אוזניות Mee audio pinnacle p1 חותכות !!!!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
yarin153 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

היי חברה.
אני רוצה לשתף אתכם בבעיה רצינית שיש לי עם אוזניות pinnacle p1 שרק קניתי בחודש שעבר.
כמו שאתם יכולים לראות בתמונות שצרפתי, הקצוות של האוזניות שלי חדות !
הטיפים של COMPLY ממש נקרעו לי ובנוסף האוזן שלי נחתכה.
את החתך באוזן גיליתי בדיעבד, החוד של האוזניה הציק לי אבל יום אחד כשניקתי את האוזן גיליתי גם פצע.

מה אתם חושבים שכדאי לעשות עם זה ??

viper83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

להחליף את הטיפ, היה צריך להיות לך עוד סטים מסיליקון וגם ממורי-פום.

yarin153 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

המון מחשבה מאחורי ההצעה הזאת

viper83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

מצטער זה מה יש!

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

לא כל כך ברור רק מהתמונות מה בדיוק חותך את מה, האוזניים אות האוזניות או ההיפך :wink: אבל מהכתוב אני מניח שאתה מתכוון לחלק שנקרא הזרבובית (nozzle) שעליו יושב האטם. אז אם אתה בטוח שאתה מכניס את האוזניות עפ"י ההוראות (כלומר, לא פשוט דוחף אותן פנימה) ובאמת יש לך איזה פגם שגורם לקצוות חדים אז הפתרון הוא מן הסתם יהיה לנסות לשייף את אותם אזורים. כדאי להתייעץ עם היצרן לגבי התאמה של הדרגה המתאימה של נייר שיוף, אולי בכלל יסכימו להחליף אותן.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #6 

Ilyan כתב:לא כל כך ברור רק מהתמונות מה בדיוק חותך את מה, האוזניים אות האוזניות או ההיפך :wink: אבל מהכתוב אני מניח שאתה מתכוון לחלק שנקרא הזרבובית (nozzle) שעליו יושב האטם. אז אם אתה בטוח שאתה מכניס את האוזניות עפ"י ההוראות (כלומר, לא פשוט דוחף אותן פנימה) ובאמת יש לך איזה פגם שגורם לקצוות חדים אז הפתרון הוא מן הסתם יהיה לנסות לשייף את אותם אזורים. כדאי להתייעץ עם היצרן לגבי התאמה של הדרגה המתאימה של נייר שיוף, אולי בכלל יסכימו להחליף אותן.
...
או זה, או שהרשת המעפנה הזאת ממתכת ששמים על מנת שתכסה את הפתח יצאה מהמקום והיא שורטת אותו.

אם זה ה-NOZZLE שלא משוייף אז הייתי עוטף אותו בקצת סרט טפלון שעולה שקל וחצי ונגמר הסיפור.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”