האם יש למישהו התנסות? הגופים נורמלים ונראים כמו בתמונות? מחזיקים מעמד?
ספציפית ראיתי ב Aliexpress כל מיני נחמדים, והמחירים זולים משמעותית ממה שראיתי בארץ (אלא אם יש המלצות על חנויות זולות בארץ + משלוח).
קניית גופי תאורה באתרים סינים
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מנסה שנית...
- meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני הזמנתי מספר גופים גדולים יחסית. מתוך 4 1 עבד ואחרי שעה הפסיק, השני הגיע כולו חצי מפורק.
הזמנתי לאחרונה מספר גופים.
1. שניים UP DOWN שעלו כ 30$ - מחיר זהה בארץ 300 שח. שלחו לי עם EMS שזה אומר שאצטרך לשלם להם 35 שח נדמה לי. הגיע תוך שבוע , זה עכשיו במיון במודיעין.
2. מאותו ספק, גוף לד דמוי אליפסה, הספק קיבל חוו"ד טובות. הוזמן ביחד עם המוצר לעיל אבל נשלח בדואר רשום רגיל, בגלל גודלו משלוח מהיר היה יקר מידי. עלות של 98$ בארץ רצו בין 700 ל 1200 שח אחרי הנחות. טרם קיבלתי
3. שני גופים לאמבטיה, ביחד עם משלוח מהיר FDX כ 550 שח. בארץ עולים שניים כמעט זהים קרוב ל 1000 שח
אדווח עם תמונות לאחר שאקבל הכל.
1. שניים UP DOWN שעלו כ 30$ - מחיר זהה בארץ 300 שח. שלחו לי עם EMS שזה אומר שאצטרך לשלם להם 35 שח נדמה לי. הגיע תוך שבוע , זה עכשיו במיון במודיעין.
2. מאותו ספק, גוף לד דמוי אליפסה, הספק קיבל חוו"ד טובות. הוזמן ביחד עם המוצר לעיל אבל נשלח בדואר רשום רגיל, בגלל גודלו משלוח מהיר היה יקר מידי. עלות של 98$ בארץ רצו בין 700 ל 1200 שח אחרי הנחות. טרם קיבלתי
3. שני גופים לאמבטיה, ביחד עם משלוח מהיר FDX כ 550 שח. בארץ עולים שניים כמעט זהים קרוב ל 1000 שח
אדווח עם תמונות לאחר שאקבל הכל.