Xiaomi Mi Box 4K - האם תומך בפורמטי אודיו מתקדמים ?
שלום לכולם,
חשבתי לרכוש את הסטרימר הנ"ל לסלון, הדבר הכי חשוב עבורי שיתמוך ב-dts-ma, dolby true-hd, כלומר hd-audio.
לא הצלחתי להיות בטוח מאנשים ברשת האם אכן נתמך ואם כן האם צריך לבצע התקנה מסוימת או שכבר build-in ?
תודה,
חשבתי לרכוש את הסטרימר הנ"ל לסלון, הדבר הכי חשוב עבורי שיתמוך ב-dts-ma, dolby true-hd, כלומר hd-audio.
לא הצלחתי להיות בטוח מאנשים ברשת האם אכן נתמך ואם כן האם צריך לבצע התקנה מסוימת או שכבר build-in ?
תודה,
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תומך גם באטמוס ו DTS X
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·בהחלט ! תפעיל Passthrough וסמן את כל פורמטי האודיו שהרסיבר שלך תומך בהם.matrix23 כתב:@sigamore
·
אכן, אחבר לרסיבר, האם כל שנדרש זה להגדיר ב-kodi וזהו ? - מבלי להתקין מערכת הפעלה אחרת או משהו בסגנון....
אם אתה מסתבך אז ספר לנו מה הבעייה.
בהצלחה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

@matrix23
·בהחלט --->
Anker 3-Port USB 3.0 Portable Data Hub with 1 Gbps Ethernet Port Network Adapter for Macbook, Mac Pro / mini, iMac, XPS, Surface Pro, Notebooks, Desktop PCs, USB Flash Drives, Mobile HDD, and More https://www.amazon.com/dp/B014ZOJX7W/re ... Szb3J0J5ZE
מניח שמתאמים דומים נמכרים גם בארץ.
·בהחלט --->
Anker 3-Port USB 3.0 Portable Data Hub with 1 Gbps Ethernet Port Network Adapter for Macbook, Mac Pro / mini, iMac, XPS, Surface Pro, Notebooks, Desktop PCs, USB Flash Drives, Mobile HDD, and More https://www.amazon.com/dp/B014ZOJX7W/re ... Szb3J0J5ZE
מניח שמתאמים דומים נמכרים גם בארץ.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לפותח השרשור, אני גם מעוניין לרכוש את הסטרימר הנ"ל והאם הפורמטים של האודיו החדשים עובדים לך?
- oris74
- חבר במועדון HT

כן.
אני חייב לציין שוויתרתי עליו כסטרימר לקודי. גם עם מתאם רשת יש שיהוקים בניגון תוכן בעיקר בפורמטי סאונד מתקדמים וגם התמונה לא ברמה של מה שאני רגיל
אני חייב לציין שוויתרתי עליו כסטרימר לקודי. גם עם מתאם רשת יש שיהוקים בניגון תוכן בעיקר בפורמטי סאונד מתקדמים וגם התמונה לא ברמה של מה שאני רגיל
·אתה בטוח שהניגון הרשתי קשור לעיבוד של המכשיר עצמו ולא לחיבור האינטרנט ?oris74 כתב:כן.
אני חייב לציין שוויתרתי עליו כסטרימר לקודי. גם עם מתאם רשת יש שיהוקים בניגון תוכן בעיקר בפורמטי סאונד מתקדמים וגם התמונה לא ברמה של מה שאני רגיל...
אם כן יש מצב שגם אצלי הCUBOX לא מצליח להכיל סרטים שאני הכנתי ב MOVIE MAKER שהם MP4 אבל באיכות גבוהה של FULL HD של קובץ ששוקל 900 מגה ?
אם נגיד אני יזרים דרך NUC של אינטל עבור אותו כבל רשת לא יהיו תקיעות ?
דר"כ אני מחפש סטרימר הכי פשוט לNETFLIX , יש לי CUBOX לקודי אבל אי אפשר לשים עליו NETFLIX גם בגירסת האנדרואיד המקסימלית שהיא 4.4 אין אפשרות לשים KODI עם NEFLIX בגלל שהקודי תומך רק באנדרואיד 5 ומעלה ואין את זה ל-CUBOX משום מה .
תודה על העזרה.
- oris74
- חבר במועדון HT

אני לא יודע לומר בוודאות למה יש שיהוקים אבל אני משווה את זה למכשיר אנדרואיד פשוט שמריץ LE ושם הכל חלק.
גם עבור נטפליקס אני כבר לא ממליץ עליו בעקבות בעיות שהוא עושה לי עם 4K - עדיף שתרכוש מכשיר שנתמך רשמית עלי ידי נטפליקס:
https://help.netflix.com/en/node/13444
גם עבור נטפליקס אני כבר לא ממליץ עליו בעקבות בעיות שהוא עושה לי עם 4K - עדיף שתרכוש מכשיר שנתמך רשמית עלי ידי נטפליקס:
https://help.netflix.com/en/node/13444
- oris74
- חבר במועדון HT

זו היתה גם דעתי על סמך נסיון אישי - עד ששדרגתי את הטלויזיה ל 4K ולא הצלחתי לנגן איתו תכני UHD... ואז הסתבר לי שהוא בכלל לא נתמך רשמית על ידי נטפליקס עבור 4K
זה לא אומר שהוא לא יצליח לנגן 4K - לחלק זה כן עובד אבל זה ממש לא מובטח
זה לא אומר שהוא לא יצליח לנגן 4K - לחלק זה כן עובד אבל זה ממש לא מובטח
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
גם עם מתאם רשת קווי אתה חווה גמגומים?oris74 כתב:זו היתה גם דעתי על סמך נסיון אישי - עד ששדרגתי את הטלויזיה ל 4K ולא הצלחתי לנגן איתו תכני UHD... ואז הסתבר לי שהוא בכלל לא נתמך רשמית על ידי נטפליקס עבור 4K
זה לא אומר שהוא לא יצליח לנגן 4K - לחלק זה כן עובד אבל זה ממש לא מובטח...
והאם זה רלוונטי גם לתכני 1080P, או רק ב 4K?
- sigamore
- חבר מביא חבר

@gal-cohen
התקנתי את ה Mi Box לחבר (קודי ושאר ירקות - הבחור מאותגר טכנולוגיה רציני ... חחח).
ההתקנה הייתה אצלי בבית לצד ה NVIDIA Shield האישי שלי כך שהיה לי בסיס טוב להשוואה ...
ה Mi חובר לרשת בחיבור קווי דרך מתאם איכותי.
מעבר לבעיות זיהוי רזולוציה (למשל במצב auto ה Mi התעקש על 720p ...) שנפתרו אחרי מספר דקות, הבנתי די מהר שהזרמת תכנים כבדים דרך הרשת (NAS במקרה שלי ) פשוט לא ראלית.
כל תוכן ״ששוקל״ מעבר ל 15Gb (בעיקר 4K אבל בהחלט גם 1080..) גמגם קשות. עם תוכן במשקל כבד (<50..) הניגון הפסיק / נתקע לגמרי אחרי מס׳ שניות.
כאמור - בעיות רשת , קשת .. וכד׳ הן ממש לא הסיבה. ה Shield ״אוכל״ את התכנים האלו בהילוך שני
יתכן כמובן שהייתה בעייה ביחידה הספציפית שאני התקנתי... לשיקולכם.
התקנתי את ה Mi Box לחבר (קודי ושאר ירקות - הבחור מאותגר טכנולוגיה רציני ... חחח).
ההתקנה הייתה אצלי בבית לצד ה NVIDIA Shield האישי שלי כך שהיה לי בסיס טוב להשוואה ...
ה Mi חובר לרשת בחיבור קווי דרך מתאם איכותי.
מעבר לבעיות זיהוי רזולוציה (למשל במצב auto ה Mi התעקש על 720p ...) שנפתרו אחרי מספר דקות, הבנתי די מהר שהזרמת תכנים כבדים דרך הרשת (NAS במקרה שלי ) פשוט לא ראלית.
כל תוכן ״ששוקל״ מעבר ל 15Gb (בעיקר 4K אבל בהחלט גם 1080..) גמגם קשות. עם תוכן במשקל כבד (<50..) הניגון הפסיק / נתקע לגמרי אחרי מס׳ שניות.
כאמור - בעיות רשת , קשת .. וכד׳ הן ממש לא הסיבה. ה Shield ״אוכל״ את התכנים האלו בהילוך שני
יתכן כמובן שהייתה בעייה ביחידה הספציפית שאני התקנתי... לשיקולכם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
צפיתי בקופסה שלי עם אותו מעבד כמו במי-בוקס בסרטים בגודל 70 ג'יגה (4K HDR), והכל זרם חלק ויפה. אני לא יודע מה הבעיה שיש למיבוקס, אבל זו ככל הנראה לא החומרה עצמה שאשמה.
- oris74
- חבר במועדון HT

גם אצלי אותה חוויה. יתכן ומקור הבעיה הוא בכל שמשתמשים במתאם רשת ולא בחיבור קווי מקורי.
מה שאיכזב אותי בעיקר הוא חוסר היכולת לקבל 4k בנטפליקס (בחיבור לרסיבר)
מה שאיכזב אותי בעיקר הוא חוסר היכולת לקבל 4k בנטפליקס (בחיבור לרסיבר)
אני כבר המון זמן עם ה MI BOX ולא נתקלתי בשום בעיה עם קבצים גדולים וכרגע אני אפילו לא עובד עם מתאם רשת אלא על 5GHZ בלבד.
תנסו קודם כל להשתמש ב SPMC ולא בקודי בגלל ש SPMC הרבה יותר מותאם לאנדרואיד.
מצד שני יכול להיות שמדובר ביחידות תקולות, מכל מה שאני קורא ברשת יש ל MIBOX בעיה קשה של בקרת איכות ואין שום אחידות בין המכשירים השונים כך שנוצר מצב שלחלק יש מכשיר מצוין בלי שום תקלה וחלק מקבלים מכשירים עם המון תקלות.
תנסו קודם כל להשתמש ב SPMC ולא בקודי בגלל ש SPMC הרבה יותר מותאם לאנדרואיד.
מצד שני יכול להיות שמדובר ביחידות תקולות, מכל מה שאני קורא ברשת יש ל MIBOX בעיה קשה של בקרת איכות ואין שום אחידות בין המכשירים השונים כך שנוצר מצב שלחלק יש מכשיר מצוין בלי שום תקלה וחלק מקבלים מכשירים עם המון תקלות.