התחדשתי ימאהה RX-a2070
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
שלום חברים,
קיבלתי היום את הרסיבר ימאהה rxa2070 יש לי שאלה למי שמכיר את הרסיבר
נראה שיש לו עוד רגלית אמצעית ועושה רושם שהיא קצת יוצר ארוכה המרגליות הרגילות בפינות הרסיבר
הרסיבר קצת לא יציב, נראה לי מוזר..
מישהו מכיר?
ברסיבר הקודם שלי 2010 גם יש רגילית אמצעית נוספת וזה לא המצב
קיבלתי היום את הרסיבר ימאהה rxa2070 יש לי שאלה למי שמכיר את הרסיבר
נראה שיש לו עוד רגלית אמצעית ועושה רושם שהיא קצת יוצר ארוכה המרגליות הרגילות בפינות הרסיבר
הרסיבר קצת לא יציב, נראה לי מוזר..
מישהו מכיר?
ברסיבר הקודם שלי 2010 גם יש רגילית אמצעית נוספת וזה לא המצב
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

מוזר מאד!
לא לא מתברגת...
פירקתי אותה, הכל יציב.
מחזיר אותה, רק הפינות האחוריות של הרסיבר לא יושבות עד הסוף, מקדימה הוא יצב, מאחורה לא.. אפשר כאילו עם אצבע ללחוץ אותו לריצפה רק בפינות האחוריות
יש מצב שככה זה אמור להיות?
תודה!
לא לא מתברגת...
פירקתי אותה, הכל יציב.
מחזיר אותה, רק הפינות האחוריות של הרסיבר לא יושבות עד הסוף, מקדימה הוא יצב, מאחורה לא.. אפשר כאילו עם אצבע ללחוץ אותו לריצפה רק בפינות האחוריות
תודה!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·kingshoko כתב:מוזר מאד!
לא לא מתברגת...
פירקתי אותה, הכל יציב.
תודה!...
לא. היא אמורה להיות בדיוק בגובה של 4 הרגלים האחרות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדש ותהנה מסאונד יציב ואיכותי 
תתחדש. רסיבר מעולה מכל הבחינות. מהיכן רכשת? סדרת ה A למרבה הצער לא זמינה באמזון אירופה, והתמחור של SGE בארץ מופקע ב 300%, מה שעושה את הרכישה כאן ללא כדאית, לא משנה כמה הרסיבר טוב. אני שוקל לרכוש את ה A1070 וכרגע מחפש חנות אירופאית או בריטית עם אפשרות לשלוח לארץ, אפילו דרך חברת שילות סטייל USHOPES אירופאית...
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

תודה!
גם אני חיפשתי אמאזון אירופה למיהם ואין, לא מוכרים.
בחיפושים שלי הסתבר לי שיש לי מכר עם קשרים טובים שם ביבואן, קיבלתי מחיר שלא יכולתי לסרב.
הדבר היחידי שמפריע לי כרגע, עדיין מחפש לזה פתרון.. בזמן ניגון Air play מופיע באופן אוטומטי מסך כזה של ימאה ולא ניתן להגדיר באופן אוטומטי שינגן בpure direct..
גם אני חיפשתי אמאזון אירופה למיהם ואין, לא מוכרים.
בחיפושים שלי הסתבר לי שיש לי מכר עם קשרים טובים שם ביבואן, קיבלתי מחיר שלא יכולתי לסרב.
הדבר היחידי שמפריע לי כרגע, עדיין מחפש לזה פתרון.. בזמן ניגון Air play מופיע באופן אוטומטי מסך כזה של ימאה ולא ניתן להגדיר באופן אוטומטי שינגן בpure direct..
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1580 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
תתחדש !!
תן לנו קצת בתמונות.
כנס לפה לגבי הגדרות של כל מה שאתה רוצה ומעבר דרך הממשק ה- WEBי. נעשה בתורה פשוטה ומאוד נוחה.
תן לנו קצת בתמונות.
כנס לפה לגבי הגדרות של כל מה שאתה רוצה ומעבר דרך הממשק ה- WEBי. נעשה בתורה פשוטה ומאוד נוחה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
·kingshoko כתב:תודה!
אני מנסה להגדיר מצב של שמיעת מוזיקה עם air play ולראות תמונה של input אחר?
מישהו מחר במקרה, אפשרי? לא מצליח ולא מוצא בmanual...
לאט לאט, אתה בסוף תמצא כל דבר שיש ברסיבר האלוהי הזה. האופציה נקראת VIDEO OUT ונכון לעכשיו היא בלעדית רק לימהה, שכן כל שאר החברות בטלו אפשרות לצפות במקור וידאו מ HDMI ובו זמנית לשמוע מקור אודיו שיכול להיות כניסה אופטית, אנלוגית, או רדיו FM\אינטרנט.
אני עם RX-A1040 ושם יש את זה כמובן. אצלך, ראה ע"מ 125 במדריך:
https://usa.yamaha.com/files/download/o ... _En_A0.pdf
תהנה..
(b)