עד כמה משמעותי ram 1 לעומת 2 G בסטרימר?
אתה מתכוון לסטרימרים הסיניים הזולים?ראובן7 כתב:מעוניין לצפות בסרטים/סדרות ,בלי פייסבוק משחקים וכו'
במידת האפשר משיכת מדיה מהמחשב -קבצים...
לדעתי אין טעם לקנות עם 1 ג'יגה. ההבדל במחיר זניח, אבל תוספת זכרון תבטיח שהכל ירוץ חלק יותר (בד"כ באלה עם זכרון ה-ram הגדול יותר, גם זכרון האחסון גדול יותר).
אם אתה מתכוון להריץ רק קודי מבוסס LIBREELEC ולא אנדרויד, אז 1 גיגה מספיק בהחלט (רוב הציפסטים לאנדרויד תומכים בהרצה LIBREELEC מכרטיס SD). אם זה עבור קודי בסביבת אנדרויד, אז זה מקום לבעיות וחוסר יציבות. צריך 2 גיגה מינימום.
יש לי סטרימר סיני שעלה 39$, 2G/16G, מריץ קודי על אנדרויד, יוטיוב וכו' חלק ובלי הרגשה שחסרים משאבים. כמו שכתבתי קודם, ההבדל הכספי הוא מזערי ובשביל כמה עשרות ש"ח בודדים, לא כדאי לוותר על תוספת זכרון.ראובן7 כתב:לכן אני בודק
אין לי נסיון בסטרימרים
מבחינתי די אם יספיק לצפייה כאמור ואןלי משיכת מדיה מהמחשב...
כאשר חברת DUNE HD הכריזה של ה DUNE SOLO 4k הם הבטיחו שתהיה לו גם גרסת אנדרויד ב DUAL BOOT. אבל זה לא הגיע עד היום וגם לא יגיע. הסיבה לכך היא חוסר יציבות ותקיעות רבות במהלך הרצות גרסאות ביטה. זה כמובן נובע מהעובדה של SOLO יש רק 1GB זכרון... עבור אנדרויד עם מעבד 64 סביות, 2GB RAM זה מינימום נדרש. עבור נגני מדיה 1GB זה מעל ומעבר..
אני קניתי שבוע שעבר 2 יחידות של
Tanix TX3 Mini TV Box
Amlogic S905W 2.4GHz WiFi Android 7.1
RAM: 2G
ROM: 16G
ב 114 שקל ליחידה.
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html
הקופסא עם המעבד החדש s905w שהוא נחות במקצת מ s905x
וכיוון שאין לי צורך ב 4K@60fps אני לא רואה למה להשקיע יותר בקופסא.
למכשיר יש 4K@30fps.
מכשיר דומה עם מעבד s905x ו 4K@60fps עולה 165 ש"ח ומעלה, יקר יותר בלפחות 30%.
כשיגיע אחווה דיעה עליו.
מידע על המכשיר באתר היצרן:
http://www.tanix-box.com/project-view/t ... android-7/

Tanix TX3 Mini TV Box
Amlogic S905W 2.4GHz WiFi Android 7.1
RAM: 2G
ROM: 16G
ב 114 שקל ליחידה.
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html
הקופסא עם המעבד החדש s905w שהוא נחות במקצת מ s905x
וכיוון שאין לי צורך ב 4K@60fps אני לא רואה למה להשקיע יותר בקופסא.
למכשיר יש 4K@30fps.
מכשיר דומה עם מעבד s905x ו 4K@60fps עולה 165 ש"ח ומעלה, יקר יותר בלפחות 30%.
כשיגיע אחווה דיעה עליו.
מידע על המכשיר באתר היצרן:
http://www.tanix-box.com/project-view/t ... android-7/

זו מערכת אנדרויד, כך שכמובן יש עברית, רק תצטרך להגדיר בפעם הראשונה, אלא שבגלל שבקופסאות האלו יש ממשק מותאם ל-TV BOX, לא בטוח שכל הממשק יתורגם, או יתורגם כראוי. לגבי תרגום (כתוביות) אתה מגדיר בקודי.ראובן7 כתב:@b2k
·אני מניח שיש ממשק בעברית?
ותרגום.
הקודי מובנה או צריך להתקינו?
לא אעבור כל כל הפרטים הטכניים,יותר מדי
יש לי ראוטר ווי-פיי של בזק בינלאומי vtech חדש קרוב מאד לטלוויזיה ומניח שיספיק...
לגבי קודי: בשאלות/תשובות בדף המכשיר בגירבסט, רשום שהוא מגיע עם קודי 17.3. בכל מקרה, הרבה פעמים בקופסאות כאלו, קודי עושה בעיות בהוצאת DTS, גם כשמוגדר Passthrough. אם אכן הבעיה קיימת גם בקופסה הזו, מומלץ להתקין SPMC במקום.
לגבי העברה ברשת, אם גם כך הראוטר קרוב למסך, עדיף כבר לחבר בכבל רשת, ובטח כשמדובר בתכני 4k. הקופסה הנ"ל גם לא כוללת מתאם אלחוטי 5G.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
T95M עם 2 גיגה ראם עולה $40-43. זאת תוספת של 20 שקל.
עדיף ממכשיר עם מעבד מוגבל.
עדיף ממכשיר עם מעבד מוגבל.
חשוב לקחת בחשבון כי כל הסיניים הללו הם מכשירי אנדרויד רגיל עם לאונצ'ר דמוי אנדרויד TV אבל בשום אופן הם לא מהווים אנדרויד TV רשמי, כך שאפשר לשכוח מלהריץ משחקים רשמיים, נטפליקס, אמזון וידאו ושאר ירקות... ניסיתי כבר כמה כאלו, ובסוף העדפתי להשאר עם ה אדרויד TV המובנה בטלויזיה סוני שלי. מעבד אמנם חלש יותר, אבל מריץ הכל באופן חלק ויציב מבלי לעלות לי את לחץ הדם...
פתרון לאנדרויד TV כרגע הוא שילד, אבל זה לא זול...
פתרון לאנדרויד TV כרגע הוא שילד, אבל זה לא זול...
תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור.Rekcuf כתב:חשוב לקחת בחשבון כי כל הסיניים הללו הם מכשירי אנדרויד רגיל עם לאונצ'ר דמוי אנדרויד TV אבל בשום אופן הם לא מהווים אנדרויד TV רשמי, כך שאפשר לשכוח מלהריץ משחקים רשמיים, נטפליקס, אמזון וידאו ושאר ירקות... ניסיתי כבר כמה כאלו, ובסוף העדפתי להשאר עם ה אדרויד TV המובנה בטלויזיה סוני שלי. מעבד אמנם חלש יותר, אבל מריץ הכל באופן חלק ויציב מבלי לעלות לי את לחץ הדם...
פתרון לאנדרויד TV כרגע הוא שילד, אבל זה לא זול......
הוא מעונין רק בצפיה בסרטים וסדרות בלבד, עם אפשרות הזרמה מהרשת. פייסבוק, משחקים ושאר ירקות לא מעניינים אותו, לפחות לפי מה שהוא רשם.
·TheCoolest כתב:T95M עם 2 גיגה ראם עולה $40-43. זאת תוספת של 20 שקל.
עדיף ממכשיר עם מעבד מוגבל....
זה המחיר ל 8G זיכרון ROM.
לא 16G ROM כמו במכשיר ששמתי.
אם אין לו צורך ב 4k 60 fps אז מה ששמתי עדיף מבחינת המחיר.
לא רואה סיבה לשלם יותר לפחות ב 30%....בגלל משהו שאולי הוא לא צריך אותו ולקבל פחות זיכרון ROM.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@b2k
.
שיהיה בהצלחה. זאת ההמלצה והדעה שלי.
אני מעדיף מכשיר עם מעבד נורמלי ותמיכה עתידית מאשר "רום" גדול יותר, אפשר פשוט להרחיב את האחסון עם הוספת כרטיס SD זול.
.
אני מעדיף מכשיר עם מעבד נורמלי ותמיכה עתידית מאשר "רום" גדול יותר, אפשר פשוט להרחיב את האחסון עם הוספת כרטיס SD זול.
·TheCoolest כתב:@b2k
.
אני מעדיף מכשיר עם מעבד נורמלי ותמיכה עתידית מאשר "רום" גדול יותר, אפשר פשוט להרחיב את האחסון עם הוספת כרטיס SD זול....
כשתהיה לי טלוויזיה 4k אני אקנה מכשיר שיתמוך בזה אם אראה לנכון שאני אכן משתמש בזה.
כל רבע שעה יוצאים פה מעבדים מתקדמים יותר....
ולכן אין צורך לחשוב על תמיכה עתידית....ולשלם יותר כרגע...אם אתה לא צריך.
מן הסתם אני אקנה מעבד מתקדם יותר בעוד שנה שנתיים...באותו מחיר...
אם כבר אתה בגישה כזאת....
אז קח את המעבד s912 למה להסתפק במעבד נחות יותר...לתמיכה עתידית...ותשלם פי 2.5
אתה רואה שאין לזה סוף....
אם אין לך שימוש ב 60 fps 4k עדיך לקחת מכשיר עם 16G בפחות כסף.