קניית ביגוד לסקי
מישהו יכול לתת לי טיפים לקנית ביגוד לסקי?
בכללית יש לפחות שתי חנויות מומלצות בארץ וכמובן האפשרות למדוד..
מצד שני, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב ושיביאו לי.
בגלל שזאת פעם ראשונה אני לא רוצה להוציא יותר מדי.
חברה מאוד טובה כמו spyder שיש להם מוצרים טובים ויפים, אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין כל הדגמים. הבנתי שיש כאלו סביב ה 1000 ש"ח ועד סביב ה 3000-4000 ש"ח.
אופציה נוספת זה לראות מה מציעה דקטלון... (מה שאני בטוח שאי אפשר להשוות את המוצרים שלהם לשל חברה מקצועית, אבל ראיתי שהם מוכרים מוצרים של salomon)
אשמח לכל טיפ.
תודה.
בכללית יש לפחות שתי חנויות מומלצות בארץ וכמובן האפשרות למדוד..
מצד שני, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב ושיביאו לי.
בגלל שזאת פעם ראשונה אני לא רוצה להוציא יותר מדי.
חברה מאוד טובה כמו spyder שיש להם מוצרים טובים ויפים, אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין כל הדגמים. הבנתי שיש כאלו סביב ה 1000 ש"ח ועד סביב ה 3000-4000 ש"ח.
אופציה נוספת זה לראות מה מציעה דקטלון... (מה שאני בטוח שאי אפשר להשוות את המוצרים שלהם לשל חברה מקצועית, אבל ראיתי שהם מוכרים מוצרים של salomon)
אשמח לכל טיפ.
תודה.
מה שאנחנו עשינו פעם ראשונה זה לשכור ביגוד (חליפה, את השאר קנינו) ב"קולומביה". (יש עוד חנויות בארץ שמשכירות).
לאחר שחזרנו אז קנינו (בהנחה גדולה) את אחת החליפות כי קיבלנו חדשה.
בהמשך קניתי חליפת אחת מקולומביה בארה"ב ועוד אחת מקולומביה בארץ.
אם אתה חושב לשכור בארץ כמו שעשיתי, מומלץ להזמין הרבה זמן מראש, כי בשבועות האחרונים הם לרוב כבר ללא חליפות להשכרה.
תבדוק כמובן מחיר השכרה בארץ מול מחיר רכישה בארה"ב, וכבר תמדוד בארץ שאם תזמין מחו"ל, תדע בדיוק מה המידה שאתה רוצה.
לאחר שחזרנו אז קנינו (בהנחה גדולה) את אחת החליפות כי קיבלנו חדשה.
בהמשך קניתי חליפת אחת מקולומביה בארה"ב ועוד אחת מקולומביה בארץ.
אם אתה חושב לשכור בארץ כמו שעשיתי, מומלץ להזמין הרבה זמן מראש, כי בשבועות האחרונים הם לרוב כבר ללא חליפות להשכרה.
תבדוק כמובן מחיר השכרה בארץ מול מחיר רכישה בארה"ב, וכבר תמדוד בארץ שאם תזמין מחו"ל, תדע בדיוק מה המידה שאתה רוצה.
משה