בגלל שהם אמרו לי שאם אני רוצה את הכסף חזרה אז זה דרך החנות, הם לא מחזירים כסף, מה שזה אומר זה שהם בעצם שולחים אותי למלחמה מול החנות כי החנות לא מסכימה לקבל את הטלוויזיה חזרה מכיוון שמבחינת סמסונג זה ״תקין״. תוסיף לזה חודשיים של התעסקות ו-6 ימי עבודה שהלכו לפח - פשוט אין לי כוח יותר. אני רק יודע שאני לא אקנה מהם יותר.Evil-u כתב:·אז למה נשארת?......
אם זה בכל אחת מהן, תנו את הכסף ויאללה ביי....
ישנם פסים שחורים על כל המסך QLED
Re: עדכון קל
·יהונתןז כתב:חודשיים של התעסקות ו-6 ימי עבודה שהלכו לפח - פשוט אין לי כוח יותר. ..........
לגיטימי ,
מודה לך על השיתוף
אני חושב שסמסונג איבדו לא מעט לקוחות פוטנציאלים בעקבות השירשור הזה
כל שנה אנו מוזמנים למפגשים בהם מושקים הדגמים החדשים של הטלויזיות מהיצרים השונים.
בהרצאה על הדגמים השונים תמיד מהללים את איכות הטלויזיות ובין השאר את השירות הניתן לכל רוכש מאושר.
מצער מאוד ומחמיץ את הלב לקרוא שירשורים כאילו.
את פותח השירשור כבר לא יראו במחוזם, מה עם עוד עשרות/מאות/אלפים שנחשפים להתנהלות הקלוקלת של היבואנים?
בהרצאה על הדגמים השונים תמיד מהללים את איכות הטלויזיות ובין השאר את השירות הניתן לכל רוכש מאושר.
מצער מאוד ומחמיץ את הלב לקרוא שירשורים כאילו.
את פותח השירשור כבר לא יראו במחוזם, מה עם עוד עשרות/מאות/אלפים שנחשפים להתנהלות הקלוקלת של היבואנים?
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
Re: עדכון קל
·יהונתןז כתב:בגלל שהם אמרו לי שאם אני רוצה את הכסף חזרה אז זה דרך החנות, הם לא מחזירים כסף, מה שזה אומר זה שהם בעצם שולחים אותי למלחמה מול החנות כי החנות לא מסכימה לקבל את הטלוויזיה חזרה מכיוון שמבחינת סמסונג זה ״תקין״. תוסיף לזה חודשיים של התעסקות ו-6 ימי עבודה שהלכו לפח - פשוט אין לי כוח יותר. אני רק יודע שאני לא אקנה מהם יותר..........
מבין אותך לגמרי, זה מתיש .