קיבלתי 3 ממירי מג'יק HD מהוט, יש ממה לחשוש?
@MEIR87
אין יותר מדי אפשרויות. או שתשאיר ללא הגנה, או שתנסה להשיג HDMI Surge Protector איכותי שאולי יעשה את העבודה, או שאם אתה ממש פרנואיד, תחבר בקומפוננט, במידה והמסך/רסיבר תומך.
הבעיה עם קומפוננט מעבר לזה שהוא אינו מעביר גם אודיו כמו HDMI, היא שעל אף שהוא עצמו תומך ברזולוצית HD, ממירי הוט מג'יק HD לפי מה שהבנתי, כבר אינם תומכים בהוצאת סיגנל HD מיציאת הקומפוננט.
תוכל לקרוא על שריפת HDMI בגלל הממיר בהודעה שלי בשרשור אחר (ויש בה הפניה להודעה נוספת שלי בעוד שרשור, מלפני כמה שנים).
אין יותר מדי אפשרויות. או שתשאיר ללא הגנה, או שתנסה להשיג HDMI Surge Protector איכותי שאולי יעשה את העבודה, או שאם אתה ממש פרנואיד, תחבר בקומפוננט, במידה והמסך/רסיבר תומך.
הבעיה עם קומפוננט מעבר לזה שהוא אינו מעביר גם אודיו כמו HDMI, היא שעל אף שהוא עצמו תומך ברזולוצית HD, ממירי הוט מג'יק HD לפי מה שהבנתי, כבר אינם תומכים בהוצאת סיגנל HD מיציאת הקומפוננט.
תוכל לקרוא על שריפת HDMI בגלל הממיר בהודעה שלי בשרשור אחר (ויש בה הפניה להודעה נוספת שלי בעוד שרשור, מלפני כמה שנים).
חפש באתר mediagalaxy.co.il אבל מן הסתם יהיה זול יותר להזמין מאיביי/אמזון. שים לב שישנם הרבה כאלה שלא ממש עושים את העבודה, חשוב שתקרא את הביקורות.MEIR87 כתב:@Lee
·
מהיכן ניתן לרכוש בארץ HDMI Surge Protector?...
מנסיון אישי לפני שנה וחצי הממיר שרף לי את כל החיבורים של ה HD באחת מהטלויזיות בבית ביום אחד שהיה ברקים מטורפים שהלכתי לטכנאי הם החזירו לי רק 1700 שקל ( המקסימום שהם יכולים )אחרי שהבאתי קבלות על זה שהטכנאי לא יכול לתקן את התקלה וקבלה שקניתי טלויזיה חדשה
מזל שזאת כבר היתה טלוזיה מסריחה ובמקומה קניתי סמארט רצינית
מאז כבר הספקתי לזרוק את הוט לקבינימט ולהישאר רק עם עידן פלוס וקודי
מאז כבר הספקתי לזרוק את הוט לקבינימט ולהישאר רק עם עידן פלוס וקודי
אין שום קשר בין בעית הממיר לברקים, ומה אתה מציע לו, להתנתק מהוט לגמרי בגלל חשש שיקרה משהו? רק עכשיו הוא שדרג לשלושה ממירי HD...OhadSela כתב:מנסיון אישי לפני שנה וחצי הממיר שרף לי את כל החיבורים של ה HD באחת מהטלויזיות בבית ביום אחד שהיה ברקים מטורפים שהלכתי לטכנאי הם החזירו לי רק 1700 שקל ( המקסימום שהם יכולים )אחרי שהבאתי קבלות על זה שהטכנאי לא יכול לתקן את התקלה וקבלה שקניתי טלויזיה חדשה
מאז כבר הספקתי לזרוק את הוט לקבינימט ולהישאר רק עם עידן פלוס וקודי...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים