ישנם פסים שחורים על כל המסך QLED
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הלא זה ידידנו Dirty Screen Effect משכבר הימים.
נראה באמת קצת בולט ומגעיל. איזה דגם המסך?
נראה באמת קצת בולט ומגעיל. איזה דגם המסך?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, מצער לשמוע. (אם כי לא ממש מפתיע אותי שאיכות המסך לא גבוהה).
*אגב, אין כלל קשר לקושחה שכן זו בעיה של חומרה ולא של תכנה. לא ניתן לשדרג או לתקן בעיה שמובנית בפאנל עצמו.
*אגב, אין כלל קשר לקושחה שכן זו בעיה של חומרה ולא של תכנה. לא ניתן לשדרג או לתקן בעיה שמובנית בפאנל עצמו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מדובר בפילטר של התאורה האחורית של QD, עוצמות האור מגבירות את האפקט אבל הוא מופיע בעיקר בסצינות כהות ופחות מרגישים אותו בתאורה בהירה.
זה גם משהו שדובר בביקורת שלנו על המסכים. לא הייתי הופך את התופעה הזו להמלצה חריגה שהמוצר לא ראוי לרכישה. בחלק מהמסכים זה מודגש יותר מאשר באחרים.
זה גם משהו שדובר בביקורת שלנו על המסכים. לא הייתי הופך את התופעה הזו להמלצה חריגה שהמוצר לא ראוי לרכישה. בחלק מהמסכים זה מודגש יותר מאשר באחרים.
·oferlaor כתב:מדובר בפילטר של התאורה האחורית של QD, עוצמות האור מגבירות את האפקט אבל הוא מופיע בעיקר בסצינות כהות ופחות מרגישים אותו בתאורה בהירה.
זה גם משהו שדובר בביקורת שלנו על המסכים. לא הייתי הופך את התופעה הזו להמלצה חריגה שהמוצר לא ראוי לרכישה. בחלק מהמסכים זה מודגש יותר מאשר באחרים....
חלאס עם הסלחנות הזו... כל התופעות ההזויות שיש במסכים כיום.
תופעה כזו מצביעה על מוצר לא ראוי לרכישה. נקודה.
עופר, אתה לא היית מקבל כזה מוצר, אז אותו הדין לכולם.
נערך לאחרונה על ידי Balance ב 11/09/2017 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
צריך לתת ללקוחות סמסונג (פוטנציאלים) להעיף מבט בתמונה למעלה ושיחליטו בעצמם
אם זה מקובל עליהם שטלוויזיה כזאת יקרה יהיה בה פגם כל כך בולט ומציק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
·Balance כתב:·......
חלאס עם הסלחנות הזו... כל התופעות ההזויות שיש במסכים כיום.
תופעה כזו מצביעה על מוצר לא ראוי לרכישה. נקודה.
עופר, אתה לא היית מקבל כזה מוצר, אז אותו הדין לכולם....
זה לא עניין של סלחנות, לכל מוצר כיום יש חסרונות. אם לא הייתי סלחן לא היה כלום בבית כי אני לא מכיר אף מוצר שיש לי בבית שאני לא מתלונן על משהו בו שלא מקובל עלי... הדוגמא הכי קיצונית לאחרונה זה האייפון 7 שהוא בעיני מכשיר מאוד לוקה בחסר, אבל אני עדיין משתמש בו כי הוא עדיין הכי טוב שאני יכול להשיג כרגע. כך גם עם מסכים, אם אתה מכיר מסך בלי אף בעיה תעדכן אותי ואשמח לשקול אותו.
·oferlaor כתב:·......
זה לא עניין של סלחנות, לכל מוצר כיום יש חסרונות. אם לא הייתי סלחן לא היה כלום בבית כי אני לא מכיר אף מוצר שיש לי בבית שאני לא מתלונן על משהו בו שלא מקובל עלי... הדוגמא הכי קיצונית לאחרונה זה האייפון 7 שהוא בעיני מכשיר מאוד לוקה בחסר, אבל אני עדיין משתמש בו כי הוא עדיין הכי טוב שאני יכול להשיג כרגע. כך גם עם מסכים, אם אתה מכיר מסך בלי אף בעיה תעדכן אותי ואשמח לשקול אותו....
עופר, אתה לא היית מקבל כזה מוצר
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הכל שאלה של איך היצרן/היבואן/נותן השירות מתמודדים עם תלונות כאלה.
כן, יכול לקרות שמסך (שגם מתיימר להיות גם סוג של מסך פרימיום שלהם) מתגלגל ככה ואיכשהו נמכר ללקוח. אבל אם תוקעים את הלקוח עם מוצר כזה ואומרים לו ש-"ככה זה. זה תקין" - אז זה כבר סיפור אחר.
זו לא אמורה להיות הבעיה של הלקוח שהיצרן לא מצליח לייצב את תהליך הייצור באופן כזה שלא ייצאו מפס הייצור יחידות פגומות כאלה. עובדתית, אם לאותו יצרן יש דגמים אחרים (או אפילו מאותה סדרה) שבהם אין את התופעה הזו - אז במסך שכן יש התופעה הזו ניתן לקבוע שהוא פגום או חריג.
ואם התופעה הזו היא חלק אינהרנטי מהמוצר/סדרה אז למה היצרן לא דואג לציין זאת במפרט?
כן, יכול לקרות שמסך (שגם מתיימר להיות גם סוג של מסך פרימיום שלהם) מתגלגל ככה ואיכשהו נמכר ללקוח. אבל אם תוקעים את הלקוח עם מוצר כזה ואומרים לו ש-"ככה זה. זה תקין" - אז זה כבר סיפור אחר.
זו לא אמורה להיות הבעיה של הלקוח שהיצרן לא מצליח לייצב את תהליך הייצור באופן כזה שלא ייצאו מפס הייצור יחידות פגומות כאלה. עובדתית, אם לאותו יצרן יש דגמים אחרים (או אפילו מאותה סדרה) שבהם אין את התופעה הזו - אז במסך שכן יש התופעה הזו ניתן לקבוע שהוא פגום או חריג.
ואם התופעה הזו היא חלק אינהרנטי מהמוצר/סדרה אז למה היצרן לא דואג לציין זאת במפרט?
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
כשאתה קונה מותג ועוד דגם יקר אתה מצפה לקבל תמורה עבור הכסף.
אני באופן אישי כבר פסלתי את סמסונג מזמן ועדיין בעייות מתרחשות אצל כל היצרנים ללא יוצא מהכלל.
מקווה שיחליפו לך מסך ולשם שינוי הוא יהיה ראוי לצפיה.
אני באופן אישי כבר פסלתי את סמסונג מזמן ועדיין בעייות מתרחשות אצל כל היצרנים ללא יוצא מהכלל.
מקווה שיחליפו לך מסך ולשם שינוי הוא יהיה ראוי לצפיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
@ahersko
עם זה שהמסך המדובר בשרשור נראה זוועה, זה שפסלת כבר את סמסונג מזמן כולנו כבר יודעים, מזמן.
אבל אם תשים לב, תראה שה-SJ800 של LG לא הרבה יותר טוב. כל LCD סובל בצורה זו או אחרת מ-DSE. ככל שהמסך גדול יותר, כך הסיכוי לבעיות יותר גדול. ולכן העובדה שבמקרה הנ"ל מדובר על סמסונג לא אומרת שום דבר. יכול להיות מסך עם תופעה זהה מכל יצרן אחר.
עם זה שהמסך המדובר בשרשור נראה זוועה, זה שפסלת כבר את סמסונג מזמן כולנו כבר יודעים, מזמן.
אבל אם תשים לב, תראה שה-SJ800 של LG לא הרבה יותר טוב. כל LCD סובל בצורה זו או אחרת מ-DSE. ככל שהמסך גדול יותר, כך הסיכוי לבעיות יותר גדול. ולכן העובדה שבמקרה הנ"ל מדובר על סמסונג לא אומרת שום דבר. יכול להיות מסך עם תופעה זהה מכל יצרן אחר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב, מישהו הצליח להבין לאיזה דגם בצפון אמריקה ה- Q7F שנמכר בארץ מקביל?
זה שסמסונג משווקים כאן דגמים שונים תחת אותם שמות זה לא חדש ולא מפתיע. אבל, אני לא מצליח למצוא מסך מקביל לזה שנמכר כאן.
מה שנמכר כאן, כמו זה באתר סמסונג ישראל וכמו זה שפותח הפוסט צילם, לא מקביל לאלו:
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q7f-q7
http://www.samsung.com/us/televisions-h ... q7famfxza/
אבל למה הוא כן מקביל? שכן, אני לא מוצא אף מסך QLED אחר בצפון אמריקה בגודל 75 אינץ'.
זה שסמסונג משווקים כאן דגמים שונים תחת אותם שמות זה לא חדש ולא מפתיע. אבל, אני לא מצליח למצוא מסך מקביל לזה שנמכר כאן.
מה שנמכר כאן, כמו זה באתר סמסונג ישראל וכמו זה שפותח הפוסט צילם, לא מקביל לאלו:
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q7f-q7
http://www.samsung.com/us/televisions-h ... q7famfxza/
אבל למה הוא כן מקביל? שכן, אני לא מוצא אף מסך QLED אחר בצפון אמריקה בגודל 75 אינץ'.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
יש כאן הבדל של כ 15 אש"ח בין שני המסכים, לא?TheCoolest כתב:@ahersko
אבל אם תשים לב, תראה שה-SJ800 של LG לא הרבה יותר טוב. כל LCD סובל בצורה זו או אחרת מ-DSE. ככל שהמסך גדול יותר, כך הסיכוי לבעיות יותר גדול. ולכן העובדה שבמקרה הנ"ל מדובר על סמסונג לא אומרת שום דבר. יכול להיות מסך עם תופעה זהה מכל יצרן אחר....
וגם אם לא, אין הצדקה לאיכות כזו ממסך פרימיום.
גועל נפש.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אולי תגלה שכמו בפנסוניק, המציאו מסך עבור אינדונזיה בלבד. (שכן אנחנו הרי גם חלק מאינדונזיה מסתבר..)jacko-il כתב:
אבל למה הוא כן מקביל? שכן, אני לא מוצא אף מסך QLED אחר בצפון אמריקה בגודל 75 אינץ'....
גם אני לא הייתי מסתכן לקנות מסך כזה.
לדעתי jacko-il צודק בכך שהיבואן צריך להחליט אם זה מסך תקין או לא תקין. אם הוא מגדיר אותו כמסך תקין, כל מי שמתכוון לקנות את סוג המסך הזה צריך לקחת בחשבון שהוא עלול לקבל משהו כמו שיהונתןז קיבל.
לדעתי jacko-il צודק בכך שהיבואן צריך להחליט אם זה מסך תקין או לא תקין. אם הוא מגדיר אותו כמסך תקין, כל מי שמתכוון לקנות את סוג המסך הזה צריך לקחת בחשבון שהוא עלול לקבל משהו כמו שיהונתןז קיבל.
מוטי
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
העיקר צחקו וצוחקים על אנשים שקנו הייסנס.
בזמנו שקניתי את הפיוניר, באמת היתה הצדקה(נניח בצד שהוצאתי אותה במחיר מעולה), היא באמת היתה בליגה משל עצמה.
אבל היום אחרי שקוראים כל כך הרבה תלונות ופאקים במסכי הפרימיום, אין סיבה ממש טובה לשלם פי 2 במחיר על מסך פרימיום.
הבדל של 10-20 אחוז עוד היו מובנים לי, אבל לשלם פי 2? לא בבית ספרי.
בזמנו שקניתי את הפיוניר, באמת היתה הצדקה(נניח בצד שהוצאתי אותה במחיר מעולה), היא באמת היתה בליגה משל עצמה.
אבל היום אחרי שקוראים כל כך הרבה תלונות ופאקים במסכי הפרימיום, אין סיבה ממש טובה לשלם פי 2 במחיר על מסך פרימיום.
הבדל של 10-20 אחוז עוד היו מובנים לי, אבל לשלם פי 2? לא בבית ספרי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם