עולם הקולנוע יבואן רשמי של סמלייין?
הלכתי לעולם הקולנוע נתן לי הצעה הכי זולה של MU7000 55 אינץ ב4000 שח הוא אומר שהTV יבואן רשמי אבל באתר שלהם לא רשום יבואן רשמי. רק על טלווזיה אחת היה רשום רשמי..
התקשרתי אליו אמר לי מה שאני יתן לך זה רשמי אמר לי תקבל איתה תעודה של סמליין
איך אני יודע שהתעודה מקורית וכל זה נראלכם כשר העניין?
אלמ אמרו לו שעולם הקולנוע של יבואן רשמי של סמליין
התקשרתי אליו אמר לי מה שאני יתן לך זה רשמי אמר לי תקבל איתה תעודה של סמליין
איך אני יודע שהתעודה מקורית וכל זה נראלכם כשר העניין?
אלמ אמרו לו שעולם הקולנוע של יבואן רשמי של סמליין
עושה רושם שהם לא משווקים מורשים(לא מצאתי אותם ברשימה)
http://www.samline.co.il/%D7%9E%D7%A9%D ... 7%99%D7%9D
הייתי מתקשר לסמליין לוודא אם זה חשוב לך
http://www.samline.co.il/%D7%9E%D7%A9%D ... 7%99%D7%9D
הייתי מתקשר לסמליין לוודא אם זה חשוב לך
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ומה זה בכלל משנה כיום..?
קונה מסמליין או קונה מיבואן בבסטה בשוק הימאים בחיפה, בשניהם אתה מקבל את השירות והאחריות מאלקטרוניקס פרו.
קונה מסמליין או קונה מיבואן בבסטה בשוק הימאים בחיפה, בשניהם אתה מקבל את השירות והאחריות מאלקטרוניקס פרו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·jacko-il כתב:ומה זה בכלל משנה כיום..?
קונה מסמליין או קונה מיבואן בבסטה בשוק הימאים בחיפה, בשניהם אתה מקבל את השירות והאחריות מאלקטרוניקס פרו....
ממש לא בטוח.
לדעתי היבואנים המקבילים לא עובדים עם אלקטרוניקס פרו (וטוב שכך).
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@טלHD
·
לא יודע, כבר נראה שכמעט כולם עברו לעבוד איתם. אנחנו לא רחוקים לדעתי מהיום שישלחו אותי לעשות טיפולים תקופתיים לרכב באלק' פרו.
וברצינות,
סה"כ ניסיתי לומר שסמליין (כמו עוד כמה יבואנים כיום) כבר לא מביאים שום ערך מוסף עם השם שלהם על התעודת אחריות. (*בהנחה שהשם שלהם בכלל מופיע איפשהו על תעודת האחריות)
·
לא יודע, כבר נראה שכמעט כולם עברו לעבוד איתם. אנחנו לא רחוקים לדעתי מהיום שישלחו אותי לעשות טיפולים תקופתיים לרכב באלק' פרו.
וברצינות,
סה"כ ניסיתי לומר שסמליין (כמו עוד כמה יבואנים כיום) כבר לא מביאים שום ערך מוסף עם השם שלהם על התעודת אחריות. (*בהנחה שהשם שלהם בכלל מופיע איפשהו על תעודת האחריות)
·jacko-il כתב:@טלHD
·
וברצינות,
סה"כ ניסיתי לומר שסמליין (כמו עוד כמה יבואנים כיום) כבר לא מביאים שום ערך מוסף עם השם שלהם על התעודת אחריות. (*בהנחה שהשם שלהם בכלל מופיע איפשהו על תעודת האחריות)...
אכן ידוע.
להוציא את ח.י (בינתיים) אין כל ערך מוסף לרכוש היום מסך מיבוא רשמי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: גם יורוקום כבר לא מטפלים ישירות??
@Andrey13
·
Nop.
כבר לא. (וגם לא ישפאר עם סוני).
וסתם מקרה לדוגמא:
https://www.hometheater.co.il/vt282294.html
(אבל לא צריך מקרה מהפורום. נסה להתקשר אליהם ככה סתם לבדיקה. אני ניסיתי.)
·
Nop.
כבר לא. (וגם לא ישפאר עם סוני).
וסתם מקרה לדוגמא:
https://www.hometheater.co.il/vt282294.html
(אבל לא צריך מקרה מהפורום. נסה להתקשר אליהם ככה סתם לבדיקה. אני ניסיתי.)
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אחריות ושירות כמו הרמה של נבחרת ישראל.
אנשים רוכשים צגים יקרים במיטב כספם ותקוותם היחידה היא לא להיתקל בנותן השירות.
אני נזכר כעת, שיצא לי לקבל שירות פעם ממעבדה שעובדת עם לנובו.
היה צריך להחליף דיסק קשיח במחשב נייד, הם החליפו את הדיסק הקשיח והרסו לגמרי את מבנה המחשב, הפלסטיק יצא מהמקום.
מאז גם אם הייתי צריך לשלם יותר לא הייתי מתקרב למעבדה הזו.
עובדים בשיטה של "הניתוח הצליח אבל החולה מת".
אנשים רוכשים צגים יקרים במיטב כספם ותקוותם היחידה היא לא להיתקל בנותן השירות.
אני נזכר כעת, שיצא לי לקבל שירות פעם ממעבדה שעובדת עם לנובו.
היה צריך להחליף דיסק קשיח במחשב נייד, הם החליפו את הדיסק הקשיח והרסו לגמרי את מבנה המחשב, הפלסטיק יצא מהמקום.
מאז גם אם הייתי צריך לשלם יותר לא הייתי מתקרב למעבדה הזו.
עובדים בשיטה של "הניתוח הצליח אבל החולה מת".
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@yehuda1
·
אתה כנראה לא בעניינים כל כך, אז בוא ואסביר,
אף אחד לא טוען שזה זיוף. מה שנאמר כאן הוא שפשוט אין משמעות לתעודת אחריות מבית סמליין שכן הם בכלל לא נותנים את האחריות בעצמם. סמליין הם רק היבואן, הם אלו שסופרים את הכסף שאתה קונה את המסך. מי שתשבור מולו את הראש במקרה של שאלות, טענות, שירות לאחר מכירה ושירותי מעבדה הוא בכלל קבלן משנה שעובד בשכר מול היבואן. במקרה עסקינן, נותן השירות הזה הוא אלקטרוניקס-פרו.
אז היבואן הרשמי הוא אכן סמליין. אבל לסמליין אין נגיעה במה שקשור באחריות על המוצר לאחר המכירה. אין לך כלקוח אפילו ערוץ תקשורת מולם.
·
אתה כנראה לא בעניינים כל כך, אז בוא ואסביר,
אף אחד לא טוען שזה זיוף. מה שנאמר כאן הוא שפשוט אין משמעות לתעודת אחריות מבית סמליין שכן הם בכלל לא נותנים את האחריות בעצמם. סמליין הם רק היבואן, הם אלו שסופרים את הכסף שאתה קונה את המסך. מי שתשבור מולו את הראש במקרה של שאלות, טענות, שירות לאחר מכירה ושירותי מעבדה הוא בכלל קבלן משנה שעובד בשכר מול היבואן. במקרה עסקינן, נותן השירות הזה הוא אלקטרוניקס-פרו.
אז היבואן הרשמי הוא אכן סמליין. אבל לסמליין אין נגיעה במה שקשור באחריות על המוצר לאחר המכירה. אין לך כלקוח אפילו ערוץ תקשורת מולם.
- ריימונד1930
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- שם מלא: daniel cohen
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
@jacko-il
·המשך דיווח על תביעה נגד סמ-ליין יבואן סמסונג, אחריות, שירות ותיקון לאחר מכירה של היבואן. וכן על השירות תיקון של אלקטרוניקס-פרו.
חברי פורום HT יקרים, שמי דני ואני רוצה גם לשתף אותכם בכל הנושא הקשור לשירות ואחריות לאחר מכירה של טלוויזיה סמסונג והתנהלות היבואן סמ-ליין והתנהלות מעבדת תיקונים אלקטרוניקס-פרו.
יש לי טלוויזיה סמסונג 65' אינץ דגם JS8000. נרכשה בחנות של א.ל.מ מתצוגה בסכום של 15489 ש"ח. ( מחיר מופחת מאחר שנקנתה מתצוגה מחיר מקורי 24000 ש"ח ). קיבלתי תעודת אחריות מלא ל - 3 שנים של סמ-ליין, בדיוק כמו מוצר חדש לחלוטין. לאחר 10 חודשים התקלקל המסך והיו זליגות אור ולדים דולקים לאורך ורוחב כל המסך !
גם אני כמו יתר החברים עברתי " טיפול " מאלקטרוניקס-פרו בתהליך בתיקון הטלוויזיה.
למרות לחוק הגנת הצרכן, ותקנות החוק החוק - שירות ותיקון לאחר מכירה, אשר מחייב את היבואן לתקן מכשיר טלוויזיה מעל 20' אינץ תוך 3 ימי עסקים. אלא ש - " התיקון " נמשך יותר מ - 6 שבועות, ולא עזרו כל דיבורי עם אלקטרוניקס - פרו.
גם לי אמרו שאין יותר מסך כמו של הדגם שלי ואמרו לי שמוכנים להחליף למסך קעור KS8500 ( מסך גרוע ).
בכל אופן לאחר שהבנתי שהם לא מתיחסים ומצפצפים על חוק הגנת הצרכן, הגשתי נגדם תביעה קטנה, לביטול עיסקה ובנוסף תביעה לקבלת פיצוי כספי בסך של : 10000ש"ח ללא הוכחת נזק לפי תקנות הגנת הצרכן.
בכתב ההגנה שלהם, טענו סמ-ליין, שחוק הגנת הצרכן והתקנות לא חלים עלי כלל, מאחר שהטלוויזיה נקנתה מתצוגה ?!!
ברור שטענה זאת אינה שווה היתייחסות כלל, והיא טענה מקוממת וטיפשה !! אבל זה רק מוכיח איזה חוסר תום לב וזלזול יש לסמ-ליין בלקוחות שלהם !!
אתמול נערך הליך גישור לפני הדיון בבית המשפט. הגיע לגישור אדם בשם דודי סויסה שטען שהוא מנהל שירות לקוחות של סמ-ליין, הציא פשרה של החלפת הטלוויזיה שלי בדגם MU7000. אמרתי לו שאני לא רוצה אף טלוויזיה שיש אחריות ושירות של סמ-ליין. זאת ועוד הנציג של סמ-ליין טען שהביקורות והתלונות בפורום HT בנושא סמסונג וסמ-ליין, הם לא אובקטיבים מאחר שכל פורום HT הוקם על-ידי LG ולכן משמיצים את סמ-ליין !!
שבוע הבא לאחר הדיון בבית משפט לתביעות קטנות אני יכתוב ואפרסם את פסק הדין !!
·המשך דיווח על תביעה נגד סמ-ליין יבואן סמסונג, אחריות, שירות ותיקון לאחר מכירה של היבואן. וכן על השירות תיקון של אלקטרוניקס-פרו.
חברי פורום HT יקרים, שמי דני ואני רוצה גם לשתף אותכם בכל הנושא הקשור לשירות ואחריות לאחר מכירה של טלוויזיה סמסונג והתנהלות היבואן סמ-ליין והתנהלות מעבדת תיקונים אלקטרוניקס-פרו.
יש לי טלוויזיה סמסונג 65' אינץ דגם JS8000. נרכשה בחנות של א.ל.מ מתצוגה בסכום של 15489 ש"ח. ( מחיר מופחת מאחר שנקנתה מתצוגה מחיר מקורי 24000 ש"ח ). קיבלתי תעודת אחריות מלא ל - 3 שנים של סמ-ליין, בדיוק כמו מוצר חדש לחלוטין. לאחר 10 חודשים התקלקל המסך והיו זליגות אור ולדים דולקים לאורך ורוחב כל המסך !
גם אני כמו יתר החברים עברתי " טיפול " מאלקטרוניקס-פרו בתהליך בתיקון הטלוויזיה.
למרות לחוק הגנת הצרכן, ותקנות החוק החוק - שירות ותיקון לאחר מכירה, אשר מחייב את היבואן לתקן מכשיר טלוויזיה מעל 20' אינץ תוך 3 ימי עסקים. אלא ש - " התיקון " נמשך יותר מ - 6 שבועות, ולא עזרו כל דיבורי עם אלקטרוניקס - פרו.
גם לי אמרו שאין יותר מסך כמו של הדגם שלי ואמרו לי שמוכנים להחליף למסך קעור KS8500 ( מסך גרוע ).
בכל אופן לאחר שהבנתי שהם לא מתיחסים ומצפצפים על חוק הגנת הצרכן, הגשתי נגדם תביעה קטנה, לביטול עיסקה ובנוסף תביעה לקבלת פיצוי כספי בסך של : 10000ש"ח ללא הוכחת נזק לפי תקנות הגנת הצרכן.
בכתב ההגנה שלהם, טענו סמ-ליין, שחוק הגנת הצרכן והתקנות לא חלים עלי כלל, מאחר שהטלוויזיה נקנתה מתצוגה ?!!
ברור שטענה זאת אינה שווה היתייחסות כלל, והיא טענה מקוממת וטיפשה !! אבל זה רק מוכיח איזה חוסר תום לב וזלזול יש לסמ-ליין בלקוחות שלהם !!
אתמול נערך הליך גישור לפני הדיון בבית המשפט. הגיע לגישור אדם בשם דודי סויסה שטען שהוא מנהל שירות לקוחות של סמ-ליין, הציא פשרה של החלפת הטלוויזיה שלי בדגם MU7000. אמרתי לו שאני לא רוצה אף טלוויזיה שיש אחריות ושירות של סמ-ליין. זאת ועוד הנציג של סמ-ליין טען שהביקורות והתלונות בפורום HT בנושא סמסונג וסמ-ליין, הם לא אובקטיבים מאחר שכל פורום HT הוקם על-ידי LG ולכן משמיצים את סמ-ליין !!
שבוע הבא לאחר הדיון בבית משפט לתביעות קטנות אני יכתוב ואפרסם את פסק הדין !!