כנראה לא הרבה נחפר בכיוון הזה אז הנה:
השימוש הוא גם נייח יחסית (ישיבה במרפסת, שם עוד לא התקנתי סטאפ אודיופילי:-) וגם בספורט מאד לא אקסטרימי - בעיקר הליכה. אבל מה לעשות ואני מזיע בקלות.
מתחיל להימאס לי מin ear. גם מבחינת נוחות לאורך זמן וגם משום שמסיבה כלשהי האטם (טיפ) של האזניות נופל לפעמים ונתקע באוזן. בעיקר ברגע שבו אני מסיר את האזניות.
בטח משהו לקוי בתחזוקה ובהתאמה. בינתיים הדגמים שחוויתי בהם בעיות הם של meelec m-duo וetymotic mc5. יש לי גם אוזניות בלוטות' של שיאומי, אבל הן לא עושות בעיות כי האטימה בהן חלשה יותר מלכתחילה, ובעקבות כך הסאונד פחות טוב ונעשה בהן פחות שימוש. באטימוטיק אני לא משתמש תוך כדי הליכה כי הן לא ניתנות לשליפה בקלות ואטימת הסאונד בהן מפחידה, אבל הן ממחישות את הבעיה.
בעבר הייתי בטוח שעם אטימוטיק לא אחווה בעיות כאלה כי האטם מתלבש על חלק פלסטיק די רציני, אבל אחרי שימוש ממושך זה קרה גם פה. אחרי כמה פעמים בהן אני שולף אטם סיליקון מהאוזן עם פינצטה, למרות שהוא המתאים ביותר מבחינת נוחות, אטימה וסאונד, אני מתחיל לחשוש, להתייאש ולוותר.
אני יכול קצת לנסות לקרצף לנקות ולהשתמש בסופר גלו כדי שחלק הפלסטיק יהיה פחות חלקלק אבל בכל זאת אשמח לשמוע על on ear מעניין בתקציב נמוך (לא אודיופילי במיוחד, דגש על נוחות ועמידות).
בינתיים ראיתי והזמנתי ממאסדרופ את הגרסה המחודשת של koss portapro בעיקר בגלל נוסטלגיה, אבל נראה לי שעם הספוגים האלה השימוש יהיה בעיקר לא ספורטיבי. אחר כך ראיתי שהם הוציאו פעם גרסה שקראו לה sportapro, אבל לפי שרשורים עתיקים היא נשמעה פחות טוב ולכן המחיר הזול יותר.
בנוסף ראיתי שהשילוב של on ear וספורט לא פופולרי במיוחד, ושהשוק נשלט על ידי מותגים שחוברים לסלבריטיס וראפרים חברות כמו sms, soul, beats - כל מיני דברים בעיצוב זרחני ומחיר יקר, שפונה בעיקר לפריקים של מכון כושר עם גטו אטיטיוד:
בלוטות' לא חובה אבל יכול להיות נחמד. יש הצעות מעניינות?
on ear קצת ספורטיביות, ובעיות iem
-
maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
-
maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מצאתי גם את סרטוני ההשוואה מהאיש הזה, עוד מלא מותגים שרובם לא הכרתי לפני, ומפתיע שאפשר לסגור את הפינה של בלוטות' די בזול.
אשמח לחוות דעת ממישהו שניסה משהו מהדגמים הנ"ל.
מצד אחד kinvio ומוטורולה נראו זולים ונחמדים, ויעשו את העבודה.
מצד שני splashproof sweatproof זה גם פיצ'ר שאני מחפש וזה נמצא בavantree שהן יותר אוזניות לתוך האוזן שאני מנסה להתחמק מהן.
אשמח לחוות דעת ממישהו שניסה משהו מהדגמים הנ"ל.
מצד אחד kinvio ומוטורולה נראו זולים ונחמדים, ויעשו את העבודה.
מצד שני splashproof sweatproof זה גם פיצ'ר שאני מחפש וזה נמצא בavantree שהן יותר אוזניות לתוך האוזן שאני מנסה להתחמק מהן.