מה דעתכם על ה NUC הזה
https://ksp.co.il?uin=39303
ישרת כמחשב סלוני לצפיה בסרטים ותמונות ולגלישה כללית.
אחריות
3 שנים
דגם
BOXNUC7I5BNH
37337 SODIMM Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 SODIMM 1
45004 Solid-State Drives (SSD) Kingston KC1000 SKC1000/240G 240GB SSD PCIe NVMe 1
34443 Hard Disk For Laptop Western Digital Blue SSHD WD10J31X 1TB 5400RPM 1
סה"כ 3174 ₪
חוץ מזה האם מומלץ להזמין דרך KSP?
ישרת כמחשב סלוני לצפיה בסרטים ותמונות ולגלישה כללית.
אחריות
3 שנים
דגם
BOXNUC7I5BNH
37337 SODIMM Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 SODIMM 1
45004 Solid-State Drives (SSD) Kingston KC1000 SKC1000/240G 240GB SSD PCIe NVMe 1
34443 Hard Disk For Laptop Western Digital Blue SSHD WD10J31X 1TB 5400RPM 1
סה"כ 3174 ₪
חוץ מזה האם מומלץ להזמין דרך KSP?
בדקתי רק את מחיר המחשב עצמו, באמזון אמריקאי יוצא USD423.25 כולל הכל לדגם זהה, שזה בערך 1515 ש"ח.
בנוגע לשירות הלקוחות/אחריות של KSP - נטפליקס יכולים להפיק סדרת אנתולוגיה עתירת תקציב עם 25 עונות בשם Israeli KSP Customer Service Horror Stories...
בנוגע לשירות הלקוחות/אחריות של KSP - נטפליקס יכולים להפיק סדרת אנתולוגיה עתירת תקציב עם 25 עונות בשם Israeli KSP Customer Service Horror Stories...
מבחינת המחיר, אני לא חושב שיש אופציות זולות משמעותית ממה שKSP מציע, אבל יכול להיות שיש מספר חנויות שאפשר להתמקח איתן קצת (בKSP זו לא אופציה).
מבחינת השירות, אף חברה בארץ לא מתקרבת לרמת השירות שאמזון מציעים ללקוחות שלהם, את זה אני יכול לומר בביטחון מלא. אני אישית לא הזמנתי מחשבים מאמזון, אבל כן הזמנתי רסיבר וספק כוח לעבודות אלקטרוניקה ולא נתקלתי בשוב סיבוכים או בעיות.
ורק שתדע - יש לי נטייה די אוטומטית להינעל די מהר על אמזון בכל מה שנוגע לצרכנות, אז תיקח בחשבון גם המלצות אחרות אם יופיעו פה.
מבחינת השירות, אף חברה בארץ לא מתקרבת לרמת השירות שאמזון מציעים ללקוחות שלהם, את זה אני יכול לומר בביטחון מלא. אני אישית לא הזמנתי מחשבים מאמזון, אבל כן הזמנתי רסיבר וספק כוח לעבודות אלקטרוניקה ולא נתקלתי בשוב סיבוכים או בעיות.
ורק שתדע - יש לי נטייה די אוטומטית להינעל די מהר על אמזון בכל מה שנוגע לצרכנות, אז תיקח בחשבון גם המלצות אחרות אם יופיעו פה.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
חייב לשאול - האם הגלישה הכרחית ? כי רק בשביל להריץ קודי ולנגן סרטים/סדרות מספיק נוק עם מעבד סלרון במחיר הרבה יותר צנוע..... (בזמנו מצאתי במבצע בארהב ב-770₪)
בארץ כולל הכל הם סביב ה-1,000₪
בארץ כולל הכל הם סביב ה-1,000₪
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
וגם אם היא הכרחית, i5?
למחשב סלוני i3 מהדור השביעי זה די והותר
למחשב סלוני i3 מהדור השביעי זה די והותר
תודה על התגובות.
במענה לשאלות - כן, זה חייב לתמוך בגלישה באינטרנט ולצפייה בתמונות. זה מעין מחשב משפחתי רב שימושי כולל צפייה בסרטים והפעלת מוסיקה.
לגבי i3 לעומת i5 , קראתי שה i5 הרבה יותר חזק ושומר על טמפרטורה נמוכה יותר (האוורור במקום המיועד מוגבל יחסית). מה דעתכם?
במענה לשאלות - כן, זה חייב לתמוך בגלישה באינטרנט ולצפייה בתמונות. זה מעין מחשב משפחתי רב שימושי כולל צפייה בסרטים והפעלת מוסיקה.
לגבי i3 לעומת i5 , קראתי שה i5 הרבה יותר חזק ושומר על טמפרטורה נמוכה יותר (האוורור במקום המיועד מוגבל יחסית). מה דעתכם?