התייעצות לפני רכישה של 55M7000UWG + ענייני התקנה
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני עומד ככל הנראה לרכוש את הטלוויזיה הנ"ל ביריד חבר הקרוב, בתקווה שיהיה מחיר טוב.
קראתי בפורום, עליה ועל דגמים אחרים והרושם היה שבמחירים האלה היא הכי מומלצת.
יש המלצות נוספות? דברים שכדאי לדעת?
בנוסף, אני רואה הרבה דיבורים על עניין ההרכבה, טכנאי שפותח את האריזה וכו'.
אם אני קונה ביריד, אני לא פשוט לוקח אלי הביתה ומתחיל לראות?
כרגע אין לי תוכניות לתלות את הטלוויזיה על הקיר אלא לשים על שידה, זו אמורה להיות בעיה? זה עדיין ידרוש טכנאי?
בעניין מעט שונה, שידורי של תכני 4K שהורדתי, הטלוויזיה תומכת בצפייה דרך דיסק און קי? עדיף להשתמש בסטרימר בשביל זה?
קראתי בפורום, עליה ועל דגמים אחרים והרושם היה שבמחירים האלה היא הכי מומלצת.
יש המלצות נוספות? דברים שכדאי לדעת?
בנוסף, אני רואה הרבה דיבורים על עניין ההרכבה, טכנאי שפותח את האריזה וכו'.
אם אני קונה ביריד, אני לא פשוט לוקח אלי הביתה ומתחיל לראות?
כרגע אין לי תוכניות לתלות את הטלוויזיה על הקיר אלא לשים על שידה, זו אמורה להיות בעיה? זה עדיין ידרוש טכנאי?
בעניין מעט שונה, שידורי של תכני 4K שהורדתי, הטלוויזיה תומכת בצפייה דרך דיסק און קי? עדיף להשתמש בסטרימר בשביל זה?
נערך לאחרונה על ידי roigreenberg ב 01/09/2017 12:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
תבדוק צחיר בוואלה שופס ואול סייל לפני שקונה, לפי אחרים שאמרו פה מחירים אז בחבר יותר יקר.
צריך טכנאי להתקנה וכדי שאם יש בעיה במסך לא יגידו לך שזאת אשמתך.
אתה יכול לפתוח ולהתקין לבד, אבל אז יעשו לך בעיות עם האחריות.
סטרימר זה מאוד נוח, אפשר גם מדיסק און קי, אבל כרגע הכתוביות יופיע ממש קטנות. גם הגישה לחיבור להוציא ולהכניס כל פעם דיסק און קי לא הכי נוחה.
צריך טכנאי להתקנה וכדי שאם יש בעיה במסך לא יגידו לך שזאת אשמתך.
אתה יכול לפתוח ולהתקין לבד, אבל אז יעשו לך בעיות עם האחריות.
סטרימר זה מאוד נוח, אפשר גם מדיסק און קי, אבל כרגע הכתוביות יופיע ממש קטנות. גם הגישה לחיבור להוציא ולהכניס כל פעם דיסק און קי לא הכי נוחה.
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

ממה שאני רואה כרגע המחיר של שקם אלקטריק ווואלה שופס זהה. בהנחה שתהיה איזושהי הנחה, אז אמור לצאת יותר זול.. אני מקווה..
טכנאי זה מעט בעיה כי אני בדירה רק בערב.. אני מקסימום יכול להגיד לו שיכנס לבד ויניח אותה במקום..
טכנאי זה מעט בעיה כי אני בדירה רק בערב.. אני מקסימום יכול להגיד לו שיכנס לבד ויניח אותה במקום..
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

קיבלתי הצעה מאול סייל ב3590 + 99 משלוח שאולי לא אצטרך..
נראה מה יהיה לחבר להציע..
נראה מה יהיה לחבר להציע..
חשוב להיות עם טכנאי
ברמה הכללית אם אתה רוצה להרכיב לבד זה אפשרי, תזהר לא להפעיל לחץ על אזור הצפייה (כל השחור חח) כי זה יכול להרוס את המסך בקלות,
אמור להגיע עם חוברת הדרכה וברגים רק חסר מברג
(אני מדבר מניסיון עם ה 50m7000)
ברמה הכללית אם אתה רוצה להרכיב לבד זה אפשרי, תזהר לא להפעיל לחץ על אזור הצפייה (כל השחור חח) כי זה יכול להרוס את המסך בקלות,
אמור להגיע עם חוברת הדרכה וברגים רק חסר מברג
(אני מדבר מניסיון עם ה 50m7000)
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

*עם* טכנאי אני לא אהיה בכל מקרה, כי אני לא יכול לקחת יום חופש כרגע ואני לא אהיה בדירה כל היום..
אני לא הולך לתלות את זה על הקיר אז כל מה שנותר לי הוא לקוות שלא יהיו בעיות...
אני לא הולך לתלות את זה על הקיר אז כל מה שנותר לי הוא לקוות שלא יהיו בעיות...
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

אני כרגע במצב שזה לא ממש עניין של רצון.. אני לא יכול לקחת חופש וכיוון שאי אפשר כידוע לתאם בארץ טכנאי לדקה מסויימת, אני לא אוכל לחכות לו.
אני יכול להזמין טכנאי שימקם את הטלוויזיה בעצמו, אבל מהסיפורים פה אני לא בטוח שגם זה באמת יעזור...
אני יכול להזמין טכנאי שימקם את הטלוויזיה בעצמו, אבל מהסיפורים פה אני לא בטוח שגם זה באמת יעזור...
-
roigreenberg
-
- חבר פעיל מאוד

אני יכול לנסות, אבל בעקרון גם בשישי אני לא בדירה..
השאלה היא האם המצב כ"כ גרוע שסיכוי גבוה שתהיה תקלה, והאם השירות כ"כ גרוע כך שאם תהיה תקלה ולא היה טכנאי שראה אז אכלתי אותה..
השאלה היא האם המצב כ"כ גרוע שסיכוי גבוה שתהיה תקלה, והאם השירות כ"כ גרוע כך שאם תהיה תקלה ולא היה טכנאי שראה אז אכלתי אותה..