שירות הודעות - מישהו יכול להסביר לי את העיניין הזה?
בתקופה האחרונה, קורה הרבה שאני מצלצל לאיזה עסק או ארגון ועונה לי בן אדם בשירות ההודעות שלהם ולוקח את המספר שלי (ואח"כ הם חוזרים). זה משהו שלא היה עד לא מזמןץ
אני יודע ששירותים כאלו היו נפוצים בארה"ב לפני עשרות שנים, אבל עם הופעות התאים הקולייים והמענה האוטומטי, זה נעלם.
גם בארץ היה נהוג (וברוב המקומות עדיין נהוג) להגיע למענה אוטומטי בו אתה יכול להשאיר הודעה מוקלטת.
אז אני מנסה להבין למי הדבר הזה טוב?
לי כמתקשר, הוא בוודאי לא מוסיף. הרי זה לא משנה מבחינתי אם אני מקליט הודעה או מוסר אותה לבן אדם.
מעבר לכך, זה די מעצבן, כי כשעונה בן אדם אני מייד חושב שהגעתי לאן שהתכוונתי ורק אחרי זה הם לרוב אומרים שהם רק שירות הודעות (מה שגורם לתסכול מסוים).
לעסק בצד השני, זה בטוח עולה יותר ממערכת אוטומטית. הרי עובדים שם אנשים.
מישהו יכול להאיר את עיני וגם להסביר למה זה התחיל להופיע לאחרונה בכל מקום.
אני יודע ששירותים כאלו היו נפוצים בארה"ב לפני עשרות שנים, אבל עם הופעות התאים הקולייים והמענה האוטומטי, זה נעלם.
גם בארץ היה נהוג (וברוב המקומות עדיין נהוג) להגיע למענה אוטומטי בו אתה יכול להשאיר הודעה מוקלטת.
אז אני מנסה להבין למי הדבר הזה טוב?
לי כמתקשר, הוא בוודאי לא מוסיף. הרי זה לא משנה מבחינתי אם אני מקליט הודעה או מוסר אותה לבן אדם.
מעבר לכך, זה די מעצבן, כי כשעונה בן אדם אני מייד חושב שהגעתי לאן שהתכוונתי ורק אחרי זה הם לרוב אומרים שהם רק שירות הודעות (מה שגורם לתסכול מסוים).
לעסק בצד השני, זה בטוח עולה יותר ממערכת אוטומטית. הרי עובדים שם אנשים.
מישהו יכול להאיר את עיני וגם להסביר למה זה התחיל להופיע לאחרונה בכל מקום.
משה
·Nemesis כתב:לפעמים הם עושים סינון ראשוני. מעבירים את הפניה למחלקה הרלוונטית, קביעת תורים אם רלוונטי, שעות פתיחה וכו....
ברוב הגדול של המקרים לא שואלים אותי כלום, רק מבקשים שאשאיר מספר ויחזרו אלי.
במיעוט שואלים אותי מה העיניין. אני עונה והם רושמים וכמובן שזה לוקח קצת יותר זמן מאשר אם הייתי פשוט מקליט הודעה.
מה שמוזר לי חוץ מעצם העיניין, זה שבתקופה האחרונה אני נתקל בזה המון ולפני שנה ויותר, אף פעם לא.
מתקבל הרושם שמישהו גילה פה איזה יתרונות ולכן זה תפס. מוזר.
משה
·Nemesis כתב:הם מקבלים את ההודעות מוקלדות במייל כבר במחלקה הרלוונטית. חוסך להם זמן וקל יותר מאשר עכשיו להקשיב בבוקר למלא הודעות.
גם לדעתי השירות לא כזה יעיל....
אני מתאר לעצמי שבדיוק אותו דבר קורה כשמשאירים הודעה מוקלטת. מישהו מקשיב להן ומנתב לאדם הרלוונטי, באימייל לרוב. ההבדל הוא אם מעסיקים שירות שבו אנשים עונים מייד, או מקצים זמן של אחד העובדים להאזין להקלטות. השני נראה לי חסכני בהרבה.
אולי יש פה מישהו שקורא את זה שעובד במקום שמשתמשים בשירות כזה ?
משה