שלום
אני מעוניין להמיר קלטות דרך כרטיס PVR 150 שברשותי והתעוררו מספר שאלות בנושא
1) אם אשתמש בכניסת RF האם יורגש הבדל נראה לעין בהשוואה לשימוש בכניסת s-video
2)על מנת להעביר ל DVD איזו מדיה עדיפה: DVD-R או DVR+R
3)איזה פורמט יתן לי את המקסימום מקום מבלי לפגום באיכות בצורה נראית לעיין ומבלי הצורך לקודד מחדש במשך שעותלצורך להעברה ל DVD
MPEG-1: VCD
MPEG-2: 2.0MB/sec (Full D1)
MPEG-2: 2.0MB/sec (Half D1)
MPEG-2: 12.0 MB/sec (Full D1)
MPEG-2: 12.0 MB/sec (CBR)
DVD Standard Play: Datarate 8.0Mb/sec, 720x480, 48.0 kHz stereo
DVD Long Play: Datarate 6.2Mbits/sec, 720x480, 48.0 kHz stereo
DVD Extra Long Play: Datarate 4.4Mbits/sec, 720x480 48.0 kHz stereo
SVCD Standard Play: Datarate 2.5Mbits/sec, 480x480 pixels
תודה
המרת קלטות VHS
מנסיון שלי בהעברת קלטות:
1. השתמש ב SVIDEO
2. תלוי איפה אתה רוצה לנגן את זה... לא כל המכשירים הביתיים תומכים בצורה זהה בשני הפורמטים. אם זה לנגינה במחשב או במכשיר ביתי חדש, אז זה לא משנה.
3. כמו שכתב ROEEK, האיכות של הVHS נמוכה גם ככה, אז אל תבחר משהו איכותי מדי. מה שכן, אל תתפשר על המדיה. אל תצרוב CD רגילים אלא מדיות DVD, כיוון שהאופן בו נצרבים ה VCD והSVCD למינהם על גבי מדיה CD אינם כוללים מידע של ERROR CORRECTION, לעומת הDVD שכולל את זה באופן מובנה, ולכן פחות רגיש לשריטות וכדומה.
1. השתמש ב SVIDEO
2. תלוי איפה אתה רוצה לנגן את זה... לא כל המכשירים הביתיים תומכים בצורה זהה בשני הפורמטים. אם זה לנגינה במחשב או במכשיר ביתי חדש, אז זה לא משנה.
3. כמו שכתב ROEEK, האיכות של הVHS נמוכה גם ככה, אז אל תבחר משהו איכותי מדי. מה שכן, אל תתפשר על המדיה. אל תצרוב CD רגילים אלא מדיות DVD, כיוון שהאופן בו נצרבים ה VCD והSVCD למינהם על גבי מדיה CD אינם כוללים מידע של ERROR CORRECTION, לעומת הDVD שכולל את זה באופן מובנה, ולכן פחות רגיש לשריטות וכדומה.