Nintendo Switch
שלום לכולם,
אני מתעניין בקניה של SWITCH.
אין לי נסיון בקונסולות או בגיימינג.
המטרה היא שימוש משפחתי ושל ילדים מגיל 7 ומטה.
ראיתי שקניה בארץ משמעותה עלות כפולה של המוצר, וראיתי גם שאמאזון ואתרים אחרים לא שולחים לארץ ישירות.
השאלה שלי היא: אם אני מזמין מאיביי או קונה בחו"ל ומביא לבד, האם אני אתקל במגבלות מסויימות? האם המכשיר יהיה "נעול" לשימוש בארץ או למשחקים מסויימים?
תודה רבה לעונים!
אני מתעניין בקניה של SWITCH.
אין לי נסיון בקונסולות או בגיימינג.
המטרה היא שימוש משפחתי ושל ילדים מגיל 7 ומטה.
ראיתי שקניה בארץ משמעותה עלות כפולה של המוצר, וראיתי גם שאמאזון ואתרים אחרים לא שולחים לארץ ישירות.
השאלה שלי היא: אם אני מזמין מאיביי או קונה בחו"ל ומביא לבד, האם אני אתקל במגבלות מסויימות? האם המכשיר יהיה "נעול" לשימוש בארץ או למשחקים מסויימים?
תודה רבה לעונים!
לסוויץ אין נעילה אזורית, ניתן להזמין משחקים מכל אזור.
כדאי לך לבדוק באמזון אנגליה, משם יוצא הכי זול, אני הזמנתי מהם בכ1300 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית - באותה תקופה מגרמניה יצא כ1500 ש"ח.
לפי מה שראיתי כרגע אין מלאי לאמזון אלא של מוכרים אחרים ולכן לא נשלח לארץ, שווה לחכות שיחזור למלאי שלהם.
כדאי לך לבדוק באמזון אנגליה, משם יוצא הכי זול, אני הזמנתי מהם בכ1300 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית - באותה תקופה מגרמניה יצא כ1500 ש"ח.
לפי מה שראיתי כרגע אין מלאי לאמזון אלא של מוכרים אחרים ולכן לא נשלח לארץ, שווה לחכות שיחזור למלאי שלהם.
·איך הזמנת מאמאזון לארץ? הם לא שולחים ישירות.ilane כתב:לסוויץ אין נעילה אזורית, ניתן להזמין משחקים מכל אזור.
לפי מה שראיתי כרגע אין מלאי לאמזון אלא של מוכרים אחרים ולכן לא נשלח לארץ, שווה לחכות שיחזור למלאי שלהם....
תודה רבה