שרשור תגובות: במבחן: אחרי שנתיים של ציפייה, איך ה Note 8 עמד בבדיקה שלנו?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תודה על סקירה אינפורמטיבית
את זה יש היום גם בנוט 4. שולפים את העט כשהמסך כבוי ומיד ניתן לכתוב וזה נשמר .אבל אפשרות העט הטובה ביותר נוספה כאן בנוט 8 זו אפשרות הכתיבה על המסך גם כשהוא כבוי. אנחנו מוצאים את עצמנו פעמים רבות רוצים לשרבט משהו מהיר לפני שנשכח או סתם תחליף לקשקוש מספר טלפון על מפית במסעדה או הגיג שיש לנו באותו הרגע בראש. הדברים הקצרים הללו אינם עומדים בקורולציה עם הוצאת העט, הדלקת המסך, הפעלת האפליקציה המתאימה ולחיצה על הערה חדשה ולרוב נוותר על זה.
עכשיו התווספה האפשרות שתתן לנו פשוט להוציא את העט מהמסילה שלו ומיד לשרבט על המסך, ואין זה משנה שהמכשיר כבוי. לא תצטרכו ללחוץ על לחצן נוסף כאן. השרבוט שלנו ייעשה כעט בצבע לבן על רקע שחור (רק בזמן השרבוט) ויישמר באפליקציית ההערות שלנו כרגיל. ניתן לבצע עד 100 דפים של שרבוטים בצורה הזו, מה שבהחלט יספיק לכל מספרי הטלפון שאנחנו רושמים במסעדות ברחבי הארץ...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
טוב ככל שהוא יהיה, הוא מיועד לקהל לקוחות מאוד ספציפי, מכשיר בגודל הזה גם אם הוא היה מרחף באוויר נאי לא הייתי קונה, שלא לדבר על תג מחיר של 4000 וצפונה...
הכל בו טוב ויפה אבל באמת בשביל האחוז המסויים של האנשים שהעט בשבילהם הוא שיפור בחיי היום יום
הכל בו טוב ויפה אבל באמת בשביל האחוז המסויים של האנשים שהעט בשבילהם הוא שיפור בחיי היום יום
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

רונן
קודם כל תודה.
לשאלותיך:
הסוללה טובה למדי. אני צרכן אינטנסיבי והיא מספיקה לי עד שעות הערב המאוחרות. אמנם זו לא חכמה וסוללות חדשות תמיד טובות יותר והמבחן האמיתי יהיה בעוד חצי שנה/שנה.
האפשרות להפעיל 2 אפחיקציות במקביל טובה מאוד. למעשה מעולם לא השתמשתי באופציה הזו בכל מכשיר שהיה לי כי לא מצאתי סיבה עבורי אבל מי שצריך את זה אז השדרוג הזה בהחלט מוסיף. עושים את זה בהגדרות ה edge והם מקבלים אייקון אחד שלחיצה עליו פשוט מפעילה את שתיהן. סוחב בסדר גמור.
לשאלתך האם ניתן כל אפליקציה, אז לא. לא כל האפליקציות תומכות במסך כפול אבל משער שהחשובות או רובן. כך למשל אני לא רואה אפליקציית משחק שלי שתומכת בזה. ספציפית וויז וכרום כן נתמך.
אם יש לך אפליקצייה מסויימת שתרצה לדעת עליה תגיד ואבדוק
קודם כל תודה.
לשאלותיך:
הסוללה טובה למדי. אני צרכן אינטנסיבי והיא מספיקה לי עד שעות הערב המאוחרות. אמנם זו לא חכמה וסוללות חדשות תמיד טובות יותר והמבחן האמיתי יהיה בעוד חצי שנה/שנה.
האפשרות להפעיל 2 אפחיקציות במקביל טובה מאוד. למעשה מעולם לא השתמשתי באופציה הזו בכל מכשיר שהיה לי כי לא מצאתי סיבה עבורי אבל מי שצריך את זה אז השדרוג הזה בהחלט מוסיף. עושים את זה בהגדרות ה edge והם מקבלים אייקון אחד שלחיצה עליו פשוט מפעילה את שתיהן. סוחב בסדר גמור.
לשאלתך האם ניתן כל אפליקציה, אז לא. לא כל האפליקציות תומכות במסך כפול אבל משער שהחשובות או רובן. כך למשל אני לא רואה אפליקציית משחק שלי שתומכת בזה. ספציפית וויז וכרום כן נתמך.
אם יש לך אפליקצייה מסויימת שתרצה לדעת עליה תגיד ואבדוק
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·אכן. וואטסאפ נתמכתronen61 כתב:מאמין שוואטסאפ נתמכת.
תודה רבה על הביקורת, הרבה זמן חיכיתי לה...
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·לא. אפשר לפתוח שתי אפליקציות אחת לצד השנייהronen61 כתב:האם יש אפשרות לפתוח אפלקציה ולהקטין חלון ולפתוח עוד אפלקציה כמו שניתן עם שימוש עם עמדה דקס?...
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·איך הצלחת להבחין שיש בו סדק בכלל?Rainbow כתב:נראה שהמסך כבר עם סדק..הוא כזה רגיש?...
כן, המסך נסדק לי. היה בכיס החולצה ונפל כשהתכופפתי. נפילה מגובה של כחצי מטר. נפל על הפינה.
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·לא היה לו שום דבר. לא כיסוי מסך ולא מגן.ronen61 כתב:המסך עד כדי כך רגיש?
שאלה קצת מפגרת, אבל היה לו כיסוי מסך או מגן?...
מן הסתם המסך יותר פגיע ממסכים אחרים ולו בגלל העובדה הפשוטה שהוא גדול יותר ומגיע גם לשוליים. כך שנפילה על הפינה זה הדבר שלא היית רוצה שיקרה.
כיסוי סביר להניח שהיה מונע את הפגיעה
אלי חבוש