KS8000 מול X900E?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
X900E ללא צל של ספק יהיה עדיף בערך בכל פרמטר, למעט אולי בהירות מקסימלית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זווית צפיה בעייתית יש גם לסמסונג. שתיהן פאנל VA.
לכל מסך יכולות להיות זליגות אור, אבל במסך עם תאורה אחורית + FALD, גם אם יש כאלה ברוב המקרים לא תראה אותן.
banding כמו שחלק קוראים לזה, או DSE סביר יותר שיקרה במסכי FALD, אבל זה לא מחייב, ואני לא יודע עד כמה ה-900E רגישה לזה.
שום דבר עם פאנל LCD לא ממש יכול להתחרות ב-OLED, אבל בזכות FALD היא תספק ניגודיות הרבה יותר טובה ומרשימה.
אני לא יודע מי זה BenL1 ולמה הוא חושב ש-KS עדיפה, אבל לדעתי היא ממש לא. היתרונות היחידים בסמסונג הם טווח צבעים רחב יותר בגלל ה-QD והוא מגיע לרמת בהירות גבוהה יותר. שתי התוכונת האלה חשובות בעיקר עבור HDR, אבל חשוב מאד שהטלוויזיה תוכל להציג גוונים כהים ושחורים בצורה טובה, ובגלל תאורת הקצה שלה, פה היא תיפול בגדול מול הסוני.
לכל מסך יכולות להיות זליגות אור, אבל במסך עם תאורה אחורית + FALD, גם אם יש כאלה ברוב המקרים לא תראה אותן.
banding כמו שחלק קוראים לזה, או DSE סביר יותר שיקרה במסכי FALD, אבל זה לא מחייב, ואני לא יודע עד כמה ה-900E רגישה לזה.
שום דבר עם פאנל LCD לא ממש יכול להתחרות ב-OLED, אבל בזכות FALD היא תספק ניגודיות הרבה יותר טובה ומרשימה.
אני לא יודע מי זה BenL1 ולמה הוא חושב ש-KS עדיפה, אבל לדעתי היא ממש לא. היתרונות היחידים בסמסונג הם טווח צבעים רחב יותר בגלל ה-QD והוא מגיע לרמת בהירות גבוהה יותר. שתי התוכונת האלה חשובות בעיקר עבור HDR, אבל חשוב מאד שהטלוויזיה תוכל להציג גוונים כהים ושחורים בצורה טובה, ובגלל תאורת הקצה שלה, פה היא תיפול בגדול מול הסוני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
סדרת 2017 של LG משפרת המון מגרעות שהיו ל-OLEDים עד עכשיו.
הסוני תהיה רק במעט בהירה יותר מה-OLED.
אני חושב שהיתרון היחיד שיש למסכי LCD היא לצפיה בחדר מאד מואר ובתכני SDR בעיקר. וזה כמובן רק כשמדובר במסכים שיכולים לעבור את ה-1000 ניטים בלי להתאמץ, אחרת OLED יהיה עדיף מקרה.
הסוני תהיה רק במעט בהירה יותר מה-OLED.
אני חושב שהיתרון היחיד שיש למסכי LCD היא לצפיה בחדר מאד מואר ובתכני SDR בעיקר. וזה כמובן רק כשמדובר במסכים שיכולים לעבור את ה-1000 ניטים בלי להתאמץ, אחרת OLED יהיה עדיף מקרה.
·המלך כתב:אם מדברים רק על יבוא רשמי אז אין פער בין הסוני ל oled
מבחינת מחיר אז בטח עדיף oled.
אני לא סומך יותר מידי על יבוא מקביל גם בגלל האחריות.
לכן אני עדיין יושב על הגדר....
אז על מי אתה סומך? אלקטרוניקס פרו?
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני דיברתי עם אחד מהיבואנים המקבילים וכל העסק
נשמע לי כמו בסטה בשוק.
לפחות עם יבואן רשמי יש עם מי לדבר וגם יש אחריות מורחבת.
לדעתי זה שווה את הכסף.
כמובן שאם מדובר על הפרשים גדולים צריך לעשות את החשבון.
נשמע לי כמו בסטה בשוק.
לפחות עם יבואן רשמי יש עם מי לדבר וגם יש אחריות מורחבת.
לדעתי זה שווה את הכסף.
כמובן שאם מדובר על הפרשים גדולים צריך לעשות את החשבון.