כרטיס רשת אלחוטי usb 1900mb יש בישראל?
שלום קניתי לפני כמה ימים תכרטיס רשת usb ה tp link archer t4u שתומך עד 1300mb ויש לו 2 אנטנות עכשיו ראיתי שבארצות הברית יש את ה tp link archer t9uh שהוא תומך עד 1900 ויש לו 4 אנטנות והוא משדר לטווחים יותר ארוכים מ4u השאלה שלי אם יש אותו בישראל ובכלל כרטיס רשת usb עם 4 אנטנות שתומל עד 1900mb כי זה מבאס יש לו קליטה טובה אבל ציפיתי להרבה יותר קליטה וראיתי שאין 9uh בישראל
·למה? אם יש לי ראוטר tp link archer c9 ויש לי עכשיו כרטיס רשת התקן ac עם 2 אנטנות אס אם אני אקח משנו עם 4 זה לא ישפר יותר? לא דיברתי על שיפור ענק של בית שלם קצת להוסיף עוד מקליטה ויותר מהירותIamEzio כתב:גם 20 אנטנות לא ישפרו לך את הקליטה....
אני לא מבין איפה יש לך בעיה, בשרשור קודם כבר כתבת:
https://www.hometheater.co.il/vt282603.html
"אוקיי אז אצלי החיבור usb 3.0 לא נותן שיפור לעומת usb 2.0 בשניהם זה מראה 867 ובבדיקה מהירות שניהם מקבלים את אותם מהירות 190mb אולי ב usb 2.0 אני מקבל 185 אבל לא משהו משמעותי השאלה אם אמור להיות שינוי בין החיבורים כי אצלי זה לא משנה משהו ואגב איך אני מצליח להשיג 1300mb? שמתי על 80mhz וזה נותן 867 במקסימום"
וגם שאתה מחובר ב HOT 200M ובודק מול speedtest.
בחיבור כזה אתה לא מנצל בכלל את היכולות של הכרטיס והנתב שיש לך.
המקסימום שתקבל זה 200mbit שזה מה ש HOT נותן לך.
אם יש לך בעית קליטה ואתה מקבל פחות מ 190/185 אז אפשר לחפש פטרונות אחרים.
אם כן היתי ממליץ לך על משהוא כמו T4UHP שיש לו אנטנה חיצונית בהספק שידור/קליטה גבוהה יותר.
אם אתה לא עובד עם שרת קבצים/NAS ברשת הביתית לא תגיעה לניצול המקסימלי של כרטיס ה T4U הקיים שלך.
"אוקיי אז אצלי החיבור usb 3.0 לא נותן שיפור לעומת usb 2.0 בשניהם זה מראה 867 ובבדיקה מהירות שניהם מקבלים את אותם מהירות 190mb אולי ב usb 2.0 אני מקבל 185 אבל לא משהו משמעותי השאלה אם אמור להיות שינוי בין החיבורים כי אצלי זה לא משנה משהו ואגב איך אני מצליח להשיג 1300mb? שמתי על 80mhz וזה נותן 867 במקסימום"
אם כן היתי ממליץ לך על משהוא כמו T4UHP שיש לו אנטנה חיצונית בהספק שידור/קליטה גבוהה יותר.
אם אתה לא עובד עם שרת קבצים/NAS ברשת הביתית לא תגיעה לניצול המקסימלי של כרטיס ה T4U הקיים שלך.
כן אני מקבל במקסימום 185 מגה לא 200 מגה אבל ברגע שאני מתחיל טיפה להתרחק המהירות מתחילה לצנוח משמעותית ברמה שאם הראוטר בחדר ואני יושב בסלון אני מקבל 50 מגה שהמחשב נמצא באותו החדר אז כן המהירות טובה מאוד אבל המרחק מתחיל להיות בעייתיrm1 כתב:אני לא מבין איפה יש לך בעיה, בשרשור קודם כבר כתבת:
אם אתה לא עובד עם שרת קבצים/NAS ברשת הביתית לא תגיעה לניצול המקסימלי של כרטיס ה T4U הקיים שלך....
·