הזרמת סרטים ברשת הביתית
פעלתי לפי ההנחיות של היבואן והתקנתי תוכנת SMARTSHRE פתחתי את האופציה להזרמת מידע ב windows media.
ואז התחלתי לראות את הקבצים בטלויזיה.
אני נתקל בבעיה שכאשר אני מזרים סרטים דרך הרשת הביתית הטלויזיה (SMART TV LG) לא קוראת כתוביות בעיברית, היא מציגה כתוביות באנגלית שכלל אין בתיקיה במקרה הטוב ובמיקרים אחרים כלל לא מציגה .
הקבצים נבחנו בחיבור ישיר עם דיסק און קי בטלויזיה והכתוביות (מפורמטים שונים )עולות ללא בעיה .
האם הבעיה נובעת מהזרמת המידע דרך windows media?
תודה
ואז התחלתי לראות את הקבצים בטלויזיה.
אני נתקל בבעיה שכאשר אני מזרים סרטים דרך הרשת הביתית הטלויזיה (SMART TV LG) לא קוראת כתוביות בעיברית, היא מציגה כתוביות באנגלית שכלל אין בתיקיה במקרה הטוב ובמיקרים אחרים כלל לא מציגה .
הקבצים נבחנו בחיבור ישיר עם דיסק און קי בטלויזיה והכתוביות (מפורמטים שונים )עולות ללא בעיה .
האם הבעיה נובעת מהזרמת המידע דרך windows media?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ההמלצה הרווחת היא שימוש ב-PLEX להזרמה של תכנים דרך הרשת ישירות למסך (בלי סטרימר).
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@shayssl
זה קשור להגדרות ה DLNA בצד ה"שרת".
במסך עצמו, אתה יכול לחפש ברמת FOLDER או רק לפי קטגוריות VIDEO, MUSIC וכו' ?
בכל מקרה נושא הכתוביות (עברית) ב LG הוא די רעוע מעיקרו -- סימני פיסוק הפוכים למשל.
לכן אני מצטרף לעצת TheCoolest - אם הנושא עקרוני לך אז עדיף PLEX או סטימר כדי לצפות בסרטים.
זה קשור להגדרות ה DLNA בצד ה"שרת".
במסך עצמו, אתה יכול לחפש ברמת FOLDER או רק לפי קטגוריות VIDEO, MUSIC וכו' ?
בכל מקרה נושא הכתוביות (עברית) ב LG הוא די רעוע מעיקרו -- סימני פיסוק הפוכים למשל.
לכן אני מצטרף לעצת TheCoolest - אם הנושא עקרוני לך אז עדיף PLEX או סטימר כדי לצפות בסרטים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
PLEX- לא ניתן לראות קבצים ברשת הבייתית
תודה על סרטון ההסברה,
כל עוד ה SMARTAHRE פעל דרך windows media פתחתי את אפשרות החיבור זה עבד אבל בלי כותרות כאמור , עכשיו כשאני רק על PLEX (ניתקתי את אופציית ה shring בwindows media) מתקבלת הודעה בטלויזיה שייש בעיה בחיבור .
איזה הגדרות צריכות להתקיים ע"מ לראות את הספריות שהגדרתי ?
תודה
כל עוד ה SMARTAHRE פעל דרך windows media פתחתי את אפשרות החיבור זה עבד אבל בלי כותרות כאמור , עכשיו כשאני רק על PLEX (ניתקתי את אופציית ה shring בwindows media) מתקבלת הודעה בטלויזיה שייש בעיה בחיבור .
איזה הגדרות צריכות להתקיים ע"מ לראות את הספריות שהגדרתי ?
תודה