החל מהיום תוכלו להצטרף לפרטנר TV ולקבל חבילת נטפליקס לחצי שנה בחינם. מה קרה להנחה שהובטחה?
שרשור תגובות: פרטנר מודיעה: במקום בהנחה, נטפליקס חינם לחצי שנה
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למאמר: פרטנר מודיעה: במקום בהנחה, נטפליקס חינם לחצי שנה

החל מהיום תוכלו להצטרף לפרטנר TV ולקבל חבילת נטפליקס לחצי שנה בחינם. מה קרה להנחה שהובטחה?
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
@dondi
·
אתה צודק בנוגע לתחושת "הנוכלות"
אבל בתור מי שלא היה מחובר מעולם לכבלים או ללוויאן, איזו סיבה יש לי ל--א להתחבר אליהם?
כבר היום אני משלם 150 שקל על אינטרנט פלוס נטפליקס. אז למה לי לא לשלם את אותו מחיר ולקבל גם טלויזיה ו-VOD?
ממש ביום שישי האחרון התקשרתי להזמין אצלם את הבאנדל הזה של אינטרנט פלוס טלפון פלוס טלויזיה ב-129 שקל.
כמו שזה נראה אחרי חצי שנה אתנתק מהם, אלא אם כן יקבלו שכל.
·
אבל בתור מי שלא היה מחובר מעולם לכבלים או ללוויאן, איזו סיבה יש לי ל--א להתחבר אליהם?
כבר היום אני משלם 150 שקל על אינטרנט פלוס נטפליקס. אז למה לי לא לשלם את אותו מחיר ולקבל גם טלויזיה ו-VOD?
ממש ביום שישי האחרון התקשרתי להזמין אצלם את הבאנדל הזה של אינטרנט פלוס טלפון פלוס טלויזיה ב-129 שקל.
כמו שזה נראה אחרי חצי שנה אתנתק מהם, אלא אם כן יקבלו שכל.
אתה צודק לגמרי.9xcalibur9 כתב:@dondi
·
כמו שזה נראה אחרי חצי שנה אתנתק מהם, אלא אם כן יקבלו שכל....
הייתי מחובר לאינטרנט 100 מגה של פרטנר במחיר של 129 שקל ועכשיו עם טלויזיה זה יוצא לי 129 שקל.
כלומר - הטלויזיה בחינם. אז למה לא להתחבר אליהם?
לפי איך שאני רואה את זה.
נטפליקס עולה 40 - 50 שקל( תלוי במסלול)
ז״א שהשירות שלהם נטו עולה גם 40-50 ש״ח ( תלוי בנטפליקס).
לא חושב שיש להם נכון להיום תוכן ששווה את הסכום הזה בהתחשב בזה שמדובר על ממיר אחד שאתה מחוייב לקחת מהם.
לא נכנס לשאר החבילות שלהם, אבל להשיק משהו ואז לשנות אותו... צריך הרבה חוצפה.
אני משוכנע שעוד יהיו הרבה אותיות קטנות ודברים שישתנו במהלך הזמן איתם כי ההתנהלות הזאת מוטמעת כנראה בדי אנ איי של החברה הזאת.
וזאת בעיקר שיש היום ויכנסו עוד חלופות אחרות לא רעות שנותנות הרבה יותר במחירים דומים.
נטפליקס עולה 40 - 50 שקל( תלוי במסלול)
ז״א שהשירות שלהם נטו עולה גם 40-50 ש״ח ( תלוי בנטפליקס).
לא חושב שיש להם נכון להיום תוכן ששווה את הסכום הזה בהתחשב בזה שמדובר על ממיר אחד שאתה מחוייב לקחת מהם.
לא נכנס לשאר החבילות שלהם, אבל להשיק משהו ואז לשנות אותו... צריך הרבה חוצפה.
אני משוכנע שעוד יהיו הרבה אותיות קטנות ודברים שישתנו במהלך הזמן איתם כי ההתנהלות הזאת מוטמעת כנראה בדי אנ איי של החברה הזאת.
וזאת בעיקר שיש היום ויכנסו עוד חלופות אחרות לא רעות שנותנות הרבה יותר במחירים דומים.
@kisin
129 ש"ח לשוק סיטונאי זה לא זול. אפילו בזק בינלאומי דורשים פחות - בסביבות 95 ש"ח.
אם לוקחים את המחיר הכי זול היום של שוק סיטונאי דרך אקספון - 69 ש"ח - ומוסיפים נטפליקס ב-40 ש"ח מגיעים ל-110 ש"ח מחיר קבוע בחודש, בלי סיפורים ובלי טימטומים.
אחרי חצי שנה ב-129 ש"ח, להמשיך עם נטפליקס יעלה 169 ש"ח, מתקרב כבר למחיר הטריפל של הוט.
129 ש"ח לשוק סיטונאי זה לא זול. אפילו בזק בינלאומי דורשים פחות - בסביבות 95 ש"ח.
אם לוקחים את המחיר הכי זול היום של שוק סיטונאי דרך אקספון - 69 ש"ח - ומוסיפים נטפליקס ב-40 ש"ח מגיעים ל-110 ש"ח מחיר קבוע בחודש, בלי סיפורים ובלי טימטומים.
אחרי חצי שנה ב-129 ש"ח, להמשיך עם נטפליקס יעלה 169 ש"ח, מתקרב כבר למחיר הטריפל של הוט.
עם האינטרנט של אקספון יש הרבה בעיות של ניתוקים ואיכות קוliorp כתב:@kisin
אחרי חצי שנה ב-129 ש"ח, להמשיך עם נטפליקס יעלה 169 ש"ח, מתקרב כבר למחיר הטריפל של הוט....
ובזק בינלאומי לוקחים 100 שקל רק בהתחלה כמבצע הצטרפות (ככה גם היה עם פרטנר).
תסתכל בעצמך על המחירים של 012 ותראה שהם ממש לא זולים:
https://www.bezeqint.net/documents/1015 ... deab7a84ea
בסופו של דבר שמחירים אצל כולם הם פחות או יותר אותו הדבר.
לגבי נטפליקס, לקחתי את החבילה היקרה שלהם (50 שקל) של 4 חיבורים והתחלקתי איתו עם מישהו אחר ויוצא שכל אחד משלם 25 שקל בסך הכל.
אז במחיר של 129 + 25 אני מקבל את כל חבילת התקשורת שאני צריך בבית.
הייתי שמח לזול יותר אבל אני חושב שבסופו של דבר זה מחיר סביר.
מפתיע שחברה כזו גדולה מתנהלת בצורה כל כך פארטאצ׳ית שהם צריכים לשנות מודל עסקי זמן כל כך קצר אחרי ההשקה.
גם אני שקלתי להתחבר אבל החוסר באפליקציה לאנדרואיד TV + הגאפים בין מה שהובטח בהתחלה לבין מה שמובטח כעת עושים לי יותר מדי דה ז׳ה וו לאורנג׳ של פעם.
גם אני שקלתי להתחבר אבל החוסר באפליקציה לאנדרואיד TV + הגאפים בין מה שהובטח בהתחלה לבין מה שמובטח כעת עושים לי יותר מדי דה ז׳ה וו לאורנג׳ של פעם.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
שימו לב שכולנו נדבקים למה שנאמר בהשקה (89),
אבל מה שלא אמרו בהשקה, וגילינו אח"כ לצערנו, זה שהדברים שנאמרו שם זה בגדר הטבה זמניצ בלבד. (למשל ערוצי הספורט שנאמרו שכלולים אבל בפועל זה לזמן מוגבל)
אז הרעיון שלהם היה 89 שח כולל נטפליקס אבל לשנה בלבד! ואז במקום זה הם העדיפו לתת את אותה ההטבה רק מראש, ואז יוצא לנו כלקוחות אפילו עדיף...
אז צריך להבין שה 89 היה מחיר לשנה ואז זה עושה קצת יותר שכל.
לדעתי המרוויחה הכי גדולה מכל העסק הזה זו נטפליקס, החשיפה אליה גדלה בצורה ענקית מאז פרטנר
אבל מה שלא אמרו בהשקה, וגילינו אח"כ לצערנו, זה שהדברים שנאמרו שם זה בגדר הטבה זמניצ בלבד. (למשל ערוצי הספורט שנאמרו שכלולים אבל בפועל זה לזמן מוגבל)
אז הרעיון שלהם היה 89 שח כולל נטפליקס אבל לשנה בלבד! ואז במקום זה הם העדיפו לתת את אותה ההטבה רק מראש, ואז יוצא לנו כלקוחות אפילו עדיף...
אז צריך להבין שה 89 היה מחיר לשנה ואז זה עושה קצת יותר שכל.
לדעתי המרוויחה הכי גדולה מכל העסק הזה זו נטפליקס, החשיפה אליה גדלה בצורה ענקית מאז פרטנר
@kisin
אקספון הוא ספק אינטרנט בדיוק כמו פרטנר, שניהם משתמשים בשוק הסיטונאי בתשתית בזק. לא נראה לי שכל לקוחות אקספון סובלים מאינטרנט גרוע.
אני באופן אישי כבר יותר משנה בבזק בינלאומי ב-95 ש"ח לחודש. כשמסתיים המבצע אפשר לבקש לחדש. לאחרונה גם השגתי מהם מבצע של שלושה חודשים ב-59 ש"ח לחודש ואחרי שהוא יסתיים אני אבקש לחדש.
עם כמה שנטפליקס הם תאגיד ענק ויחסית מונופול בתחום, אני מעדיף לשלם להם מאשר לקבל את ה"הטבה" של פרטנר שדורשת לשלם כל חודש עבור ערוצים שאני לא רואה וקצת סרטים שוברי קופות שאני גם ככה רואה בקולנוע.
אקספון הוא ספק אינטרנט בדיוק כמו פרטנר, שניהם משתמשים בשוק הסיטונאי בתשתית בזק. לא נראה לי שכל לקוחות אקספון סובלים מאינטרנט גרוע.
אני באופן אישי כבר יותר משנה בבזק בינלאומי ב-95 ש"ח לחודש. כשמסתיים המבצע אפשר לבקש לחדש. לאחרונה גם השגתי מהם מבצע של שלושה חודשים ב-59 ש"ח לחודש ואחרי שהוא יסתיים אני אבקש לחדש.
עם כמה שנטפליקס הם תאגיד ענק ויחסית מונופול בתחום, אני מעדיף לשלם להם מאשר לקבל את ה"הטבה" של פרטנר שדורשת לשלם כל חודש עבור ערוצים שאני לא רואה וקצת סרטים שוברי קופות שאני גם ככה רואה בקולנוע.
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני דיברתי עם חבר שלי שעובד במוקד המכירות של פרטנר TV
הוא אמר ככה :
"בעת ההשקה לא היה עוד הסכם סופי עם נטפליקס ורק עכשיו נחתם סופית ההסכם בין פרטנר ונטפליקס ובגלל זה השינוי שהם יצאו עכשיו עם ההודעה הזאת
של החצי שנה מתנה ואחרי חצי שנה מחיר רגיל כמו כל מנוי נטפליקס אחר (בלי קשר לפרטנר !)"
בנימה אישית אני חושב שזה ביזיון מצד פרטנר שביום ההשקה כל כך התגאו בהסכם שלהם עם נטפליקס
אבל במציאות לא היה להם שום אחיזה כי לא היה שום הסכם בעת יום ההשקה !!
אני מסכים עם חלק פה שרשמו שזה מריח רע ונודף רח של קומבינה שמוכרת לחלקנו עוד מימי אורנג'+פרטנר !!!
הוא אמר ככה :
"בעת ההשקה לא היה עוד הסכם סופי עם נטפליקס ורק עכשיו נחתם סופית ההסכם בין פרטנר ונטפליקס ובגלל זה השינוי שהם יצאו עכשיו עם ההודעה הזאת
של החצי שנה מתנה ואחרי חצי שנה מחיר רגיל כמו כל מנוי נטפליקס אחר (בלי קשר לפרטנר !)"
בנימה אישית אני חושב שזה ביזיון מצד פרטנר שביום ההשקה כל כך התגאו בהסכם שלהם עם נטפליקס
אבל במציאות לא היה להם שום אחיזה כי לא היה שום הסכם בעת יום ההשקה !!
אני מסכים עם חלק פה שרשמו שזה מריח רע ונודף רח של קומבינה שמוכרת לחלקנו עוד מימי אורנג'+פרטנר !!!