IAD605D-IL (vtech605) - storage - Access via HTTP

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Juve פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

יש לי מודם של בזק בינלאומי מדגם IAD605D-IL.
רקע:
לפני שהיה לי את המודם הזה השתמשתי ב-dd-wrt על wr1043nd. לצערי כנראה הרסתי אותו עם נסיונות כושלים לעדכון קושחה. יש לי ראוטר של d-link מסוג G255 שמאבד סינכרון בגלל וקטורינג או קו חזק מדי לדברי טכנאי של בזק-בינלאומי (אני מרגיש שבזק מתנהגים בביריונות עם כל הנושא של וקטורינג ופשוט דופקים את הלקוחות שלא אצלם / שלא משתמשים בציוד שלהם). בסופו של דבר נכנעתי וקיבלתי על עצמי את המודם המדובר שלא מראה סימנים של חוסר סנכרון.

חיברתי לו USB שבדרך כלל אני משתמש בו כשרת NAS וסימנתי את הצ'קבוקס access via http.
אני מעוניין לגשת לאחסון שלי מרחוק.
האם זה אפשרי?
האם אפשר להגדיר גישה לאחסון כשרת FTP?
מה זה אומר access via http בפועל?

תודה רבה מראש לעונים

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

@Juve
·

אני לא מכיר את ה-IAD605D-IL אז אני לא יכול לעזור לך ספיציפית איתו. אבל:

א. ה-G225 כן אמור לתמוך בוקטורינג (אני מניח שהתכוונת ל-G225 כי אני לא מכיר שקיים G255), תוודא רק שמותקנת לך עליו קושחא עדכנית. אני די בטוח שהתמיכה של בזב"ל מורחת אותך.... או שתמשיך ללחוץ עליהם או שתחזור זמנית להיות לקוח ישירות של בזק בשביל לקבל שירות נורמלי.

ב. אם יש לך צרכים "מתקדמים" (NAS, FTP וכו'), לא הייתי משתמש בציוד שאתה מקבל מהספק וכנראה אפילו לא ב-G225 שנראה לי שהוא ראוטר די מסכן. אתה יכול וכנראה מומלץ שתמשיך להשתמש בציוד כזה כמודם בלבד ותחבר אליו ראוטר פרטי יותר איכותי ותתקין עליו קושחא צד שלישי (openwrt וכו').

Juve פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@eran405

היי ערן.
דיברתי עם בזב"ל. הם אומרים שאין אפשרות להיכנס לראוטר מרחוק והם גם לא תומכים בהגדרות storage.

כן התכוונתי ל-g225. צודק ותודה על התיקון.

אני מאד מאוכזב מבזק בינלאומי ומבזק.
בפועל ראיתי בעיות סנכרון עם ה-d-link. ועם מכשיר של בזב"ל אין בעיות סנכרון.

אנסה להחזיר ל-ksp את הראוטר שלא עובד לי מול בזק ונראה לי שאוותר על ה'פינוק' של VPN ו-ftp ישירות בראוטר.
אתמודד עם זה בדרכים עקיפות.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”