בעיה מוזרה בטלוויזיה 39" של LG אשמח לעזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
lenzi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: ספטמבר 2017

שליחה

הי חבר'ה,


קודם כל סליחה במידה והפוסט שייך יותר לפורום טלוויזיות. אם זה המקרה בשמחה אעביר אותו לשם.

חזרתי הביתה לאחר שהייה של שבוע בחו"ל (ניתקתי את כל מכשירי החשמל מבעוד מועד) וגילית שמשהו השתבש בטלוויזיית LG שלי (בת 3 שנים - תמה האחריות).

הבעיה היא שכל הצבעים הפכו בין רגע למרוחים/בוהקים בטירוף. זה בעיקר בא לידי ביטוי בלבן שהוא שרוף ממש. הלפטופ מחובר בכבל HDMI (שהוחלף בניסיון לעלות על הבעיה) לטלוויזיה. התמונה על המסך של הלפטופ נראית סבבה, בעוד זו שעל מסך הטלוויזיה נראית על הפנים.

שיחקתי בכל הגדרות ה SETTINGS האפשריות. אפילו שיחזרתי אותן ואף עשיתי שיחזור הגדרות המפעל. שום דבר לא פתר את הבעיה.

צירפתי שלוש תמונות להשוואה (רציתי ארבע מן הסתם) שתי תמונות של הדסקטופ - אחת כפי שהוא נראה על המחשב ואחת כפי שהוא נראה על מסך הטלוויזיה. תמונה נוספת מראה עמוד גוגל כפי שהוא נראה על הטלוויזיה. שימו לב שהטקסט במנוע החיפוש כמעט בלתי נראה ובכלל כל טקסט שחור על רקע לבן נראה מפורר או לפעמים בלתי נראה.

אעריך מאוד כל עזרה שהיא (-:

תודה מראש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

lenzi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: ספטמבר 2017

שליחה

שום תשובה או תגובה? אפילו לא "תקנה טלוויזיה חדשה"?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
הצטרף: יולי 2008

שליחה

שיחקת רק עם ההגדרות במסך, או שבדקת גם את הגדרות התצוגה המתייחסות למסך החיצוני, בהגדרות כרטיס המסך/מתאם התצוגה של המחשב?
בד"כ כשמחברים מסך חיצוני ללפטופ, יש אפשרות לשלוט על פרמטרים של תצוגה במסך המובנה ובמסך החיצוני בנפרד.

lenzi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
הצטרף: ספטמבר 2017

שליחה

בדקתי שני לפטופים שונים, פלוס ממיר של עידן פלוס והכל עדיין שרוף. למרות שזה מפתה לומר שאין פתרון מלבד רכשית טלוויזיה חדשה, עדיין מקוננת בי התחושה שזה משהו שניתן לתקן אותו.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
הצטרף: יולי 2008

שליחה

lenzi כתב:בדקתי שני לפטופים שונים, פלוס ממיר של עידן פלוס והכל עדיין שרוף. למרות שזה מפתה לומר שאין פתרון מלבד רכשית טלוויזיה חדשה, עדיין מקוננת בי התחושה שזה משהו שניתן לתקן אותו.
...
מקננת, אם כבר, לא מקוננת.:wink:

אם בדקת כבר עם שני מחשבים שונים, ועברת על כל הגדרות המסך, לצערי אין מנוס מהמחשבה שמשהו בכל זאת נדפק בו.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
הצטרף: מאי 2007
שם מלא: ארתור ליברמן
מיקום: רמת גן

שליחה

יכול להיות שזה לוח TCON או לוח ראשי (יותר סביר שזה הTCON).
אם תוכל למצוא כזה למכירה באיביי תוכל לנסות ולתקן את המסך. אם אתה לא רוצה להתעסק בזה שים אותו ליד הפח בחוץ וקנה חדש.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”