שלט לטלוויזיה PHILIPS PFK 6589
היי,
אשמח לייעוץ לגבי שלט, מקווה שאני בפורום הנכון.
יש לי שלט כזה:
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1VdcTNVXX ... b-font.jpg
התחיל לגמגם, גם עם בטריות חדשות. אני לא מוצא שלט בדיוק כזה בזאפ או איביי, אשמח להפניה לשלט שעובד על אותו דגם טלויזיה.
אם ההבדל לכאן או לשם הוא כ - 20 שקל, מעדיף לקנות בארץ.
תודה מראש
אשמח לייעוץ לגבי שלט, מקווה שאני בפורום הנכון.
יש לי שלט כזה:
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1VdcTNVXX ... b-font.jpg
התחיל לגמגם, גם עם בטריות חדשות. אני לא מוצא שלט בדיוק כזה בזאפ או איביי, אשמח להפניה לשלט שעובד על אותו דגם טלויזיה.
אם ההבדל לכאן או לשם הוא כ - 20 שקל, מעדיף לקנות בארץ.
תודה מראש
עד שיגיע השלט שהזמנת, או סתם אם בא לך לחסוך כמה עשרות ש"ח, אתה יכול להוריד את אפליקצית !control-it המצוינת (קיימת לאנדרואיד, אולי גם לאפל). זו אפליקציה ישראלית שכוללת שלטים לעשרות מכשירים, כשממשק השלטים זהה לחלוטין לשלטי המקור. בגרסתה החינמית היא מאפשרת הורדה של עד שלושה שלטים שונים, וב-15 ש"ח (או שליחת קישור ל-5 חברים) ניתן להוריד שלטים ללא הגבלה. הפונקציונאליות של השלטים מלאה, ממש כמו שלט פיזי.
אני משתמש בה על טאבלט במקום כל השלטים השונים, וזה מאוד נוח: אין צורך לטעון סוללות כל הזמן, פחות מכשירים, ופותר את בעית חוסר התאורה של השלטים בחדר חשוך.
בתמונות המצורפות, דגם השלט שלך משמאל.
אני משתמש בה על טאבלט במקום כל השלטים השונים, וזה מאוד נוח: אין צורך לטעון סוללות כל הזמן, פחות מכשירים, ופותר את בעית חוסר התאורה של השלטים בחדר חשוך.
בתמונות המצורפות, דגם השלט שלך משמאל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
lee
יש מליון תוצאות בשם הזה...
אוקי מצאתי.
מאחר ויש לך, אתה יכול לבדוק אם יש שם שלט של Prosonic?
יש מליון תוצאות בשם הזה...
אוקי מצאתי.
מאחר ויש לך, אתה יכול לבדוק אם יש שם שלט של Prosonic?
נערך לאחרונה על ידי mp3lll ב 09/09/2017 14:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
שובב!mp3lll כתב:טלויזה, קפצתי על המיטה ושברתי אותו ל 2....
ב- control-it לא מצאתי כרגע שלט טלויזיה Prosonic (אפשר לשלוח בקשת הוספת שלט למפתח האפליקציה), אבל ב-Peel Remote שגם בה אני משתמש, ראיתי שיש אפשרות להגדיר שלט טלויזיה Prosonic.