לקראת פיצול ערוץ 2 - הרשות השנייה מבקשת את עמדת הציבור לגבי מערך עידן +
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש פיתרון פשוט יותר. שיתנו לערוצים 10-14 קדימות ברוחב הפס. כיום למיטב ידיעתי הקידוד הוא בעל רוחב פס קבוע לכל ערוץ ולכל הפחות שווה בדגשים. במקום זה שישתמשו או בריבוב/קידוד סטטיסטי (יס פעלו כך וחסכו רוחב פס עצום בזמנו) עם שנמוך של ערוצים 33 ו-99. את הפער ניתן יהיה להשתמש בכדי להוסיף עוד ערוץ אחד (רשת/קשת) מבלי לפגוע באיכות התמונה (אולי ההיפך).
המרבב השני ישמש לערוצים החדשים (20,24,9) וגרסאות ה hd שלהם.
המרבב השני ישמש לערוצים החדשים (20,24,9) וגרסאות ה hd שלהם.
·oferlaor כתב:יש פיתרון פשוט יותר. שיתנו לערוצים 10-14 קדימות ברוחב הפס. כיום למיטב ידיעתי הקידוד הוא בעל רוחב פס קבוע לכל ערוץ ולכל הפחות שווה בדגשים. במקום זה שישתמשו או בריבוב/קידוד סטטיסטי (יס פעלו כך וחסכו רוחב פס עצום בזמנו) עם שנמוך של ערוצים 33 ו-99. את הפער ניתן יהיה להשתמש בכדי להוסיף עוד ערוץ אחד (רשת/קשת) מבלי לפגוע באיכות התמונה (אולי ההיפך).
המרבב השני ישמש לערוצים החדשים (20,24,9) וגרסאות ה hd שלהם....
תוכל בבקשה להפנות אותי אל גורם רשמי שמאשר שמתי שיהיה מרבב נוסף שערוצים 9 24 20 השידור יהיה גם HD?
וזה כולל שידור בחברות טלוויזיה רב ערוציות כולל יס והוט?
כי בקשר לערוצים האחרים בעידן פלוס איבדתי בינתים תקווה בנושא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין לי שום סימוכין שזה יהיה ב-HD, אני אומר שאם הם ישדרו ב-HD, יהיה להם מקום לכך.
·לא חייבים טלוויזיה שתומכת בHD, חיברתי לטלוויזיה את הממיר דרך כבל RCA ורואים את ערוצי הHD טוב, הערוץ 1 HD והערוץ Dolby Test שהוא גם בHD.גיל37 כתב:בשביל מה צריכים את אותם הערוצים גם ב HD וגם ב SD ? כמה צופים עוד קיימים שאין להם טלויזיה תומכת HD ?...