רשת ביתית עם IP קבועים
שלום,
לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות.
3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט).
הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע.
ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי.
אודה לעזרה
לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות.
3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט).
הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע.
ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי.
אודה לעזרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אלעד, בנתב של הוט אין את האפשרות הזאת (שיש, לציין, מאוד בסיסית וממש מעצבן שאין אותה).
איתמר, תתחבר לממשק ה-Web של המצלמה (פשוט הקש את ה-IP הדינמי שהיא קיבלה בכל דפדפן). שם ניתן בתפריט הגדרות הרשת שלה לכבות את ה-IP האוטומטי שלה (DHCP) ואז להגדיר לה IP קבוע.
הגדר לכל מצלמה IP של 150 ומעלה, כלומר: 192.168.1.150 וכו, כדי שהוא לא יתנגש עם ה-IP-ים הדינמיים שמתחילים מ-10 בנתב של הוט.
איתמר, תתחבר לממשק ה-Web של המצלמה (פשוט הקש את ה-IP הדינמי שהיא קיבלה בכל דפדפן). שם ניתן בתפריט הגדרות הרשת שלה לכבות את ה-IP האוטומטי שלה (DHCP) ואז להגדיר לה IP קבוע.
הגדר לכל מצלמה IP של 150 ומעלה, כלומר: 192.168.1.150 וכו, כדי שהוא לא יתנגש עם ה-IP-ים הדינמיים שמתחילים מ-10 בנתב של הוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"