compak k3 או bezzera bb005
היי,
שידרגתי את הסילביה לאפרטמנטו ועכשיו אני מחפש לשדרג את הרוקי.
שתי המטחנות האלה באותו מחיר בערך ואני מתלבט, מה יותר מתאים אם אני עושה סינגל דוזינג?
יש לי אפשרות גם לרכוש את האסקסו I1 עם סכינים של 54 ממ שטוחות, היא גם סטפלס וקצת זולה יותר.
אני לא גר בארץ, כך שהאסקסו וה K3 מוכרים כאן בחנות, אך את הבזרה אני אצטרך להזמין מהאינטרנט.
אני יודע שיש מטחנות טובות יותר לסינגל דוזינג אבל אני מוגבל בתקציב ומחפש מטחנה סטפלס.
תודה.
שידרגתי את הסילביה לאפרטמנטו ועכשיו אני מחפש לשדרג את הרוקי.
שתי המטחנות האלה באותו מחיר בערך ואני מתלבט, מה יותר מתאים אם אני עושה סינגל דוזינג?
יש לי אפשרות גם לרכוש את האסקסו I1 עם סכינים של 54 ממ שטוחות, היא גם סטפלס וקצת זולה יותר.
אני לא גר בארץ, כך שהאסקסו וה K3 מוכרים כאן בחנות, אך את הבזרה אני אצטרך להזמין מהאינטרנט.
אני יודע שיש מטחנות טובות יותר לסינגל דוזינג אבל אני מוגבל בתקציב ומחפש מטחנה סטפלס.
תודה.
לדעתי לסינגל דוזינג ה K3 תתאים יותר.
יש לה גישה הרבה יותר נוחה לצוואר ממנו יוצא הקפה, ויש עליו לשונית קפיצית שעוזרת לנער את הקפה החוצה.
אם אני לא טועה @kobbi הוציא את הלשונית וקיבל גישה אפילו טובה יותר.
לא משנה מי מהן תיקח, לדעתי תצטרך להוציא בערך 3-5 גרם קפה לפני השימוש. קפה ישן תמיד יתקע בסביבת הסכינים.
בלי קשר לסינגל דוזינג, אני ממליץ בחום על ה K3. היא בנויה כמו טנק, קלה מאוד לתחזוקה ותמיד יש את רוני מקפה רות שייתן שירות מעולה.
אופיר
יש לה גישה הרבה יותר נוחה לצוואר ממנו יוצא הקפה, ויש עליו לשונית קפיצית שעוזרת לנער את הקפה החוצה.
אם אני לא טועה @kobbi הוציא את הלשונית וקיבל גישה אפילו טובה יותר.
לא משנה מי מהן תיקח, לדעתי תצטרך להוציא בערך 3-5 גרם קפה לפני השימוש. קפה ישן תמיד יתקע בסביבת הסכינים.
בלי קשר לסינגל דוזינג, אני ממליץ בחום על ה K3. היא בנויה כמו טנק, קלה מאוד לתחזוקה ותמיד יש את רוני מקפה רות שייתן שירות מעולה.
אופיר
אני מבין, תודה.
גם עכשיו אני מוציא כמה גרמים מהרוקי לפני כל טחינה, כך שזה פחות מפריע לי.
בנוגע לשירות של רוני זה לא רלוונטי בשבילי כיוון שאני לא גר בארץ.
הבעיה שהחנות היכן שאני גר משווקת את המטחנה תחת שם אחר רק עם ההופר הגדול, ואז זה משפיעה על הגודל בצורה משמעותית.
השאלה מבחינת איכות הטחינה, ה K3 איכותית יותר? מגיישת פחות?
גם עכשיו אני מוציא כמה גרמים מהרוקי לפני כל טחינה, כך שזה פחות מפריע לי.
בנוגע לשירות של רוני זה לא רלוונטי בשבילי כיוון שאני לא גר בארץ.
הבעיה שהחנות היכן שאני גר משווקת את המטחנה תחת שם אחר רק עם ההופר הגדול, ואז זה משפיעה על הגודל בצורה משמעותית.
השאלה מבחינת איכות הטחינה, ה K3 איכותית יותר? מגיישת פחות?
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מציע לך בחום לשקול את baratza sette 270 היא עולה סדר גודל של 400 יורו לגירסה שפועלת לפי טיימר ו500 לגירסה עם משקל מובנה.
אני די בטוח שהיא טוחנת יותר טוב מ2 המטחנות שחשבת עליהן.
אני די בטוח שהיא טוחנת יותר טוב מ2 המטחנות שחשבת עליהן.
לשאלתך על ה k3.
מבחינתי מטחנה מצויינת שדרגתי ממנה למטחנה יקרה פי 3 וללא הבדל באיכות הטחינה mazzer mini electronic אלא רק בנוחות הטחינה לפי זמן.
הברצה המוצעת יתכן וטובה אבל לא עוברת אצלי סף נראות, גוש פלסטיק רוטט ולא משדר איכות. יתכן והטחינה מעולה ונושא השקילה הוא נחמד אבל מעלה את המחיר.
האגירה ב k3 מינימאלית בעיקר אם מוציאים את לשונית הפלסטיק השקופה שנמצאת בתוך הצוואר בפתח. תפוסה על בורג פיליפס כך שאם התחרטת אין בעיה גם להחזיר. לא נתקלתי בבעיית גיוש משמעותית.
אין בעיות של חשמל סטטי, אמינה מאד ובהחלט שווה את הכסף.
החסרון היחיד שבשלו שדרגתי זה נושא הטיימר הבודד. במאצר יש בעצם שני טיימר ים דיגיטאלית שאתה קובע עד רמת עשירית השניה זמן נפרד למנה בודדת ולמנה כפולה.
בקומפאק זה לא ניתן ולכן אין דרך להשתמש בו לשתי סוגי הידיות וזה מעצבן שכן כיום אינני שוקל כבר את המנות, ברגע שכיילת וזה עובד זה יציב ולא דורש יותר כיוון או בדיקה. בהנחה שסוג הקפה נשמר קבוע.
מבחינתי מטחנה מצויינת שדרגתי ממנה למטחנה יקרה פי 3 וללא הבדל באיכות הטחינה mazzer mini electronic אלא רק בנוחות הטחינה לפי זמן.
הברצה המוצעת יתכן וטובה אבל לא עוברת אצלי סף נראות, גוש פלסטיק רוטט ולא משדר איכות. יתכן והטחינה מעולה ונושא השקילה הוא נחמד אבל מעלה את המחיר.
האגירה ב k3 מינימאלית בעיקר אם מוציאים את לשונית הפלסטיק השקופה שנמצאת בתוך הצוואר בפתח. תפוסה על בורג פיליפס כך שאם התחרטת אין בעיה גם להחזיר. לא נתקלתי בבעיית גיוש משמעותית.
אין בעיות של חשמל סטטי, אמינה מאד ובהחלט שווה את הכסף.
החסרון היחיד שבשלו שדרגתי זה נושא הטיימר הבודד. במאצר יש בעצם שני טיימר ים דיגיטאלית שאתה קובע עד רמת עשירית השניה זמן נפרד למנה בודדת ולמנה כפולה.
בקומפאק זה לא ניתן ולכן אין דרך להשתמש בו לשתי סוגי הידיות וזה מעצבן שכן כיום אינני שוקל כבר את המנות, ברגע שכיילת וזה עובד זה יציב ולא דורש יותר כיוון או בדיקה. בהנחה שסוג הקפה נשמר קבוע.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@kobbi
·אני חושב שלקרוא לה גוש פלסטיק רוטט זאת קצת הגזמה.
נכון היא מפלסטיק אבל זה לא גורם לה להיראות זולה.
היא לא רוטטת בזמן טחינה. טוחנת הרבה יותר מהר מk3 ואפילו יותר מהר ממאזר מיני, לא אוגרת כמעט כלום (סדר גודל של חצי גרם) והכי חשוב לא מגייישת.
אז כן היא בנויה לשימוש ביתי ולכן אני חושב שהיא הvfm הכי טוב שקיים בשוק כרגע.
·אני חושב שלקרוא לה גוש פלסטיק רוטט זאת קצת הגזמה.
נכון היא מפלסטיק אבל זה לא גורם לה להיראות זולה.
היא לא רוטטת בזמן טחינה. טוחנת הרבה יותר מהר מk3 ואפילו יותר מהר ממאזר מיני, לא אוגרת כמעט כלום (סדר גודל של חצי גרם) והכי חשוב לא מגייישת.
אז כן היא בנויה לשימוש ביתי ולכן אני חושב שהיא הvfm הכי טוב שקיים בשוק כרגע.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

נושא הנראות הוא סובייקטיבי לגמרי.
לדעתי היא נראית בסדר, בגדול אני לא ככ מתלהב מנראות של מטחנות.
אני אגיד את זה ככה. הייתה לי imini שידרגתי אותה למטחנה מקבילה לרוקי 50 מ''מ לא הרגשתי הבדל גדול בכוס אם בכלל מה שהשתפר במעט זה זמן הטחינה.
שידרגתי sette וזה הבדל של שמיים וארץ, זמן טחינה מהיר לא צריך לפרק גושים ואיכות טחינה מעולה.
מה!שאני מנסה לומר זה שאני לא בטוח שמעבר מ50ממ ל58ממ יהיה ככ קריטי בתוצר הסופי, אולי אני טועה.
אני רואה את הk3 בטופ של המטחנות כניסה, לכן לדעתי שידרוג מרוקי שהיא מטחנה ממוצעת לk3 לא יהיה ככ גדול
·אני מצטרף לדעתו של RuslanAbramov.RuslanAbramov כתב:הכל בסדר לא נעלבתי.
נושא הנראות הוא סובייקטיבי לגמרי.
לדעתי היא נראית בסדר, בגדול אני לא ככ מתלהב מנראות של מטחנות.
אני אגיד את זה ככה. הייתה לי imini שידרגתי אותה למטחנה מקבילה לרוקי 50 מ''מ לא הרגשתי הבדל גדול בכוס אם בכלל מה שהשתפר במעט זה זמן הטחינה.
שידרגתי sette וזה הבדל של שמיים וארץ, זמן טחינה מהיר לא צריך לפרק גושים ואיכות טחינה מעולה.
מה!שאני מנסה לומר זה שאני לא בטוח שמעבר מ50ממ ל58ממ יהיה ככ קריטי בתוצר הסופי, אולי אני טועה.
אני רואה את הk3 בטופ של המטחנות כניסה, לכן לדעתי שידרוג מרוקי שהיא מטחנה ממוצעת לk3 לא יהיה ככ גדול...
הsette נראית אולי פלסטיקית, אבל במציאות היא יותר גדולה וכבדה מכפי שנדמה בתמונות (אנשים שראו אותה אצלי די הופתעו מהגודל והנוכחות).
בלי לסנגר על המראה (שזה טעם אישי) או איכות הבניה, אין לה מראה נוצץ כמו למאצר מיני, אבל בתור בעלים לשעבר של מאצר מייג'ור (כמה רמות מעל המיני), ה-Sette נותנת איכות טחינה עדיפה בהרבה.
ההבדל בכוס מורגש מאוד.
אם ההעדפה היא לשיפור באיכות הטחינה, אין מה לחשוב פעמיים, לדעתי.
תודה לכולם,
הסטה כרגע לא בתקציב, וגם משהו עם העיצוב שלה קצת לא מושך אותי למרות שהיא טוחנת טוב יותר.
נראה לי אני אלך על K3, למרות שאחרי מה שקראתי זה מרגיש לי שההבדל בכוס לא יהיה כל כך משמעותי מהרוקי, כמו שהיה ההבדל בין הסילביה לאפרטמנטו.
אני אחשוב על זה עוד קצת, תודה.
הסטה כרגע לא בתקציב, וגם משהו עם העיצוב שלה קצת לא מושך אותי למרות שהיא טוחנת טוב יותר.
נראה לי אני אלך על K3, למרות שאחרי מה שקראתי זה מרגיש לי שההבדל בכוס לא יהיה כל כך משמעותי מהרוקי, כמו שהיה ההבדל בין הסילביה לאפרטמנטו.
אני אחשוב על זה עוד קצת, תודה.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@orenglu
·sette 270 עולה 400 יורו
כמה עולה k3?
·sette 270 עולה 400 יורו
כמה עולה k3?
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@orenglu
·נו אז sette בתוך מסגרת התקציב
·נו אז sette בתוך מסגרת התקציב
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

@detailer
·הוא גר בחול
·הוא גר בחול
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לי יש 3 מטחנות
HG1
קומפק K3
ואת הסטה 270W
אין לי כל צל של ספק שיש הבדל מהותי בתוצאה בכוס בין K3 לבין סטה. הסטה, בתוצאה בכוס, הרבה יותר קרובה לתצואה של HG1 מאשר של K3.
נכון, איכות הבנייה לא משהו, אבל לדעתי אין מטחנה שנותנת תוצאה בכוס שמתקרבת לסטה בתג מחיר של 3K שח ומטה. ולדעתי אפילו לא בתג מחיר של 3.5K שח ומטה.
הסטה לדעתי זו מטחנה באיכות בנייה פח, עם איכות טחינה נהדרת. הK3 צריכה להימכר, ברגע שיהיה לי את הכוח לעלות מודעת מכירה.
HG1
קומפק K3
ואת הסטה 270W
אין לי כל צל של ספק שיש הבדל מהותי בתוצאה בכוס בין K3 לבין סטה. הסטה, בתוצאה בכוס, הרבה יותר קרובה לתצואה של HG1 מאשר של K3.
נכון, איכות הבנייה לא משהו, אבל לדעתי אין מטחנה שנותנת תוצאה בכוס שמתקרבת לסטה בתג מחיר של 3K שח ומטה. ולדעתי אפילו לא בתג מחיר של 3.5K שח ומטה.
הסטה לדעתי זו מטחנה באיכות בנייה פח, עם איכות טחינה נהדרת. הK3 צריכה להימכר, ברגע שיהיה לי את הכוח לעלות מודעת מכירה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
·יש לי את הk3..עוד לא תיכנתי אותה, אבל ככל שאני זוכר כן ניתן לתכנת אותה אם כי מכנית- למנה אחת או לשתי מנות, והביצוע נעשה על ידי נקישה אחת על הלשונית למנה אחת, שתי נקישות לשתי מנות...משהו כזה.kobbi כתב:לשאלתך על ה k3.
בקומפאק זה לא ניתן ולכן אין דרך להשתמש בו לשתי סוגי הידיות וזה מעצבן שכן כיום אינני שוקל כבר את המנות, ברגע שכיילת וזה עובד זה יציב ולא דורש יותר כיוון או בדיקה. בהנחה שסוג הקפה נשמר קבוע....