כרטיס רשת אלחוטי usb 1900mb יש בישראל?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום קניתי לפני כמה ימים תכרטיס רשת usb ה tp link archer t4u שתומך עד 1300mb ויש לו 2 אנטנות עכשיו ראיתי שבארצות הברית יש את ה tp link archer t9uh שהוא תומך עד 1900 ויש לו 4 אנטנות והוא משדר לטווחים יותר ארוכים מ4u השאלה שלי אם יש אותו בישראל ובכלל כרטיס רשת usb עם 4 אנטנות שתומל עד 1900mb כי זה מבאס יש לו קליטה טובה אבל ציפיתי להרבה יותר קליטה וראיתי שאין 9uh בישראל

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

גם 20 אנטנות לא ישפרו לך את הקליטה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

IamEzio כתב:גם 20 אנטנות לא ישפרו לך את הקליטה.
...
·למה? אם יש לי ראוטר tp link archer c9 ויש לי עכשיו כרטיס רשת התקן ac עם 2 אנטנות אס אם אני אקח משנו עם 4 זה לא ישפר יותר? לא דיברתי על שיפור ענק של בית שלם קצת להוסיף עוד מקליטה ויותר מהירות

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1588
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

אני לא מבין איפה יש לך בעיה, בשרשור קודם כבר כתבת:
https://www.hometheater.co.il/vt282603.html

"אוקיי אז אצלי החיבור usb 3.0 לא נותן שיפור לעומת usb 2.0 בשניהם זה מראה 867 ובבדיקה מהירות שניהם מקבלים את אותם מהירות 190mb אולי ב usb 2.0 אני מקבל 185 אבל לא משהו משמעותי השאלה אם אמור להיות שינוי בין החיבורים כי אצלי זה לא משנה משהו ואגב איך אני מצליח להשיג 1300mb? שמתי על 80mhz וזה נותן 867 במקסימום"

וגם שאתה מחובר ב HOT 200M ובודק מול speedtest.

בחיבור כזה אתה לא מנצל בכלל את היכולות של הכרטיס והנתב שיש לך.
המקסימום שתקבל זה 200mbit שזה מה ש HOT נותן לך.

אם יש לך בעית קליטה ואתה מקבל פחות מ 190/185 אז אפשר לחפש פטרונות אחרים.
אם כן היתי ממליץ לך על משהוא כמו T4UHP שיש לו אנטנה חיצונית בהספק שידור/קליטה גבוהה יותר.

אם אתה לא עובד עם שרת קבצים/NAS ברשת הביתית לא תגיעה לניצול המקסימלי של כרטיס ה T4U הקיים שלך.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

rm1 כתב:אני לא מבין איפה יש לך בעיה, בשרשור קודם כבר כתבת:
https://www.hometheater.co.il/vt282603.html

"אוקיי אז אצלי החיבור usb 3.0 לא נותן שיפור לעומת usb 2.0 בשניהם זה מראה 867 ובבדיקה מהירות שניהם מקבלים את אותם מהירות 190mb אולי ב usb 2.0 אני מקבל 185 אבל לא משהו משמעותי השאלה אם אמור להיות שינוי בין החיבורים כי אצלי זה לא משנה משהו ואגב איך אני מצליח להשיג 1300mb? שמתי על 80mhz וזה נותן 867 במקסימום"

וגם שאתה מחובר ב HOT 200M ובודק מול speedtest.

בחיבור כזה אתה לא מנצל בכלל את היכולות של הכרטיס והנתב שיש לך.
המקסימום שתקבל זה 200mbit שזה מה ש HOT נותן לך.

אם יש לך בעית קליטה ואתה מקבל פחות מ 190/185 אז אפשר לחפש פטרונות אחרים.
אם כן היתי ממליץ לך על משהוא כמו T4UHP שיש לו אנטנה חיצונית בהספק שידור/קליטה גבוהה יותר.

אם אתה לא עובד עם שרת קבצים/NAS ברשת הביתית לא תגיעה לניצול המקסימלי של כרטיס ה T4U הקיים שלך.
...
כן אני מקבל במקסימום 185 מגה לא 200 מגה אבל ברגע שאני מתחיל טיפה להתרחק המהירות מתחילה לצנוח משמעותית ברמה שאם הראוטר בחדר ואני יושב בסלון אני מקבל 50 מגה שהמחשב נמצא באותו החדר אז כן המהירות טובה מאוד אבל המרחק מתחיל להיות בעייתי
·

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1588
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #6 

נסה להתחבר ב 2.4G
ואו אם קיבלת עם המתאם כבל מאריך חבר אותו ותקבל קליטה טובה יותר מאשר בחיבור צמוד למחשב.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”