כיול 55M7000
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז בסופו של דבר קניתי את הטלווזיה ביריד של חבר, (באותו מחיר שהציעו לי באול סייל) ועדכנתי לקושחה האחרונה שפורסמה פה.
ראיתי פה בפורום שרשור על כיול של הטלוויזיה ועשיתי את זה, ובסרטי 4K זה נראה סבבה, אבל כשעוברים לסדרות באיכות רגילה (720/1080) האדום עדיין חזק מדי.
יש המלצות נוספות?
ראיתי פה בפורום שרשור על כיול של הטלוויזיה ועשיתי את זה, ובסרטי 4K זה נראה סבבה, אבל כשעוברים לסדרות באיכות רגילה (720/1080) האדום עדיין חזק מדי.
יש המלצות נוספות?
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

3600 אחרי ההנחה של 5%
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

בעע.. יש המלצה אחרת?
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

ומה 'אפסיד' אם אעבור לבריטית?
בעקרון הזמנתי nvidia shield כך שלפחות חלק מהיכולות של הטלוויזיה בכלל לא אצטרך.
ומאיפה אפשר להוריד אותה?
בעקרון הזמנתי nvidia shield כך שלפחות חלק מהיכולות של הטלוויזיה בכלל לא אצטרך.
ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. התעלמתי ממנו עד היום כי לכאורה הוא התייחס ל65".
אני מוריד את הבריטית ואנסה אותה ונראה אם יש שיפור.
אני מוריד את הבריטית ואנסה אותה ונראה אם יש שיפור.
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

בע"ה.
מה שנשאר עכשיו זה למצוא מקורות לתכני 4k/hdr/dolby atmos..
מה שנשאר עכשיו זה למצוא מקורות לתכני 4k/hdr/dolby atmos..
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי עכשיו חצי שנה נטפליקס חינם מפרטנר tv. אולי ארחיב ל4k..
היי, כפי שכבר ענו לך, הפוסט (הארוך) שפתחתי עוסק גם בדגם ה-''55 וכולל מידע וקישורים. הוא התמקד בהתחלה רק ב-''65, אבל עם הזמן התרחבה היריעה. בכל אופן, עדכנתי את נושא הפוסט כדי שיהיה ברור יותר.roigreenberg כתב:בע"ה.
מה שנשאר עכשיו זה למצוא מקורות לתכני 4k/hdr/dolby atmos.....
ספציפית לגביך - אם תוכן HDR לא מעניין אותך, לדעתי עדיף לך להישאר בגרסה הישראלית. אם תוכן HDR כן מעניין אותך, הייתי הולך על הגרסה הבריטית.
קיים כיול של נובלר לגרסה הבריטית האחרונה. קיים גם כיול של מישהו אחר שיש לו ציוד כיול מקצועי, ניתן למצוא את זה ב-avforums.
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

הבעיה שלי היא לא החוסר בHDR (אם כי אציין שלדעתי באחד הסרטים שראיתי כן הופיע חיווי כלשהו בפינה של HDR) אלא הכיול. אם יש כיול מומלץ לגרסא הישראלית אולי לא אשנה.
כיוון שעיקר הצפייה שלי היא בסדרות, זה בעייתי שהצבעים לא נראים טוב, ולכן כנראה שכן אשנה לבריטית..
כיוון שעיקר הצפייה שלי היא בסדרות, זה בעייתי שהצבעים לא נראים טוב, ולכן כנראה שכן אשנה לבריטית..
אם אתה רוצה כיול מקצועי, זה רק הגרסה הבריטית, אני לא מכיר כיול מקצועי שנעשה לגרסה הישראלית.
אתה יכול לנסות את הכיול של נובלר, אולי הוא ייתן אצלך תוצאה טובה יותר ממה שיש כרגע ויעבוד טוב גם על הקושחה הישראלית.
קח בחשבון שיש השפעה לא קטנה לתנאי הצפייה שלך, ובפרט כמה החדר מואר. זה משתנה מאדם לאדם, ולכן כיול של מישהו אחר לא בטוח שיתאים בדיוק למקרה שלך.
אתה יכול לנסות את הכיול של נובלר, אולי הוא ייתן אצלך תוצאה טובה יותר ממה שיש כרגע ויעבוד טוב גם על הקושחה הישראלית.
קח בחשבון שיש השפעה לא קטנה לתנאי הצפייה שלך, ובפרט כמה החדר מואר. זה משתנה מאדם לאדם, ולכן כיול של מישהו אחר לא בטוח שיתאים בדיוק למקרה שלך.
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

כל מה שיוריד את גווני האדום הבוהקים כבר יהיה טוב..
נכון לעכשיו אני עם הגרסא הישראלית והכיול של נובלר וזה אמנם יותר טוב מכלום, אבל עדיין לא מספיק טוב.
נכון לעכשיו אני עם הגרסא הישראלית והכיול של נובלר וזה אמנם יותר טוב מכלום, אבל עדיין לא מספיק טוב.
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

אין.. כנראה זו אכן הבעיה..