שדרוג מהירות העלאה תעזור?
טוב אני צריך פה אנשים שמתעסקים במצלמות ip יש לחבר עסק ויש לו שם מצלמות (המצלמות עם dvr יש 7 מצלמות) יש פורטים פתוחים ובבית שלו הוא צופה במצלמות בעסק יש לו בזק מהירות 40 מגה והעלאה רק 3 עד לא מזמן הכל עבר טוב אבל עכשיו יש כמה דברים
1 לאחרונה החלו דיילאי שרואים בצפייה מרחוק הבנתי שהוא הוסיף 2 מצלמות והוא הוסיף אשראי לעסק וזה משהו שמצריך קו טלפון של בזק וזה כנראה גם משתמש במהירות האינטרנט והחלו דיילאי זה אמור להיות קשור למהירות העלאה נכון יש דרך לבדוק ניצול של העלאה שאני אדע בוודאות לעבור להוט למהירות 500 הורדה ו10 העלאה? זה אמור לשפר?
2 אם אני עובר להוט וספק הוטנט אני אצטרך ip חיצוני קבוע כי בעסק יש בספק אינטרנט שהוא 012 ip חיצוני שככה המצלמות עובדות מרחוק אז בהוט וספק הוטנט חיבור ללא חייגן אמור להיות בעיה? הבנתי שבלי חייגן אי אפשר לעשות ip חיצוני קבוע אשמח לעזרה והסבר
1 לאחרונה החלו דיילאי שרואים בצפייה מרחוק הבנתי שהוא הוסיף 2 מצלמות והוא הוסיף אשראי לעסק וזה משהו שמצריך קו טלפון של בזק וזה כנראה גם משתמש במהירות האינטרנט והחלו דיילאי זה אמור להיות קשור למהירות העלאה נכון יש דרך לבדוק ניצול של העלאה שאני אדע בוודאות לעבור להוט למהירות 500 הורדה ו10 העלאה? זה אמור לשפר?
2 אם אני עובר להוט וספק הוטנט אני אצטרך ip חיצוני קבוע כי בעסק יש בספק אינטרנט שהוא 012 ip חיצוני שככה המצלמות עובדות מרחוק אז בהוט וספק הוטנט חיבור ללא חייגן אמור להיות בעיה? הבנתי שבלי חייגן אי אפשר לעשות ip חיצוני קבוע אשמח לעזרה והסבר
כמה הערות:
לא יודע אם זה קשור למספר המצלמות, אבל למה הוא צריך לראות את כל המצלמות במקביל?
למה צריך IP קבוע? נראה לי שאפשר להסתפק ב-DNS דנמי, כגון NoIP או DynDNS.
אם צריך עוד מהירות העלאה, הדבר הזול יותר הוא 200/5 בהוט.
אם צריך עוד מהירות העלאה, הדבר הזול יותר הוא 200/5 בהוט.
·אוקי איך שהבנתי צריך ip חיצוני קבוע זה מה שהבחור של המצלמות שלו אמר מן הסתם צריך שתהיה כתובת קבועה ברגע שאני ארצה לצפות במצלמות מרחוק למה יש דרך חלופית? (הספק אינטרנו לוקח על זה תוספת תשלום אז אם תחסוך את זה זה יהיה נחמד אבל צריך שיהיה משהו קבוע ולא יתנתק) המצלמות הן של עסק אז הוא יושב בבית ורואה את כל ה7 במקביל כי זה עסק של סחורות ומכירות השאלה שלי אם באמת שדרוג העלאה יפתור את בעיית הדיילאי (הדיילאי קשור שבחנות יש רק 3 מדה העלאה וזה לא מספיק בשביל צפייה נקייה?) כסף לא ממש הבעיה אעדיף לשים 500/100 שגם יהיה יותר העלאה פנויה וגם יהיה לעתיד אם הוא ירצה להוסיף או לשדרג תמצלמות תודה על העזרה!jtk כתב:כמה הערות:
אם צריך עוד מהירות העלאה, הדבר הזול יותר הוא 200/5 בהוט....
כי אין צורך להרבה שהיה לו 3 מדה העלאה זה הספיק לו ושהוא הוסיף רק 2 מצלמות של 2 מגה פיקסל זה התחיל עם דיילאי ככה ש20 יהיה ממש יותר מדי 10 אמור להספיק לו (השאלה הייתה אם באמת המהירות העלאה קשורה לדיילאי שהייתה)MrYair כתב:אז אם כסף זה לא בעיה אז מה סיפור לשים קו סימטרי של איזה 20/20 או 30/30?...
לא ברור לי למה אתה מתכוון ב"דיליי". בכל מקרה, כדי לדעת אם מהירות ההעלאה קשורה צריך לבדוק כמה תוכנת המצלמות אומרת שצריך לכל מצלמה. אפשר גם להסתכל כמה תעבורה יוצאת החוצה. בגרסאות Windows חדשות אפשר למשל להסתכל ב-Task Manager/Performance.
אני משער שגם אפשר להגדיר איכויות וידאו שונות כדי לחסוך בתעבורה, או רזולוציה נמוכה יותר.
אני לא יודע איך המערכת שלו פועלת בדיוק, אבל לא ברור לי למה צריך להעביר את כל המצלמות במקביל באיכות מקסימום. אם הוא רוצה להסתכל באיכות מקסימלית, אי אפשר להסתכל רק על אחת בכל פעם?
לגבי IP קבוע, אפשר במקום זה את מה שאמרתי לעיל.
אני משער שגם אפשר להגדיר איכויות וידאו שונות כדי לחסוך בתעבורה, או רזולוציה נמוכה יותר.
אני לא יודע איך המערכת שלו פועלת בדיוק, אבל לא ברור לי למה צריך להעביר את כל המצלמות במקביל באיכות מקסימום. אם הוא רוצה להסתכל באיכות מקסימלית, אי אפשר להסתכל רק על אחת בכל פעם?
לגבי IP קבוע, אפשר במקום זה את מה שאמרתי לעיל.
דיילאי במובן של אם מישהו הולך לדוגמא אז פתאום התמונה נעצרת וחוזרת אחרי 5 שניות שהוא כבר עבר את הממלמה זה לא רציף וחייבים את כל המצלמות כי זה של העסק ושל מכירות ויש כמה קופות שצריך שיהיה עליהם מצלמות הבעיה שאין מחשב נייח/נייד בעסק והמצלמות עובדות במין מערכת פשוטה בלי תוכנות זה נטו של המצלמות השאלה אם אני אוכל עדיין לעשות dns חיצוני שיעבוד ואגב לא הבנתי אם אני עושה dynamic dns חיצוני איך אני אראה בבית תמצלמות אם זה עובד לפי ip מסויים (כי dynamic זה משתנה כל פעם אז איך אני אדע לאיזה כתובת זה השתנה)jtk כתב:לא ברור לי למה אתה מתכוון ב"דיליי". בכל מקרה, כדי לדעת אם מהירות ההעלאה קשורה צריך לבדוק כמה תוכנת המצלמות אומרת שצריך לכל מצלמה. אפשר גם להסתכל כמה תעבורה יוצאת החוצה. בגרסאות Windows חדשות אפשר למשל להסתכל ב-Task Manager/Performance.
לגבי IP קבוע, אפשר במקום זה את מה שאמרתי לעיל....
·
הרעיון של DNS דינמי הוא שאתה משתמש בכתובת טקסטואית קבועה ולא ב-IP. נגיד, abc123.noip.com.
בכל חיבור לאינטרנט הראוטר/מחשב/משהו מעדכן את שרת ה-DNS ב-IP החדש שלך, וכך הכתובת הקבועה מובילה ל-IP המשתנה.
לא יודע מה האפשרויות של המצלמות, אבל שימוש ב-dynamic DNS נפוץ למקרים כאלה, אז יכול להיות שיש דרך להגדיר את זה ישירות בהן. בדוק בממשק ההגדרות שלהן, או בספר ההוראות. יכול להיות גם שיש אפשרות בראוטר.
אגב, לא עדיף מחשב מקומי שם כדי להוסיף גמישות, ושמירת וידאו במקום?
בכל חיבור לאינטרנט הראוטר/מחשב/משהו מעדכן את שרת ה-DNS ב-IP החדש שלך, וכך הכתובת הקבועה מובילה ל-IP המשתנה.
לא יודע מה האפשרויות של המצלמות, אבל שימוש ב-dynamic DNS נפוץ למקרים כאלה, אז יכול להיות שיש דרך להגדיר את זה ישירות בהן. בדוק בממשק ההגדרות שלהן, או בספר ההוראות. יכול להיות גם שיש אפשרות בראוטר.
אגב, לא עדיף מחשב מקומי שם כדי להוסיף גמישות, ושמירת וידאו במקום?
·לפי מה שהבנתי מדובר בכתובת רגילה? כמו www.google.com אז ככה בכתובת של מצלמות? למשל www.dvrcamera.com וזהו זה יעבוד? אני יכול לבחור איזה כתובת או שזה נותן לי משהו ספציפי? והשאלה אם הספק אינטרנט לא ינסה לחסום או לעשות משהו כי בדרך כלל הוא היה מוסיף כסף בשביל לעשות ip חיצוני קבועjtk כתב:הרעיון של DNS דינמי הוא שאתה משתמש בכתובת טקסטואית קבועה ולא ב-IP. נגיד, abc123.noip.com.
אגב, לא עדיף מחשב מקומי שם כדי להוסיף גמישות, ושמירת וידאו במקום?...
תפתח חשבון ב- https://www.noip.com/ ותוריד קליינט שמנטר את ה-IP שלך. https://www.noip.com/download?page=win
כשאר ה-IP שלך משתנה הקליינט מעדכן את הכתובת DDNS שלך ותוכל תמיד להתחבר לכתובת הזו בלי להתעסק עם IP קבועה.
כשאר ה-IP שלך משתנה הקליינט מעדכן את הכתובת DDNS שלך ותוכל תמיד להתחבר לכתובת הזו בלי להתעסק עם IP קבועה.
אלעד
·אוקיי תודה רבה! מה שנשאר רק זה לדעת אם אני אשדרג מ מהירות 40/3 בבזק ל 500/10 זה ישפר תדיילאי במצלמות כי על זה כל השרשור מדובר יש דרך לדעת? מה שאני יודע זה שיש לו dvr ישן ושם זה עובד טוב וב dvr החדש ששם זה איכות יותר טובה ועוד 2 מצלמות 2 מגה פיקסל זה מתחיל עם דיילאי זה אומר שזה קשור באמת להעלאה/הורדה?Elad8 כתב:תפתח חשבון ב- https://www.noip.com/ ותוריד קליינט שמנטר את ה-IP שלך. https://www.noip.com/download?page=win
כשאר ה-IP שלך משתנה הקליינט מעדכן את הכתובת DDNS שלך ותוכל תמיד להתחבר לכתובת הזו בלי להתעסק עם IP קבועה....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
יש אפשרות פשוטה וקלה לדעת כמה רוחב פס בערוץ העולה אתה צריך. האפשרות הזו, תתן לך גם תשובה ראשונית, אם השיהוי הקיים, הוא נוצר בגלל הרוחב פס הלא מספיק כרגע.
כל מה שנדרש לעשות, זה להתחבר ל LAN ולראות האם קיים שיהוי גם שם. אם כן, הבעיה, היא לא ברוחב הפס החסר. בשביל שתדע לכמה רוחב פס אתה נדרש, כל מה שאתה צריך, זה רק לבדוק את הניצולת של רוחב פס בחיבור LAN . כלל אצבע, הוא שלכל מצלמה של 2MP נדרש רוחב פס של 20MBPS . וזה בתנאים רגילים, של 25FPS , קידוד של AVC וכו.
כמובן שקיימת גם אפשרות של שימוש בפחות רוחב פס. והיא שימוש ב SUBSTREAM בצפייה מרחוק. שם מספיק גם 10MBPS לכל מצלמה של 2MP , רק שהאיכות תהייה ממש זוועה בהתאם.
בכלל כדאי לך לבדוק, אם מה שמותקן במקום כרגע, זה DVR או NVR ולפי זה כבר אפשר להמשיך.
כל מה שנדרש לעשות, זה להתחבר ל LAN ולראות האם קיים שיהוי גם שם. אם כן, הבעיה, היא לא ברוחב הפס החסר. בשביל שתדע לכמה רוחב פס אתה נדרש, כל מה שאתה צריך, זה רק לבדוק את הניצולת של רוחב פס בחיבור LAN . כלל אצבע, הוא שלכל מצלמה של 2MP נדרש רוחב פס של 20MBPS . וזה בתנאים רגילים, של 25FPS , קידוד של AVC וכו.
כמובן שקיימת גם אפשרות של שימוש בפחות רוחב פס. והיא שימוש ב SUBSTREAM בצפייה מרחוק. שם מספיק גם 10MBPS לכל מצלמה של 2MP , רק שהאיכות תהייה ממש זוועה בהתאם.
בכלל כדאי לך לבדוק, אם מה שמותקן במקום כרגע, זה DVR או NVR ולפי זה כבר אפשר להמשיך.
·אוקיי קודם כל זה dvr בוודאות עכשיו זה בעיה אני צריך להביא מחשב נייד במיוחד לעסק בשביל לבדוק אבל נניח שאביא לשם מה צריך לבדוק ברגע שאחבר כבל לראוטר איך אני אבדוק תרוחב פס? אתה מתכוון שבמחשב הנייד לבדוק תמצלמות כשהכבל מחובר? (אגב במצלמות בעסק אז ה dvr מחובר למסך רק למסך ושם רואים גם תמצלמות ושם זה עובד חלק אז זה עונה על השאלה שלך?)sys_admin כתב:יש אפשרות פשוטה וקלה לדעת כמה רוחב פס בערוץ העולה אתה צריך. האפשרות הזו, תתן לך גם תשובה ראשונית, אם השיהוי הקיים, הוא נוצר בגלל הרוחב פס הלא מספיק כרגע.
בכלל כדאי לך לבדוק, אם מה שמותקן במקום כרגע, זה DVR או NVR ולפי זה כבר אפשר להמשיך....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

נתחיל מזה, שאם מדובר על מצלמות של 2MP , שמחוברות IP, אז מדובר על NVR, ו DVR יכול להיות, רק במקרה, אם מחוברות מצלמות עתיקות בחיבור HD SDI למשל, שהייה קיים עוד לפני שנים רבות. זה הדבר הראשון שאתה צריך לבדוק. דבר שני, בקשר לרוחב פס, ניתן לבדוק את הצריכיה שלו בכל תוכנת ניטור של שמתממשקת לנתב או למתג. במקרה הכי גרוע, עם לא מדובר על עסק, אלה על בית פרטי עם רשת ביתית בכלל, ניתן לבדוק את הצריכה של הרוחב פס פר יישום, אפילו בלי שום כלי בדיקה אמיתי, אלה בתוך מנהל משימות. מצורף צילום מסך של יישום לקוח NVR שמחובר לקו תמסורת שמקבל אות מ NVR עם 4 מצלמות ברזולוצייה של 2MP במסך מפוצל. ניתן לרואת, שלצורך זה, מספיק קו סימטרי של 100MBPS או קו עם אסימטרייה הפוכה ( הצריכה, הנמוכה מ 100M מתקבלת בגלל שבאנקודרים מוגדרת דחיסת VBR וכרגע לא קיימת תנוע בפריים ). מצורפת גם הגדלה של המנהל המשימות, עם הנתונים הרלוונטיים:
·מהירות הורדה גם משפיעה? הייתי בטוח רק העלאה קשורה למצלמות...sys_admin כתב:נתחיל מזה, שאם מדובר על מצלמות של 2MP , שמחוברות IP, אז מדובר על NVR, ו DVR יכול להיות, רק במקרה, אם מחוברות מצלמות עתיקות בחיבור HD SDI למשל, שהייה קיים עוד לפני שנים רבות. זה הדבר הראשון שאתה צריך לבדוק. דבר שני, בקשר לרוחב פס, ניתן לבדוק את הצריכיה שלו בכל תוכנת ניטור של שמתממשקת לנתב או למתג. במקרה הכי גרוע, עם לא מדובר על עסק, אלה על בית פרטי עם רשת ביתית בכלל, ניתן לבדוק את הצריכה של הרוחב פס פר יישום, אפילו בלי שום כלי בדיקה אמיתי, אלה בתוך מנהל משימות. מצורף צילום מסך של יישום לקוח NVR שמחובר לקו תמסורת שמקבל אות מ NVR עם 4 מצלמות ברזולוצייה של 2MP במסך מפוצל. ניתן לרואת, שלצורך זה, מספיק קו סימטרי של 100MBPS או קו עם אסימטרייה הפוכה ( הצריכה, הנמוכה מ 100M מתקבלת בגלל שבאנקודרים מוגדרת דחיסת VBR וכרגע לא קיימת תנוע בפריים ). מצורפת גם הגדלה של המנהל המשימות, עם הנתונים הרלוונטיים:...
טוב אז מה שאני צריך לעשות זה להביא תמחשב הנייד לעסק לחבר lan לראוטר לפתוח מנהל משימות ולראות מה הניצול? (אגב המצלמות פועלות דרך דפדפן אינטרנט ולא דרך תוכנה אז זה עדיין תקף הבדיקה שאמרת?) כאילו ברגע שאני אכנס לכתובת ip של המצלמות והמצלמות יופיעו לי דרך הדפדפן אז לבדוק במנהל המשימות כמה רשת הדפדפן צורך? ומה שזה מראנ בניצול אני משער שזה מהירות הורדה אבל איך אני אדע כמה העלאה זה מנצל?
·מהירות הורדה גם משפיעה? הייתי בטוח רק העלאה קשורה למצלמות...sys_admin כתב:נתחיל מזה, שאם מדובר על מצלמות של 2MP , שמחוברות IP, אז מדובר על NVR, ו DVR יכול להיות, רק במקרה, אם מחוברות מצלמות עתיקות בחיבור HD SDI למשל, שהייה קיים עוד לפני שנים רבות. זה הדבר הראשון שאתה צריך לבדוק. דבר שני, בקשר לרוחב פס, ניתן לבדוק את הצריכיה שלו בכל תוכנת ניטור של שמתממשקת לנתב או למתג. במקרה הכי גרוע, עם לא מדובר על עסק, אלה על בית פרטי עם רשת ביתית בכלל, ניתן לבדוק את הצריכה של הרוחב פס פר יישום, אפילו בלי שום כלי בדיקה אמיתי, אלה בתוך מנהל משימות. מצורף צילום מסך של יישום לקוח NVR שמחובר לקו תמסורת שמקבל אות מ NVR עם 4 מצלמות ברזולוצייה של 2MP במסך מפוצל. ניתן לרואת, שלצורך זה, מספיק קו סימטרי של 100MBPS או קו עם אסימטרייה הפוכה ( הצריכה, הנמוכה מ 100M מתקבלת בגלל שבאנקודרים מוגדרת דחיסת VBR וכרגע לא קיימת תנוע בפריים ). מצורפת גם הגדלה של המנהל המשימות, עם הנתונים הרלוונטיים:...
טוב אז מה שאני צריך לעשות זה להביא תמחשב הנייד לעסק לחבר lan לראוטר לפתוח מנהל משימות ולראות מה הניצול? (אגב המצלמות פועלות דרך דפדפן אינטרנט ולא דרך תוכנה אז זה עדיין תקף הבדיקה שאמרת?) כאילו ברגע שאני אכנס לכתובת ip של המצלמות והמצלמות יופיעו לי דרך הדפדפן אז לבדוק במנהל המשימות כמה רשת הדפדפן צורך? ומה שזה מראנ בניצול אני משער שזה מהירות הורדה אבל איך אני אדע כמה העלאה זה מנצל?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

·Lior18 כתב:·מהירות הורדה גם משפיעה? הייתי בטוח רק העלאה קשורה למצלמות.........
טוב אז מה שאני צריך לעשות זה להביא תמחשב הנייד לעסק לחבר lan לראוטר לפתוח מנהל משימות ולראות מה הניצול? (אגב המצלמות פועלות דרך דפדפן אינטרנט ולא דרך תוכנה אז זה עדיין תקף הבדיקה שאמרת?) כאילו ברגע שאני אכנס לכתובת ip של המצלמות והמצלמות יופיעו לי דרך הדפדפן אז לבדוק במנהל המשימות כמה רשת הדפדפן צורך? ומה שזה מראנ בניצול אני משער שזה מהירות הורדה אבל איך אני אדע כמה העלאה זה מנצל?...
רוחב פס של ההערוץ העולה הגדול יותר נדרש בצד המשדר ( מקום בו המצלמות מותקנות ) והערוץ היורד הגדול יותר נדרש בצד שקולט ( מחשב במקום המרוחק, שממנו צופים במצלמות ) . זו גם הסיבה שבאתר שבו מותקנות המצלמות אפשר לחבר את הקו תמסורת עם אסימטרייה הפוכה, נגיד 100 על 20, שה 100 , זה הערוץ העולה. זה במקרה שהשימוש קו בתקשורת באתר משמש רק לצורך של המצלמות אבטחה. אם נדרשים שימושים נוספים בקו זה, אז משתמשים בקו סימטרי של 100MBPS .
לכל NVR היום ואפילו ל DVR שהיו נפוצים לפני הרבה יותר מעשור, שהשתמשו עוד במצלמות אנלוגיות אז, קיים לקוח שאותו מתקינים על המחשב המרוחק. בכל מקרה, גם ב DVR הסיניים הביתיים שהיו בשימוש בשנת 2000 וניגשים עליהם דרך WEBINTERFACE , הבדיקה היא זהה. רק שאת המנהל משימות ציינתי כברירה אחרונה, שבדרך כלל מבצעים אם מדובר על רשת ביתית שאין בה גם אף בן אדם טכני, ואז אפילו מילד שנמצא במקום אפשר לבקש שיבדוק במנהל משימות את הצריכה של הרוחב פס, כי מנהל משימות, זה כלי שנמצא בכל מחשב ושכל ילד יודע להפעיל אותו. אבל רשת עסקית, משתמשים לצורך זה בכלי ניטור רשת שמתממשקים לנתב או למתג ומציגים תמונה מדוייקת ורחבה יותר.
בקשר לכמה רוחב פס אתה מנצל בערוץ העולה וכמה ביורד, מן הסתם אתה רואה כרגיל גם במנהל משימות, אבל, זה רק כמקרה אחרון.
אוקיי בעסק יש אינטרנט של 40 הורדה 3 העלאה בבית של הצפייה מרחוק זה 100/2 מאמין שבבית זה מספיק ההורדה אז כנראה שוב הגענו להעלאה שהיא הבעיה הרשתות הן ביתיות ואין גורם מעורב זה לא אינטרנט עסקי אבל נניח וזה המצב 3 מגה העלאה זה באמת קצת בשביל המצלמות ואם אמרת שהחשיבות של הערוץ העולה בעסק זה יותר חשוב אז מן הסתם ש3 זה לא יספיק כנראה שאשדרג לו (ואגב כמו שהזכרתי מקודם ה dvr מחובר למסך מחשב בלבד ושם המצלמות עובדות נקי בלי דיילאי אז זה מרמז שהבעיה באינטרנט כי שהמסך מראה זה לא קשור לאינטרנט אבל ברגע שצופים דרך מכשיר מסויים עם ה ip אז יש תדיילאי אז כנראה שבאמת הבעיה בהעלאה תודה על העזרה!sys_admin כתב:·......
רוחב פס של ההערוץ העולה הגדול יותר נדרש בצד המשדר ( מקום בו המצלמות מותקנות ) והערוץ היורד הגדול יותר נדרש בצד שקולט ( מחשב במקום המרוחק, שממנו צופים במצלמות ) . זו גם הסיבה שבאתר שבו מותקנות המצלמות אפשר לחבר את הקו תמסורת עם אסימטרייה הפוכה, נגיד 100 על 20, שה 100 , זה הערוץ העולה. זה במקרה שהשימוש קו בתקשורת באתר משמש רק לצורך של המצלמות אבטחה. אם נדרשים שימושים נוספים בקו זה, אז משתמשים בקו סימטרי של 100MBPS .
לכל NVR היום ואפילו ל DVR שהיו נפוצים לפני הרבה יותר מעשור, שהשתמשו עוד במצלמות אנלוגיות אז, קיים לקוח שאותו מתקינים על המחשב המרוחק. בכל מקרה, גם ב DVR הסיניים הביתיים שהיו בשימוש בשנת 2000 וניגשים עליהם דרך WEBINTERFACE , הבדיקה היא זהה. רק שאת המנהל משימות ציינתי כברירה אחרונה, שבדרך כלל מבצעים אם מדובר על רשת ביתית שאין בה גם אף בן אדם טכני, ואז אפילו מילד שנמצא במקום אפשר לבקש שיבדוק במנהל משימות את הצריכה של הרוחב פס, כי מנהל משימות, זה כלי שנמצא בכל מחשב ושכל ילד יודע להפעיל אותו. אבל רשת עסקית, משתמשים לצורך זה בכלי ניטור רשת שמתממשקים לנתב או למתג ומציגים תמונה מדוייקת ורחבה יותר.
בקשר לכמה רוחב פס אתה מנצל בערוץ העולה וכמה ביורד, מן הסתם אתה רואה כרגיל גם במנהל משימות, אבל, זה רק כמקרה אחרון....
·
·אני צריך ניטור אבל רק של העלאה בעסק ולא מצאתי פתרון עדיין במנהל המשימות של ה windows זה מראה לי כללי אני צריך ספציפית להעלאה אם היה לי dd wrt אולי זה היה עוזר לי לבדוק אבל אין זה קושחה של netgear אתה יודע אם יש להם bandwidth monitor? יש סיכוי שבמערכת של ה dvr יש אפשרות לבדיקת רוחב פס? התוכנות של net trafic יעזרו? זה משהו שיכול להראות כמה העלאה זה תורך או שזה רק מגביל?sys_admin כתב:חזרנו למה שהתחלנו ממנו. אתה נדרש לבחון במקום עם הכלי ניטור את צריכת רוחב פס ועל פי הממצאים שתקבל להזמין קו תמסורת סימטרי, כנראה של 100Mbps . אחרת הסיפור לא יתפקד בצורה היגיונית כלל....