1. טלויזיה לסלון. מרחק בערך 5 מטרים, יחסית מואר (חלון הזזה בכל החלק השמאלי), מטרות צפייה: בדר"כ סדרות (מעוניין להשתמש בסלקוםTV אבל אין לי סטרימר) ומדי פעם סרטים 1080p. לא רואים ספורט. כמובן עדיף אופציה ל-4K. גודל כנראה 65-70 אינץ'. תקציב: סביב 9000.
2. טלויזיה לחדר שינה. צפייה רק בלילה. אותם הצרכים כמו הטלויזיה לסלון. מרחק בערך 2.5 מ'. גודל כנראה 50-55". תקציב: סביב 5000
3. טלויזיה נוספת בגודל 65" לסלון אחר. מרחק 3 מטרים. מתלבט בין ה-M7000 או סמסונג MU7000. תקציב סביב 7000.
כמובן שאני מעוניין ב-best value for money לגבי כל הטלויזיות. בתקווה גם לקבל מחיר מיוחד אם אקנה את כולם ביחד.
מה הבעיה בלקנות מייבואן לא רשמי מבחינת אחריות?
האם כדאי לחכות לסוף נובמבר ל-black friday? כרגע מסתדר עם פלזמות בנות 13 שנה
תודה מראש על ההמלצות!
== עדכון ==
הייתי היום בכמה חנויות (בבאר שבע). כמה בעיות רציניות:
* אין להם שלטים (לפחות לא יודעים איפה הם.. נשמע מעולה), ולכן אי אפשר לאפס את שינויי הצבע ולשנות את מצב shop ל-home.
* חלק מהדגמים נמצאים ממש גבוה ואי אפשר להתרשם מזווית נורמלית.
* הדבר הכי מרגיז הוא שהבאתי איתי סרטון כדי לבדוק גם איך נראה WEBRip 1080p עם תרגום בעברית, אבל הם לא יכלו להזיז את הטלויזיות כך שאין אפשרות לחבר את ה-USB שלי. בזיון.
* בחנתי ערוצי HD של YES וגם ערוץ 2. נראה זוועה בכל הטלויזיות. אפילו ערוצי ה-HD. הכל נראה מרוח בלי פרטים. באסה.
לסיכום אני מבין שאין לי אפשרות לבדוק את הטלויזיות כמו שצריך בחנויות (לפחות לא בבאר שבע) אלא לסמוך על חוות הדעת שלכם וביקורת ב-rtings.
נראה לי שאלך על הסמסונג MU7000 בגודל 55 ו-65.
מה אתם אומרים על KU7000 בגודל 70? האם יש תמיכה לסלקוםTV? כתוב ב-rtings שקיים judder. האם זה באמת מורגש?
האם בכל הטלויזיות יש עידן+?
תודה!