תודה מראש לכולם
האם אפשר להשוות בין הימאהה rxv450 אל ה-onkyo tx-sr501????
הייתי מאוד רוצה שתעזרו לי להחליטמי מהם עדיף, עיקר השימוש יהיה לקולנוע ביתי, הנתוניםשלהם די דומים אבל ליאמהה יש 85 וואט ולאונקיו רק 65 וואט מצד שני לאונקיו מתאים גם ל- 6ו- 8 אום והיאמהה רק ל-8, האם זה משנה האם העובדה שהימאהה הוא דגם חדש יותר משפיעה???
תודה מראש לכולם
תודה מראש לכולם
היי,
רק רציתי לתקן אותך,
כאחד שיש לו את הימהה 450
ההספק הוא 100W לכל ערוץ ולא 85 כפי שרשמת.
יש בורר לעקבה של רמקולים לכן אפשר לבחור בין רמקולים עם עקבה של 4 אוהם לבין אלו עם 8 אוהם.
אתה בטוח שהאונקיו לא עולה "קצת" יותר? מברורים שעשיתי מחירו כ 50 אחוז יותר. שים לב שאתה רוכש ממפיץ רשמי עם אחריות יבואן.
רק רציתי לתקן אותך,
כאחד שיש לו את הימהה 450
ההספק הוא 100W לכל ערוץ ולא 85 כפי שרשמת.
יש בורר לעקבה של רמקולים לכן אפשר לבחור בין רמקולים עם עקבה של 4 אוהם לבין אלו עם 8 אוהם.
אתה בטוח שהאונקיו לא עולה "קצת" יותר? מברורים שעשיתי מחירו כ 50 אחוז יותר. שים לב שאתה רוכש ממפיץ רשמי עם אחריות יבואן.
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
1. כן מאוד
2. תלוי גם ברמקולים שלך. מתגובות שקיבלתי אצלי שומעים נקי, מדוייק בקיצור מצויין
3. גם למוזיקה וגם לק"ב
4. למה אין, יש כניסת וידאו מ DVD ויציאת וידאו לטלויזיה, יש גם קומפוננט, מה שאין זה Svideo
5. רכשתי בס.ג. אלקטרוניקה ואני ממליץ לך בחום לקנות רק!! שם. יש כל מיני "מציאות" ביבוא מקביל אבל זה לשים את כספך על קרן הצבי.
6. רכשתי במחיר 2000 ש"ח בשלושה תשלומים
7. בנוגע לתגובה בנושא הוידאו. אני נוטה להאמין, למרות שלא בדקתי עד הסוף. תחבר כבל וידאו מה DVD ישירות לטלויזיה וזהו. הסאונד אצלי דרך כבל אופטי.
8. דיעה אישית. לא יודע מה התקציב שלך אבל בראייה לאחור, בשביל עוד אלפייה שווה לבדוק דגמים יותר מתקדמים יותר כמו אונקיו (בשביל עוד אלפיים יש לך NAD אבל אין לזה סוף:-))
9. בהצלחה
2. תלוי גם ברמקולים שלך. מתגובות שקיבלתי אצלי שומעים נקי, מדוייק בקיצור מצויין
3. גם למוזיקה וגם לק"ב
4. למה אין, יש כניסת וידאו מ DVD ויציאת וידאו לטלויזיה, יש גם קומפוננט, מה שאין זה Svideo
5. רכשתי בס.ג. אלקטרוניקה ואני ממליץ לך בחום לקנות רק!! שם. יש כל מיני "מציאות" ביבוא מקביל אבל זה לשים את כספך על קרן הצבי.
6. רכשתי במחיר 2000 ש"ח בשלושה תשלומים
7. בנוגע לתגובה בנושא הוידאו. אני נוטה להאמין, למרות שלא בדקתי עד הסוף. תחבר כבל וידאו מה DVD ישירות לטלויזיה וזהו. הסאונד אצלי דרך כבל אופטי.
8. דיעה אישית. לא יודע מה התקציב שלך אבל בראייה לאחור, בשביל עוד אלפייה שווה לבדוק דגמים יותר מתקדמים יותר כמו אונקיו (בשביל עוד אלפיים יש לך NAD אבל אין לזה סוף:-))
9. בהצלחה
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מרטין,
מנסיון שלי כצרכן עם יבוא מקבילי (לא דווקא בתחום הסטריאו), בדרך כלל היבואנים האלה היום מביאים את פירמה X מחר את פירמה Y, כאשר אתה צריך תיקון הם שלוחים אותך לסתם מעבדת תקונים כללית (כזאת שמתקנת גם תנורים, גם מקררים וגם וידיאו וסטריאו) שלא תמיד מחזיקה רכיבים מקוריים וגם לא תמיד יש לה את הידע והנסיון לתקן מכשירים מורכבים.
מנסיון שלי כצרכן עם יבוא מקבילי (לא דווקא בתחום הסטריאו), בדרך כלל היבואנים האלה היום מביאים את פירמה X מחר את פירמה Y, כאשר אתה צריך תיקון הם שלוחים אותך לסתם מעבדת תקונים כללית (כזאת שמתקנת גם תנורים, גם מקררים וגם וידיאו וסטריאו) שלא תמיד מחזיקה רכיבים מקוריים וגם לא תמיד יש לה את הידע והנסיון לתקן מכשירים מורכבים.
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי, קצת סדר בדברים...
יבוא מקביל לא אומר מוצר *** בהכרח אבל!!
ביבוא מקביל ובמיוחד בתחום הזה של רסיברים הסכנה היא לקבל מוצר מחודש. יש לבדוק היטב היטב!!! שהאריזה חתומה. לדעתי כדאי אף לפתוח את המוצר ולראות את האריזה בפנים (סליחה על הפאראנויה...).
ביבוא מקביל אכן אין!! מעבדת שירות נורמאלית. שוב, אני מדבר על ימהה, לפחות ממה שאני בדקתי ובדקתי המון!! לפני שרכשתי. לס"ג אלקטרוניקה מעבדת שירות צמודה ומשיחות שלי איתם (יעוץ טכני וכו') הם מקצועיים מאוד.
ולבסוף, היבואן הרשמי נותן 3 שנים, יבוא מקביל נותן שנה...לי בכל אופן זה משמעותי.
יבוא מקביל לא אומר מוצר *** בהכרח אבל!!
ביבוא מקביל ובמיוחד בתחום הזה של רסיברים הסכנה היא לקבל מוצר מחודש. יש לבדוק היטב היטב!!! שהאריזה חתומה. לדעתי כדאי אף לפתוח את המוצר ולראות את האריזה בפנים (סליחה על הפאראנויה...).
ביבוא מקביל אכן אין!! מעבדת שירות נורמאלית. שוב, אני מדבר על ימהה, לפחות ממה שאני בדקתי ובדקתי המון!! לפני שרכשתי. לס"ג אלקטרוניקה מעבדת שירות צמודה ומשיחות שלי איתם (יעוץ טכני וכו') הם מקצועיים מאוד.
ולבסוף, היבואן הרשמי נותן 3 שנים, יבוא מקביל נותן שנה...לי בכל אופן זה משמעותי.
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
סיפור קטן לגביי ס.ג. אלקטרוניקה שתומך בכל מה שאמרתם, לטוב ולרע.
רסיבר ה YAMAHA שלי התקלקל בתקלה מאד נדירה: בערך פעמיים ביום הרמקול הימני היה משמיע איזה בום... וזהו.
בזהו אני מתכוון שהמגבר היה חוזר לפעולה רגילה לחלוטין.
הרסיבר עבר את שנת האחריות ולכן החלטתי לתקן אותו לבד. ניגשתי ליבואן וביקשתי לצלם את ספר הסכמות של המכשיר.
קיבלתי את הספר לצילום בלי שום בעיה. יחסית לחברות אחרות, יופי של שרות !!!
מכיוון שהתקלה המוזרה מתרחשת בתדירות מאד מאד נמוכה, הרסיבר היה פתוח ומחובר לציוד בדיקה במשך שבועיים עד שאותרה התקלה: טרנזיסטור קטן בדרגת ההגברה הסופית.
בבדיקת נתוניי הטרנזיסטור נראה שזה טרנזיסטור מאד מיוחד, הגברה גבוהה, מגיע לתדר גבוהה ועומד במתחים גבוהים.
פניתי שוב ל ס.ג. לקנות את הרכיב הנ"ל והם אמרו שאין להם את החלק.
חרשתי את חנויות האלקטרוניקה באיזור תל-אביב עד שמצאתי את החלק הזה, אבל מה שחשוכ זאת השאלה הבאה:
מה לדעתכם היה עושה הטכנאי בחברה אם הוא היה צריך לתקן את הרסיבר ואין לא את החלק?
לדעתי, או מפרק חלק מלוח ישן, או דוחף טרנזיסטור אחר שיש לו מתחת ליד (שיחזיק כמובן את המתח הגבוה).
במקרה השני נקבל בחזרה רסיבר מתוקן שערוץ ימין וערוץ שמאל לא ממש זהים.
מצד אחד שרות מעולה של ס.ג. ומצד שני אין חלקי חילוף.
כמו שמרטין אמר, קשה לעשות הכללות.
רסיבר ה YAMAHA שלי התקלקל בתקלה מאד נדירה: בערך פעמיים ביום הרמקול הימני היה משמיע איזה בום... וזהו.
בזהו אני מתכוון שהמגבר היה חוזר לפעולה רגילה לחלוטין.
הרסיבר עבר את שנת האחריות ולכן החלטתי לתקן אותו לבד. ניגשתי ליבואן וביקשתי לצלם את ספר הסכמות של המכשיר.
קיבלתי את הספר לצילום בלי שום בעיה. יחסית לחברות אחרות, יופי של שרות !!!
מכיוון שהתקלה המוזרה מתרחשת בתדירות מאד מאד נמוכה, הרסיבר היה פתוח ומחובר לציוד בדיקה במשך שבועיים עד שאותרה התקלה: טרנזיסטור קטן בדרגת ההגברה הסופית.
בבדיקת נתוניי הטרנזיסטור נראה שזה טרנזיסטור מאד מיוחד, הגברה גבוהה, מגיע לתדר גבוהה ועומד במתחים גבוהים.
פניתי שוב ל ס.ג. לקנות את הרכיב הנ"ל והם אמרו שאין להם את החלק.
חרשתי את חנויות האלקטרוניקה באיזור תל-אביב עד שמצאתי את החלק הזה, אבל מה שחשוכ זאת השאלה הבאה:
מה לדעתכם היה עושה הטכנאי בחברה אם הוא היה צריך לתקן את הרסיבר ואין לא את החלק?
לדעתי, או מפרק חלק מלוח ישן, או דוחף טרנזיסטור אחר שיש לו מתחת ליד (שיחזיק כמובן את המתח הגבוה).
במקרה השני נקבל בחזרה רסיבר מתוקן שערוץ ימין וערוץ שמאל לא ממש זהים.
מצד אחד שרות מעולה של ס.ג. ומצד שני אין חלקי חילוף.
כמו שמרטין אמר, קשה לעשות הכללות.
מוטי
אני מתחיל להרגיש כמו סנגור של ס.ג....
לגופו של עניין,
נדמה, לי ואני רוצה להאמין בכך, שבמקרה שלך היו מיבאים את החלק. כיבואן רשמי אני מניח שיש להם את הכלים והצינורות המקובלים לייבא חלק כזה במהירות.
כמו כן, אני חושב שנענית בשלילה פשוט משום שהאחריות שלך פגה והם לא מחזיקים את כל טווח הרכיבים במלאי.
לגופו של עניין,
נדמה, לי ואני רוצה להאמין בכך, שבמקרה שלך היו מיבאים את החלק. כיבואן רשמי אני מניח שיש להם את הכלים והצינורות המקובלים לייבא חלק כזה במהירות.
כמו כן, אני חושב שנענית בשלילה פשוט משום שהאחריות שלך פגה והם לא מחזיקים את כל טווח הרכיבים במלאי.
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
ofirrjd
אני מקוה שאתה צודק ואכן ס.ג. היו מיבאים את החלק מחו"ל, אבל אז כמובן צריך להמתין.
גם אני סנגור שלהם, כמו שכתבתי - שרות טוב, מה שאומר שאני אשתדל לקנות מהם בעתיד.
כמובן שאין קשר לעניין האחריות. אם אין את החלק, אז אין.
האמת, דווקא שאתה באחריות ונאלץ להמתין להשמשת המכשיר, זה יותר מתסכל.
אבל בעיקרון רק הבאתי דוגמא שלמרות הגישה החיובית של היבואן, עדיין קשה לו לשמור במלאי את כל הרכיבים כחלקי חילוף, ואם הוא ירצה לתת מענה מידי הוא יאלץ "לעגל פינות", וזה כמובן תלוי בכשרון של הטכנאי המתקן
.
אני מקוה שאתה צודק ואכן ס.ג. היו מיבאים את החלק מחו"ל, אבל אז כמובן צריך להמתין.
גם אני סנגור שלהם, כמו שכתבתי - שרות טוב, מה שאומר שאני אשתדל לקנות מהם בעתיד.
כמובן שאין קשר לעניין האחריות. אם אין את החלק, אז אין.
האמת, דווקא שאתה באחריות ונאלץ להמתין להשמשת המכשיר, זה יותר מתסכל.
אבל בעיקרון רק הבאתי דוגמא שלמרות הגישה החיובית של היבואן, עדיין קשה לו לשמור במלאי את כל הרכיבים כחלקי חילוף, ואם הוא ירצה לתת מענה מידי הוא יאלץ "לעגל פינות", וזה כמובן תלוי בכשרון של הטכנאי המתקן
מוטי
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לי יש ONKYO כבר 6-7שנים, מאד!!!! מרוצה מהמגבר, איכות ובמיוחד שרות של TOP AUDIO (דותן).
לדעתי גם אם הם עולים יותר (ויהודים בוכים בקניה על כל שקל
), אנחנו מגלים את הטעויות שלנו שיש תקלה ואז אנחנו נהיים חכמים ואומרים אילו...אז שלא יגידו, המלצתי גם איכות, שרות וגם מוצר מעולה ONKYO.
ובכל מקרה תתחדש וספר מה קנית.
לדעתי גם אם הם עולים יותר (ויהודים בוכים בקניה על כל שקל
ובכל מקרה תתחדש וספר מה קנית.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך