כתבה סופר עמוקה שנוגעת לכל הנקודות שצריך לשים אליהן לב ברכישה של מחשב נייד תקציבי
אני יכול לעמוד אישית מאחורי המלצה לרכישת המחשב הנייד הזה מכיוון שביצעתי ייבוא אישי של דגם נוסף בסדרה, זהו ה-
MSI GL62M 7REX - 1252CN.
המחשב מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti שמהווה כרטיס מסך טוב יותר מהדגם שנסקר ויעניק לכם בערך עוד 20-25% FPS - כרטיס מסך כזה כבר מצדיק רכישה במחיר נמוך יותר בייבוא אישי מאשר רכישה מקומית. מעבר לזה, לוח האם תומך ב- PCIe 3.0x4 ולכן פשוט קנו כונן מתאים ותקבלו מהירויות כתיבה\קריאה רציפה של 4 ספרות. העלות לכונן כזה בייבוא אישי אינה גבוהה, ב- $135 אתם יכולים לרכוש Samsung EVO 960 בנפח 250GB, כמובן שזה סתם בונוס ולא חובה.
יתרון נוסף של המחשב שציינתי זה שהוא מגיע ללא כונן DVD-ROM, קיום כונן כזה כבר "מבגר" את המחשב ב- 5 שנים לפחות וסתם תופס מקום מהמארז הפנימי.
הרכישה של המחשב מהווה בשבילי פתרון מושלם, זהו All-in-One ולכן בלאגן הכבלים נשמר למינימום, מפרט המחשב מספיק חזק בשביל שהילד יוכל להוריד את כל המשחקים שהוא רוצה מ- Steam על מנת שהוא יהיה מרוצה. Overwatch, המשחק הכי חם היום, רץ בצורה מצויינת מעל המחשב הזה (ותכלס, זה המשחק שכולם משחקים היום, מגיע גם עם דרישות חומרה לא גבוהות ולא לשכוח שלמסך בסך הכל רזולוציה של 1080p ולכן זה לא תובעני יתר על המידה) והכי חשוב - העלות די נמוכה יחסית לאלטרנטיבה של לקנות מחשב נייח. וכן, אני יודע שאפשר לקנות מחשב נייח במחיר דומה, אבל לא
בגודל של מחשב נייד.
החסרונות של הייבוא האישי? ה- BIOS הגיע בסינית, אבל זוג תמונות שהרצתי דרך Google Translate כבר עזרו לי להבין כיצד להחליף את השפה לאנגלית לכל דבר. חסרון נוסף זה ששפת מערכת ההפעלה בסינית, אבל שוב, תוך 4 דקות אפשר להוסיף אנגלית והסינית כבר לא בנמצא.