היי לכולם
רכשתי לא מזמן טלוויזית היינסס 65
קיבלתי את הטלווזיה , שמתי אותה בסלון כולי מתרגש מדלק מתענג על המסך .
אבל הופ יש בעיה , סימן לחוץ על הLCD . התקשרתי להיינסס ישראל , והם בתגובה נשלח טכנאי .
שלחו לי טכנאי , לאחר בדיקת טכנאי , הוחלט להחליף את הTV . הגיע הTV אבל אי אפשר לפתוח עד שיגיע טכנאי .
ממתין שבוע לטכנאי , והטכנאי מגיע פותח מתקין . ואני שמח בליבי איזה שירות , וטס לעבודה .
מגיע בערב , מדליק לי ונטפליקס ב 4K ורואה סידרה.
שם לב פתאום, שיש נפילות תאורה באותו הפריים צילום . מדליק ביוטיוב על 4K טסט TV
ושם לב שבצבע השחור, רואים 4 כתמי אור ברורים מאוד בפינות של המסך.
מתקשר שוב להינסס , ושוב שולחים טכנאי . הטכנאי מגיע , אומר לאישתי זה רק כיוון ,ומכוון.
מגיע בערב אחרי העבודה, בודק שוב, וזה נשאר אותו הדבר .
מתקשר שוב להינסס, ושוב שולחים טכנאי . מסביר לטכנאי מה הבעיה, הוא אומר זה המסך !!!
אני אומר לו המסך הקודם, היה טוב יותר. רק הבעיה היה סימן לחוץ ב LCD .
הטכנאי כותב בדוח ביקור . לא מרוצה מה TV
ברור שאני מאוד מאוכזב מה TV. שלמתי 5400 עבור הTV ורוצה להנות .
מציין שאז הקנייה הסחבת הזאת על חודש וחצי .
לפני שאתם משלמים הרבה כסף תעשו טובה לעצמכם אל תקנו Hisense
אני נפלתי, אתם אל תפלו .
נשלח עותר לפניות הציבור .
תגובת Hisense חוות דעת אישית עזרתכם רוצים להחליף לי לדגם 65M5010UW
קודם כל חשוב לי להגיד שאין לי קשר להייסנס ולא ראיתי מעולם את הדגם הזה בעיניים.
שמעתי סיפורים הרבה יותר גרועים כי יש אנשים שקיבלו מסך תקול וישר על המסך הראשון עשו להם בעיות ולא הסכימו להחליף להם למסך חדש. לגבי הארה בפינות ובכלל, תופעה ידועה הנקראת עננות ומופיעה בטלויזיות רבות בתכנולוגיית LED. רואים אותה בעיקר בשחורים ובעיקר בחושך וזה מגבלה של טכנולוגיית LED ברגע שהיא מחושמת בצורה הרגילה כשאין המון אזורי תאורה. יש המון אנשים שיש להם את זה גם בפירמות הרבה יותר יקרות.
אני מציע שתתן לזה צאנס עם צפייה רגילה ולא של קטעי ניסיון סחורים. אם זה מפריע לך עדיין אז לך איתם ראש בראש עד הסוף. אולי תגלה שאתה יכול פשוט להתחיל להנות ממנה.
שמעתי סיפורים הרבה יותר גרועים כי יש אנשים שקיבלו מסך תקול וישר על המסך הראשון עשו להם בעיות ולא הסכימו להחליף להם למסך חדש. לגבי הארה בפינות ובכלל, תופעה ידועה הנקראת עננות ומופיעה בטלויזיות רבות בתכנולוגיית LED. רואים אותה בעיקר בשחורים ובעיקר בחושך וזה מגבלה של טכנולוגיית LED ברגע שהיא מחושמת בצורה הרגילה כשאין המון אזורי תאורה. יש המון אנשים שיש להם את זה גם בפירמות הרבה יותר יקרות.
אני מציע שתתן לזה צאנס עם צפייה רגילה ולא של קטעי ניסיון סחורים. אם זה מפריע לך עדיין אז לך איתם ראש בראש עד הסוף. אולי תגלה שאתה יכול פשוט להתחיל להנות ממנה.
- Hisense-Israel
- עוסק בתחום

- תגובות: 31
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
Re: 65K5500UW Hisense חוות דעת אישית
@dudimix
·
היי חבר,
ראשית התופעה שאתה רואה נקראת עננות והיא קיימת בכל מסך LED ברמה כזאת או אחרת בדגש על מסכים בעלי תאורה הקפית E-LED (בדרך כלל יהיו מסכים דקים יותר)
חשוב לציין שבמידה והטכנאי קובע משהו חריג אנחנו מחליפים את המסך.
בכל מקרה אשמח לקבל הודעה פרטית מסודרת עם הפרטים שלך כדי שאוכל לעשות בדיקה מול החברת שירות שלנו על מנת להבין בדיוק מה רמת הבעיה.
בברכה,
·
היי חבר,
ראשית התופעה שאתה רואה נקראת עננות והיא קיימת בכל מסך LED ברמה כזאת או אחרת בדגש על מסכים בעלי תאורה הקפית E-LED (בדרך כלל יהיו מסכים דקים יותר)
חשוב לציין שבמידה והטכנאי קובע משהו חריג אנחנו מחליפים את המסך.
בכל מקרה אשמח לקבל הודעה פרטית מסודרת עם הפרטים שלך כדי שאוכל לעשות בדיקה מול החברת שירות שלנו על מנת להבין בדיוק מה רמת הבעיה.
בברכה,