השוואת טלויזיה הייסנס m7000 או סמסונג mu7000
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תעשו חיפוש אנשים, תעשו חיפוש.
לא הגיוני כל יום לפתוח 4-5 פוסטים שהם בדיוק קופי-פייסט עם בדיוק אותן השאלות.
אם הייתי מודרייטור באתר פשוט הייתי מוחק/נועל.
המשך שבוע טוב.
לא הגיוני כל יום לפתוח 4-5 פוסטים שהם בדיוק קופי-פייסט עם בדיוק אותן השאלות.
אם הייתי מודרייטור באתר פשוט הייתי מוחק/נועל.
המשך שבוע טוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תאמין לי ידידי לפני שפתחתי את הפוסט עשיתי חיפוש בכל הרשת לא רק בפורום הנ"ל.
יש אומנם המון פוסטים לגבי הדגמים הנ"ל אך באף אחד מהם אין השוואה בין הדגמים הנ"ל ואין תשובה חד משמעית איזו טלויזיה עדיפה.
אם אתה מוצא פוסט כזה, אשמח ללינק.
אני לפני רכישה לכן שואל איזה דגם עדיף לבעלי הניסיון ועפ"י התכונות של שני המסכים.
תודה
יש אומנם המון פוסטים לגבי הדגמים הנ"ל אך באף אחד מהם אין השוואה בין הדגמים הנ"ל ואין תשובה חד משמעית איזו טלויזיה עדיפה.
אם אתה מוצא פוסט כזה, אשמח ללינק.
אני לפני רכישה לכן שואל איזה דגם עדיף לבעלי הניסיון ועפ"י התכונות של שני המסכים.
תודה
הלכתי לראות את שתי הטלוויזיות בחנויות, הרשו לי לכוון אותם...
יש לי הייסנס בבית, ואני יותר ויותר מרוצה מההחלטה מיום ליום.
תמורה למחיר - אין מה להשוות
איכות תמונה - אחרי כיול - מדהים.
סמארט - שתיהן לא רלבנטיות לדעתי, תקנה Xiaomi Mi Box.
מה שכן - קח בחשבון שרק כששמתי את הגרסא הגרמנית אני יכול להגיד שיצאתי הכי מרוצה מהטלוויזיה. (סיפור של 5 דקות)
יש לי הייסנס בבית, ואני יותר ויותר מרוצה מההחלטה מיום ליום.
תמורה למחיר - אין מה להשוות
איכות תמונה - אחרי כיול - מדהים.
סמארט - שתיהן לא רלבנטיות לדעתי, תקנה Xiaomi Mi Box.
מה שכן - קח בחשבון שרק כששמתי את הגרסא הגרמנית אני יכול להגיד שיצאתי הכי מרוצה מהטלוויזיה. (סיפור של 5 דקות)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין תשובה חד משמעית כי אין תשובה חד משמעית.
לכל אחד העדפות שונות, ולכל מסך יש את החסרונות והיתרונות שלו. לכן צריך לקרוא ולהחליט מה חשוב לך יותר ולפי זה לבחור מה עדיף עבורך.
לכל אחד העדפות שונות, ולכל מסך יש את החסרונות והיתרונות שלו. לכן צריך לקרוא ולהחליט מה חשוב לך יותר ולפי זה לבחור מה עדיף עבורך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אין כאן נטו, לכל אחת יש את היתרונות\חסרונות שלה, גם מבחינת איכות תמונה.
אבל לדעתי האישית (לפי העדפות שלי) העדיפות היא של ההייסנס.
אבל לדעתי האישית (לפי העדפות שלי) העדיפות היא של ההייסנס.
את הMU7000 לא יצא לי לראות. אבל את הKU7000 של הארץ כן אצל חבר ואפילו לשחק איתה קצת מן הסתם.
מבחינת איכות תמונה אני הרבה יותר מבסוט מהייסנס, אפילו עם כיול עם הסמסונג הכל היה נראה רווי מידי ומציק...
בפועל שניהם טלויזיות טובות ויכול להיות שעם משחק עמוק עם הסמסונג הייתי מגיע לתוצאה טובה גם... אבל לא הצלחתי.
לי אישית בבית יש הייסנס m7000 שקניתי אחרי אותה ההתלבטות... לטובת הסמסונג תפריטים אולי יותר יפים? אם זה משנה למישהו... מעבר לזה...
אמיר
מבחינת איכות תמונה אני הרבה יותר מבסוט מהייסנס, אפילו עם כיול עם הסמסונג הכל היה נראה רווי מידי ומציק...
בפועל שניהם טלויזיות טובות ויכול להיות שעם משחק עמוק עם הסמסונג הייתי מגיע לתוצאה טובה גם... אבל לא הצלחתי.
לי אישית בבית יש הייסנס m7000 שקניתי אחרי אותה ההתלבטות... לטובת הסמסונג תפריטים אולי יותר יפים? אם זה משנה למישהו... מעבר לזה...
אמיר
רק עכשיו שמתי לב שדיברת על ה-50 אינץ'...
תעשה לעצמך טובה - תקנה את ה55 אינץ' של הייסנס, הוא מאוד נפוץ ויש לו המון תמיכה, וכיול איכותי מאוד על ידי אנשים שיודעים מה הם עושים. השגתי אותו ב-3600 שח כולל התקנה על הקיר דרך וואלהשופס... כדאי לדעתי.
תעשה לעצמך טובה - תקנה את ה55 אינץ' של הייסנס, הוא מאוד נפוץ ויש לו המון תמיכה, וכיול איכותי מאוד על ידי אנשים שיודעים מה הם עושים. השגתי אותו ב-3600 שח כולל התקנה על הקיר דרך וואלהשופס... כדאי לדעתי.
מחזק את דברי הייטקיסט. לצערנו, מסתבר שגם הגרסה החדשה של הקושחה הישראלית לא כוללת פיצ'רים מתקדמים שקיימים בקושחות אירופאיות (רלוונטי בעיקר למי שמעוניין לצפות בתכני HDR).
לכן, בהחלט מומלץ לקנות את דגם ה-55 או ה-65, להם יש קושחה אירופאית טובה וכיולים מומלצים.
יש גם פוסט מסודר כאן בפורום עם קישורים לקושחות ולכיולים המומלצים לכל דגם, כך שהמידע די נגיש.
לכן, בהחלט מומלץ לקנות את דגם ה-55 או ה-65, להם יש קושחה אירופאית טובה וכיולים מומלצים.
יש גם פוסט מסודר כאן בפורום עם קישורים לקושחות ולכיולים המומלצים לכל דגם, כך שהמידע די נגיש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים