר את חייב, במקרה הטוב.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9027
נתן תודות: 1579 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #7 

@BUGY
הלו ? בלי לריב... ;-)
לא התעמקתי בתחילה כי בזמנו חיפשתי לחבר ולא היה משהו שעמד במסגרת התקציב שהבחור נקב.
אבל אני רואה שיש עליו מבצע כרגע אז מניח לפי המחיר הזה מבלי להוסיף לעגלה ולבדוק מיסים ומשלוח זה עומד בתנאים.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #8 

המלצה אישית, תחליף ארונית, תחשוב על פתרון אחר, כל דבר רק לא לרכוש רסיבר דק. חסכון במקום, לא רק מייקר, גם בא על חשבון פיצ'רים ואיכות ההגברה... הכסף שתחסוך אם תרכוש רסיבר בגובה מלא, יספיק כדי למצוא פתרון אכסון בסלון לרסיבר כזה...

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

avihuli כתב:@BUGY
הלו ? בלי לריב... ;-)
לא התעמקתי בתחילה כי בזמנו חיפשתי לחבר ולא היה משהו שעמד במסגרת התקציב שהבחור נקב.
אבל אני רואה שיש עליו מבצע כרגע אז מניח לפי המחיר הזה מבלי להוסיף לעגלה ולבדוק מיסים ומשלוח זה עומד בתנאים.
...
·(f)
איזה לריב...רק אני בכתיבה התוקפנית הרגילה שלי :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”