זהו נפל הפור !!! AudioLab 8000S + ELAC BS53
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
וואו.....שמעתי היום בפיוז את הרמקולים המדפיים החדשים שהם הולכים לשווק מסוג ELAC דגם BS53, ולמען האמת אלו הרמקולים המדפיים הטובים ביותר ששמעתי עד היום בטווח המחירים של עד 3000 ש"ח.הם חוברו למגבר AUDIOLAB 8000SE ונשמעו מדוייקים, פתוחים, בעלי במה ועם טוויטר ברור אך לא צורם.פתאום ה QUAD 11L שהכי אהבתי בפיוז כבר לא נשמע משהו בכלל לעומתם....ועוד המיקום של ה ELAC היה לא משהו.... רציתי להזמין אבל לא היה במלאי... אסע מחר לשמוע אותם עם מגבר אחר (MYRYAD) והפעם עם סט דיסקים משלי....היו גם ELAC רצפתיים, אבל זה ממש לא היה "זה"......הקיצר...מומלץ בחום
נערך לאחרונה על ידי Fish72 ב 02/04/2007 14:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Fish72
- חבר מביא חבר

זהו נפל הפור !!! אודיולאב 8000S + ELAC BS53
זהו חבר'ה - נגמר הטריילר שחייתי בו.
לאחר האזנה נוספת לקונפיגורצייה של מגברי MYRYAD CAMEO ואודיולאב 8000S עם מספר רמקולים ב"פיוז" נפלה ההחלטה הגורלית שכבר מורכבת אצלי בסלון-העל (קולות תופים דרמטיים) :
מגבר : Audiolab 8000S
רמקולים : ELAC BS53
כמעט שהחלטתי ללכת על ה MYRYAD CAMEO שהדגיש בבירור את הגבוהים (אולי אפילו קצת יותר מדי), אבל בסוף אמרתי לעצמי שמגבר מאוזן זו לא מילה גסה, ואת הגבוהים שאני אוהב אני פשוט "אוציא" ממאפייני הרמקול שמתאים לכיס שלי....
זה נשמע אצלי בבית יותר טוב מאשר בחנות ועכשיו אני מתכן מקצה שיפורים בקטע של סטנדים, כבלים וכו'......ובעתיד הרחוק יותר CDP של אודיולאב כנראה....
יגאל מפיוז מאוד עזר לי ברגע שהגעתי להחלטה הפנימית לתת לו את האמון שהוא ראוי לו, אז אני מנצל גם את הבמה הזאת כדי להודות לו על ה"כוונון"
כמו שאומר ראפר מג'אדלה - חג שמח מאדרפאקר - PUSH THE BUTTON
לאחר האזנה נוספת לקונפיגורצייה של מגברי MYRYAD CAMEO ואודיולאב 8000S עם מספר רמקולים ב"פיוז" נפלה ההחלטה הגורלית שכבר מורכבת אצלי בסלון-העל (קולות תופים דרמטיים) :
מגבר : Audiolab 8000S
רמקולים : ELAC BS53
כמעט שהחלטתי ללכת על ה MYRYAD CAMEO שהדגיש בבירור את הגבוהים (אולי אפילו קצת יותר מדי), אבל בסוף אמרתי לעצמי שמגבר מאוזן זו לא מילה גסה, ואת הגבוהים שאני אוהב אני פשוט "אוציא" ממאפייני הרמקול שמתאים לכיס שלי....
זה נשמע אצלי בבית יותר טוב מאשר בחנות ועכשיו אני מתכן מקצה שיפורים בקטע של סטנדים, כבלים וכו'......ובעתיד הרחוק יותר CDP של אודיולאב כנראה....
יגאל מפיוז מאוד עזר לי ברגע שהגעתי להחלטה הפנימית לתת לו את האמון שהוא ראוי לו, אז אני מנצל גם את הבמה הזאת כדי להודות לו על ה"כוונון"
כמו שאומר ראפר מג'אדלה - חג שמח מאדרפאקר - PUSH THE BUTTON
תתחדש
תהנה
ותעלה תמונות ......
ד"א ה ELAC מרשימים מבחינת המראה שלהם , גם הרצפתיים שלהם מאוד יפים .
תהנה
ותעלה תמונות ......
ד"א ה ELAC מרשימים מבחינת המראה שלהם , גם הרצפתיים שלהם מאוד יפים .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
Fish72
- חבר מביא חבר

וואאוווו....האקסטזה....אפילו מלשמוע מוסיקה קלאסית ב-96KHZ דרך האינטרנט מ sky.fm.....
מתלבט אם להשקיע בכרטיס קול אודיופילי למחשב הסלוני או להז***ן בסבלנות ולקנות CDP של אודיולאב....בעצם למה לא גם וגם......:O)
אוסיף תמונות לאחר שארכוש סטנדים לרמקולים לאחר החג....(יוווו זה מה זה בוער לי....)
רציתי לקנות סטנדים מחנות "פומפה" של לקסוס ב-350 ש"ח...אבל בערב החג בשעה 13:00 זה היה טיפ טיפה מאוחר.....כל עכבה לטובה....בטח היקום מזמן לי סטנדים טובים יותר.... :O)
איזה כיף !!!
מתלבט אם להשקיע בכרטיס קול אודיופילי למחשב הסלוני או להז***ן בסבלנות ולקנות CDP של אודיולאב....בעצם למה לא גם וגם......:O)
אוסיף תמונות לאחר שארכוש סטנדים לרמקולים לאחר החג....(יוווו זה מה זה בוער לי....)
רציתי לקנות סטנדים מחנות "פומפה" של לקסוס ב-350 ש"ח...אבל בערב החג בשעה 13:00 זה היה טיפ טיפה מאוחר.....כל עכבה לטובה....בטח היקום מזמן לי סטנדים טובים יותר.... :O)
איזה כיף !!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
-
Fish72
- חבר מביא חבר

אתם חמודים...תודה רבה על הפירגון....איזה כייף.
תכף אציץ בלוחות, תודה על הטיפ...ייתכן שאמצא סטנד שעבר ביעור חמץ והוא כשר לפסח..
זה היה עניין של שעות כנראה....מציק לי שנתוני הרמקולים הם 70W להתנגדות של 4 אום.....אבל לכל הרוחות הם נשמעים מה זה טוב....נראה לי שזה סוג הדברים שאהיה מסוגל להתעלם מהם....אתחקר את יגאל מ"פיוז" לגבי חששותי מעמידות הרמקולים לאור ההספק הנמוך יחסית.....ניתן לו עד סוף החג להנות מהספק....על אחת כמה וכמה מאחר והרמקולים הם שלו לבינתיים עד שיגיעו הדנדשים שלי.....
תכף אציץ בלוחות, תודה על הטיפ...ייתכן שאמצא סטנד שעבר ביעור חמץ והוא כשר לפסח..
זה היה עניין של שעות כנראה....מציק לי שנתוני הרמקולים הם 70W להתנגדות של 4 אום.....אבל לכל הרוחות הם נשמעים מה זה טוב....נראה לי שזה סוג הדברים שאהיה מסוגל להתעלם מהם....אתחקר את יגאל מ"פיוז" לגבי חששותי מעמידות הרמקולים לאור ההספק הנמוך יחסית.....ניתן לו עד סוף החג להנות מהספק....על אחת כמה וכמה מאחר והרמקולים הם שלו לבינתיים עד שיגיעו הדנדשים שלי.....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Fish72
- חבר מביא חבר

כן...רגשות זה דבר מדבק...כמעט כמו שפעת....
שאלה שאלתית....כשאני מוריד לחלוטין את הווליום במגבר האודיולאב 8000S הוא לא משתתק לחלוטין (אלא אם כן אני לוחץ MUTE בשלט), האם התנהגות זו תקינה ?
דבר מציק נוסף הוא שההבדל בין הלחיצה השניה לשלישית כשאני מעלה את הווליום בשלט מגבירה בצורה חזקה מדי לטעמי את הווליום ולא בהדרגתיות שציפיתי, אך אני משער שזה כבר קשור לנצילות הרמקולים באופן כלשהו....נו שויין כמו שאומרים אצלנו בעדה....פרפקציוניזם- שווה לנסות
נ.ב. איזה מגניב שהמתג בין המקורות זז כשאתה משנה מקור בשלט...מענין מה "עושה לי את זה" יותר....התזוזה החמודה או האור הכחול של ה מיריאד קמאו....YAYYYY יש לי צעצוע חדש
נ.ב. 2 - הלכתי לנמנם בצהריים לרקע קלאסית באינטרנט....כ"כ נעים....ואז גיליתי שהשעון בחדר שלי מציק והוצאתי לו את הסוללה....אומרים כשאתה נהנה הזמן רץ...טוב אז אצלי הוא פשוט עמד מלכת.....
שאלה שאלתית....כשאני מוריד לחלוטין את הווליום במגבר האודיולאב 8000S הוא לא משתתק לחלוטין (אלא אם כן אני לוחץ MUTE בשלט), האם התנהגות זו תקינה ?
דבר מציק נוסף הוא שההבדל בין הלחיצה השניה לשלישית כשאני מעלה את הווליום בשלט מגבירה בצורה חזקה מדי לטעמי את הווליום ולא בהדרגתיות שציפיתי, אך אני משער שזה כבר קשור לנצילות הרמקולים באופן כלשהו....נו שויין כמו שאומרים אצלנו בעדה....פרפקציוניזם- שווה לנסות
נ.ב. איזה מגניב שהמתג בין המקורות זז כשאתה משנה מקור בשלט...מענין מה "עושה לי את זה" יותר....התזוזה החמודה או האור הכחול של ה מיריאד קמאו....YAYYYY יש לי צעצוע חדש
נ.ב. 2 - הלכתי לנמנם בצהריים לרקע קלאסית באינטרנט....כ"כ נעים....ואז גיליתי שהשעון בחדר שלי מציק והוצאתי לו את הסוללה....אומרים כשאתה נהנה הזמן רץ...טוב אז אצלי הוא פשוט עמד מלכת.....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
-
Fish72
- חבר מביא חבר

תודה רבה מפרגנים יקרים. רכשתי כרטיס AUDIOPHILE 2496 מחו"ל שאמור להגיע עוד כשבועיים, ואז נראה באמת מהי איכות הצליל המקסימלית שניתן יהיה להוציא ממחשב העל הסלוני....זה מצחיק לומר שאחרי יומיים שהמערכת אצלי, שאני מרגיש שאין לי כבר מה לשמוע...אבל למעשה הכוונה היא שאני מחפש מוסיקה חדשה שתרגש אותי...
כמעט קניתי נגן לייזר דיסק אתמול, אבל לא יצא לי להפגש בקלות עם המוכר וראיתי בזה כ"סימן משמים" להמתין עם קניה זו כרגע. אני מנסה עכשיו להשיג כמה הופעות קלאסיות בפורמט DVD כמו דייר סטרייטס....שאדה...ריוור דאנס...נורה ג'ונס....יכול להיות שבליווי הוידאו אתרגש מחדש...
כמעט קניתי נגן לייזר דיסק אתמול, אבל לא יצא לי להפגש בקלות עם המוכר וראיתי בזה כ"סימן משמים" להמתין עם קניה זו כרגע. אני מנסה עכשיו להשיג כמה הופעות קלאסיות בפורמט DVD כמו דייר סטרייטס....שאדה...ריוור דאנס...נורה ג'ונס....יכול להיות שבליווי הוידאו אתרגש מחדש...
קודם כל תתחדש!Fish72 כתב:תודה רבה מפרגנים יקרים. רכשתי כרטיס AUDIOPHILE 2496 מחו"ל שאמור להגיע עוד כשבועיים, ואז נראה באמת מהי איכות הצליל המקסימלית שניתן יהיה להוציא ממחשב העל הסלוני....זה מצחיק לומר שאחרי יומיים שהמערכת אצלי, שאני מרגיש שאין לי כבר מה לשמוע...אבל למעשה הכוונה היא שאני מחפש מוסיקה חדשה שתרגש אותי...
כמעט קניתי נגן לייזר דיסק אתמול, אבל לא יצא לי להפגש בקלות עם המוכר וראיתי בזה כ"סימן משמים" להמתין עם קניה זו כרגע. אני מנסה עכשיו להשיג כמה הופעות קלאסיות בפורמט DVD כמו דייר סטרייטס....שאדה...ריוור דאנס...נורה ג'ונס....יכול להיות שבליווי הוידאו אתרגש מחדש......
דבר שני - האם רכשת את הכרטיס AUDIOPHILE שמתחבר ב-USB או משהו פנימי?
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"
Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"
Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"
-
Fish72
- חבר מביא חבר

פנימי...התלבטתי קשות בינו לבין EMU0404 וגם EMU1212, והסיבה שהלכתי עליו היא בגלל שיש לו בילט אין יציאות RCA מוזהבות ול EMU0404 למרות שיש מפרט גבוה יותר, ישנה צפיפות רבה בחוטים שיוצאים ממנו וחששתי מנושא של השראות. ה EMU1212 נראה טוב עם מפרט מצויין אבל בגלל רמת המחיר וגם בגלל שהיציאות הרלבנטיות מגיעות בלוח הבת (daughter board) החלטתי ללכת על האודיופיל 2496. חוצמזה שלמרות המפרט הגבוה יותר של קריאיטיב בקטע של יחס אות לרעש וקרוסטאלק, אני מוטרד מכל יכולות ה DSP המטורפות שהלבישו עליו....נראה לי שהצליל ממנו ייצא מסונתז יותר אך זו סתם השערה שאינה מבוססת על נסיון שמיעתי