שרותי תוכן אלטרנטיבים לכבלים
שלום רב,
אודה להמלצתכם למכשירים ושרותי התוכן לטלויזיה
יש לי נקודת רשת תקינה ליד כל טלוויזיה, מתלבטת האם לרכוש סטרימרים ומה להתקין עליהם?
האם יש שירותים בתשלום חודשי נמוך המספקים תוכן רחב?
דגש על תוכן לילדים, ספורט, סרטים וסדרות רלוונטים ובתרגום
אודה להמלצתכם למכשירים ושרותי התוכן לטלויזיה
יש לי נקודת רשת תקינה ליד כל טלוויזיה, מתלבטת האם לרכוש סטרימרים ומה להתקין עליהם?
האם יש שירותים בתשלום חודשי נמוך המספקים תוכן רחב?
דגש על תוכן לילדים, ספורט, סרטים וסדרות רלוונטים ובתרגום
כיום יש בארץ כמה שירותי תוכן המסתמכים על חיבור אינטרנט.
יש לך את סמארט של טריפל סי- לפי תגובות של משתמשים, תוכן די דל. בעיקר ערוצי הברודקאסט הרגילים+כמה משלהם ו-VOD (שחלקו בתשלום).
יש לך את השירות NEXT של הוט ושל רמי לוי(אותו שירות רק עם מיתוג שונה)-אם אני זוכר נכון, כ-35 ערוצים+VOD.
יש את פרטנר TV- ערוצי ברודקאסט רגילים+עוד ערוצים שהם רכשו+VOD+יכולת לשלב עם מנוי נטפליקס.
סלקום TV(השירות הותיק מבין שירותי התוכן על גבי האינטרנט)-ערוצי ברודקאסט+ערוצים שרכשו+VOD(ללא תוספת תשלום)+אפשרות לחבילות
של ספורט וערוצים ברוסית(בתשלום נוסף).
חברת יס גם צריכה לצאת בקרוב עם שירות דומה.
מבחינת תכנים, על פי תגובות של משתמשים נכון להיום, החבילה עם הכי הרבה תוכן היא החבילה של סלקום לפי מה שהבנתי.
לכל אחד מהשירותים יש את החסרונות שלו(חוסר תוכן/ערוצים/VOD בתשלום וכו').
אם את מחפשת כמה שיותר תוכן, האופציה הכי טובה לך כנראה תהיה סלקום TV.
יש לך את סמארט של טריפל סי- לפי תגובות של משתמשים, תוכן די דל. בעיקר ערוצי הברודקאסט הרגילים+כמה משלהם ו-VOD (שחלקו בתשלום).
יש לך את השירות NEXT של הוט ושל רמי לוי(אותו שירות רק עם מיתוג שונה)-אם אני זוכר נכון, כ-35 ערוצים+VOD.
יש את פרטנר TV- ערוצי ברודקאסט רגילים+עוד ערוצים שהם רכשו+VOD+יכולת לשלב עם מנוי נטפליקס.
סלקום TV(השירות הותיק מבין שירותי התוכן על גבי האינטרנט)-ערוצי ברודקאסט+ערוצים שרכשו+VOD(ללא תוספת תשלום)+אפשרות לחבילות
של ספורט וערוצים ברוסית(בתשלום נוסף).
חברת יס גם צריכה לצאת בקרוב עם שירות דומה.
מבחינת תכנים, על פי תגובות של משתמשים נכון להיום, החבילה עם הכי הרבה תוכן היא החבילה של סלקום לפי מה שהבנתי.
לכל אחד מהשירותים יש את החסרונות שלו(חוסר תוכן/ערוצים/VOD בתשלום וכו').
אם את מחפשת כמה שיותר תוכן, האופציה הכי טובה לך כנראה תהיה סלקום TV.
יש בישראל היום סוף סוף חלוקה בין שירותי פרמיום לשירותי לואו קוסט בעולם הטלויזיה.
מי שרוצה פרימיום כולל הכל מהכל יקח את אחת הקומבינציות בהוט/יס
מי שרוצה בזול אבל חלקי, יקח את אחד מהשירות הזולים וכאן כבר תלוי בטעם אישי של כל משפחה ומה מתאים לה בזול.
דוגמאות :
https://cellcomtv.cellcom.co.il
https://www.stingtv.co.il
מי שרוצה פרימיום כולל הכל מהכל יקח את אחת הקומבינציות בהוט/יס
מי שרוצה בזול אבל חלקי, יקח את אחד מהשירות הזולים וכאן כבר תלוי בטעם אישי של כל משפחה ומה מתאים לה בזול.
דוגמאות :
https://cellcomtv.cellcom.co.il
https://www.stingtv.co.il
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
שילוב של סלקום או פרטנר בתוספת מנוי נטפליקס יסגור לך את הפינה (בעלות ממוצעת של חצי מעלות יס / הוט).
כחובב ספורט , יש יתרון לסלקום (אם כי חברים מדווחים על בעיות איכות שידור בזמן ארועי ספורט גדולים - לי אישית אין סלקום טי וי ...)
יתרון נוסף של סלקום הוא האפשרות להתקנת האפליקציה על טלויזיות חכמות או סטרימרים שונים (וכך לחסוך דמי תשלום לממירים).
קח בחשבון שגם יס עומדים להיכנס בשבועות הקרובים עם מותג ״מוזל״ מבוסס אנדרואיד טי וי כך שאולי שווה לחכות ולראות מה הם מציעים לפני קבלת החלטה סופית בנושא.
כחובב ספורט , יש יתרון לסלקום (אם כי חברים מדווחים על בעיות איכות שידור בזמן ארועי ספורט גדולים - לי אישית אין סלקום טי וי ...)
יתרון נוסף של סלקום הוא האפשרות להתקנת האפליקציה על טלויזיות חכמות או סטרימרים שונים (וכך לחסוך דמי תשלום לממירים).
קח בחשבון שגם יס עומדים להיכנס בשבועות הקרובים עם מותג ״מוזל״ מבוסס אנדרואיד טי וי כך שאולי שווה לחכות ולראות מה הם מציעים לפני קבלת החלטה סופית בנושא.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
נטפליקס ועידן פלוס - השילוב המנצח, לדעתי. 40-50 ש"ח בחודש.
את ה-2000 ש"ח חסכון בשנה אפשר להשקיע בדברים אחרים במקום בטלוויזיה.
זה אמנם לא כולל ספורט ואין הרבה תוכן מדובב לילדים קטנים שעוד לא קוראים תרגום ממה שראיתי.
את ה-2000 ש"ח חסכון בשנה אפשר להשקיע בדברים אחרים במקום בטלוויזיה.
זה אמנם לא כולל ספורט ואין הרבה תוכן מדובב לילדים קטנים שעוד לא קוראים תרגום ממה שראיתי.