אפשרויות לסלון 6 מטר
-
avichaish_1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום, אשמח לקבל הצעות ועזרה בהבנה כללית של מה האופציות שלי במרחק כזה גדול (6 מטר)
התקציב לא גדול... (לא יותר מ10) אני מבין שזה אומר פשרות על החווית צפייה.. יראו ערוצי עידן + וסרטים מדי פעם
בגודל, אני מבין שצריך ללכת לכיוון ה70 אינץ
בבית שמעו מקרן וישר אמרו לא יעבוד (סלון הרבה אור טבעי).. אבל בעיקרון לא ישיר (אין חלון ממול או ליד) אז אם זה כן פתרון אשמח לשמוע
ונושא נוסף זה הסתרה של הטלוויזיה מכירים מקום לקניית מנגנון הזזה חשמלי (שיהיה אפשר להסתיר עם תמונה)
או דרכים נוספות להסתרה שלא כוללים מנגנונים יקרים של טלוויזיות יוצאות מהתקרה וכו'.. (המטרה זה לא לעוף על המחיר.. בסופו של יום זה לעידן + וסרטים פה ושם... וכן כנראה שרוב השימוש יהיה בלילה אבל לא רוצה לשלול לכולם את האפשרות לראות ביום)
תודה מראש לעוזרים
התקציב לא גדול... (לא יותר מ10) אני מבין שזה אומר פשרות על החווית צפייה.. יראו ערוצי עידן + וסרטים מדי פעם
בגודל, אני מבין שצריך ללכת לכיוון ה70 אינץ
בבית שמעו מקרן וישר אמרו לא יעבוד (סלון הרבה אור טבעי).. אבל בעיקרון לא ישיר (אין חלון ממול או ליד) אז אם זה כן פתרון אשמח לשמוע
ונושא נוסף זה הסתרה של הטלוויזיה מכירים מקום לקניית מנגנון הזזה חשמלי (שיהיה אפשר להסתיר עם תמונה)
או דרכים נוספות להסתרה שלא כוללים מנגנונים יקרים של טלוויזיות יוצאות מהתקרה וכו'.. (המטרה זה לא לעוף על המחיר.. בסופו של יום זה לעידן + וסרטים פה ושם... וכן כנראה שרוב השימוש יהיה בלילה אבל לא רוצה לשלול לכולם את האפשרות לראות ביום)
תודה מראש לעוזרים
-
avichaish_1
-
- חבר שרק התחיל

@YaronU
קודם כל תודה על התגובה...
אני יודע שזה נמוך.. ציינתי שתהיה התפשרות בחווית צפייה ולדעתי עדיף לספוג את זה על פני זה שלא יהיה אפשרות צפייה במרחב הציבורי
ובקשר למתקן התכונתי את מישהו פה התעסק בעצמו עם פרויקט כזה של עשה זאת בעצמך..
אני חשבתי על משהו בסגנון תמונה על מסילה (כמו של דלת הזזה או חלון) או תמונה מתגלגלת במנגנון דומה לזה של מסך הקרנה חשמלי (שבחיפוש זריז באינטרנט לא עולה יותר מ1000 שקל)
קודם כל תודה על התגובה...
אני יודע שזה נמוך.. ציינתי שתהיה התפשרות בחווית צפייה ולדעתי עדיף לספוג את זה על פני זה שלא יהיה אפשרות צפייה במרחב הציבורי
ובקשר למתקן התכונתי את מישהו פה התעסק בעצמו עם פרויקט כזה של עשה זאת בעצמך..
אני חשבתי על משהו בסגנון תמונה על מסילה (כמו של דלת הזזה או חלון) או תמונה מתגלגלת במנגנון דומה לזה של מסך הקרנה חשמלי (שבחיפוש זריז באינטרנט לא עולה יותר מ1000 שקל)
-
avichaish_1
-
- חבר שרק התחיל

@YaronU
כדי שאני אבין יותר... למה אתה רואה אותו כפשרה? בגלל היחס גודל/מרחק?
כי ממה שאני רואה זה 4K וLED (או זה שזה לא OLED זה הפשרה הגדולה מבחינתך?)
רק מנסה להבין ולדעת במה אני מתפשר פה.
תודה שוב
כדי שאני אבין יותר... למה אתה רואה אותו כפשרה? בגלל היחס גודל/מרחק?
כי ממה שאני רואה זה 4K וLED (או זה שזה לא OLED זה הפשרה הגדולה מבחינתך?)
רק מנסה להבין ולדעת במה אני מתפשר פה.
תודה שוב
אז מה נראה לך? שכל המסכים אותו דבר? שמסך שכתוב עליו 4k זה כל מה שצריך? שמסך ב9k נותן את אותם ביצועים כמו מסך של ב100k? שמסכי הייסנס זה הקרם דה לה קרם של המסכים? אם ענית בחיוב על אחת מהשאלות אז המשך הדיון מיותר.
-
avichaish_1
-
- חבר שרק התחיל

ואוו זה פורום שחלק ממנו זה לשאול ולהתייעץ, קראתי שוב את ההודעות ששלחתי ולא ראיתי סיבה לתגובה כזאת ואני חושב שהייתי דיי ענייני,
ברור לי שיש הבדל בין הטלוויזיות ואפילו ציינתי את ההבדלים שראיתי, ושאלתי (שוב. בתמימות ודיי לעניין אחרי שקראתי את המדריכים פה )
במה בדיוק אני מתפשר פה שאתה אומר "פשרה רצינית" כי המחיר שנתתי נכון שזה לא 20K ולא 90K אבל כן מחיר די סביר (סביר לא גבוה) יחסית למה שראיתי פה בפורום שאנשים שואלים / מציעים וביחס למחירים באינטרנט ולמה שהציבור הרחב קונה בימים אלו.
אז אם לדעתך (גם חבר מתחיל ) הפורום פה זה רק לטלויזיות בעשרות אלפי שקלים אז סליחה באמת, אבל זה לא נראה ככה
ובלי שום קשר אני פתחתי את הדיון בנסיון לקבל עזרה אז אם לא טוב לך הידע שלי / השאלות שלי אז בבקשה ממך נפסיק פה את הדיון ואני משחרר אותך מהצורך לענות לשאלות שלי , ואקווה שמישהו אחר שלא רואה צורך לזלזל באנשים ובשאלות שלהם סתם יענה לי,
ברור לי שיש הבדל בין הטלוויזיות ואפילו ציינתי את ההבדלים שראיתי, ושאלתי (שוב. בתמימות ודיי לעניין אחרי שקראתי את המדריכים פה )
במה בדיוק אני מתפשר פה שאתה אומר "פשרה רצינית" כי המחיר שנתתי נכון שזה לא 20K ולא 90K אבל כן מחיר די סביר (סביר לא גבוה) יחסית למה שראיתי פה בפורום שאנשים שואלים / מציעים וביחס למחירים באינטרנט ולמה שהציבור הרחב קונה בימים אלו.
אז אם לדעתך (גם חבר מתחיל ) הפורום פה זה רק לטלויזיות בעשרות אלפי שקלים אז סליחה באמת, אבל זה לא נראה ככה
ובלי שום קשר אני פתחתי את הדיון בנסיון לקבל עזרה אז אם לא טוב לך הידע שלי / השאלות שלי אז בבקשה ממך נפסיק פה את הדיון ואני משחרר אותך מהצורך לענות לשאלות שלי , ואקווה שמישהו אחר שלא רואה צורך לזלזל באנשים ובשאלות שלהם סתם יענה לי,
חוזר שנית:פורום פה זה רק לטלויזיות בעשרות אלפי שקלים אז סליחה באמת,...
למרחק הצפיה שלך כדי לקבל ביצועים ברמה גבוהה זה אכן הוצאה של עשרות אלפי שקלים.
כמו שכתבתי לך אתה יכול לרכוש מסך בינוני מסוג הייסנס במסגרת התקציב שלך ולהנות ממה שהוא מסוגל לספק. יותר ברור מזה קשה לי לכתוב.
היי
בוא נעזוב רגע את נושא המעלית או מתקן הסתרה
בנתונים שציינת 6 מ צפיה , 10K תקציב , ואם שניהם קשיחים , תהיה חייב להתפשר
או על גודל תצוגה 55-65 ואיכות טובה יותר
או 75 בינונית ומטה האייר או הייסנס
כל אחד עם הסטאנדרטים שלו, לראות סרט ממרחק של 6 מ , בשבילי פחות מ "150 אין על מה לדבר, ממרחק 3 מ אני צופה ב "84 וזה קטן לי רק בגלל מגבלת מקום לא צופה ב "100
בהצלחה
בוא נעזוב רגע את נושא המעלית או מתקן הסתרה
בנתונים שציינת 6 מ צפיה , 10K תקציב , ואם שניהם קשיחים , תהיה חייב להתפשר
או על גודל תצוגה 55-65 ואיכות טובה יותר
או 75 בינונית ומטה האייר או הייסנס
כל אחד עם הסטאנדרטים שלו, לראות סרט ממרחק של 6 מ , בשבילי פחות מ "150 אין על מה לדבר, ממרחק 3 מ אני צופה ב "84 וזה קטן לי רק בגלל מגבלת מקום לא צופה ב "100
בהצלחה
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לדעתי בשביל 6 מטר צריך מקרן וקיר פנוי.
אין כל כך טלויזיות למרחקים כאלו.
אין כל כך טלויזיות למרחקים כאלו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים עם החברים מעלה, למרחק 6 מטר קנה מקרן.
ואם יוותר מעט עודף קנה מסך סיני זול "65 עבור ערוץ 2 ו-10 אם אתה צופה בזה.
ואם יוותר מעט עודף קנה מסך סיני זול "65 עבור ערוץ 2 ו-10 אם אתה צופה בזה.