Sony MDR-1000x ב 280$ עד הבית או לחכות ל 1000xM2?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #1 

שמעו קטע: המחיר של האזניות 1000x ירד ל 298$ אבל במקרה של כמה דקות (טעות באלגוריתמים של אמזון?) המחיר ירד ל 229$ והזמנתי - משלוח יצא עוד כמה ימים, מחיר עד הבית כולל מס 286$.
זה לא במקרה שמחיר האזניות 1000x ירד ל 300$ לאחרונה, היום יצא דגם חדש שיעלה 350$ - ה 1000xM2.

מה אתם אומרים? לבטל את ההזמנה ולחכות קצת לאזניות החדשות (אולי גם במקרה שלהם לחכות לסייל כלשהו, אני לא ממהר) או להישאר עם המבצע הדי משתלם שנפל בחיקי במקרה?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #2 

אוזניות נהדרות. יצא לי נסות אותן מספר פעמים בשדות תעופה. תמיד יהיה משהו יותר חדש ויותר טוב בדיוק מעבר לפינה. החדשןת אני מזכיר גם עוד לא למכירה וגם בטוח יהיו יותר יקרות.
אם אתה רוצה את האוזניות תקנה ותתחיל להנות. אם אתה לא רוצה אז אל תקנה את אלה ולא את הדגם החדש...

אם לא היה לי את ה100abn וגם את ה qc25 בטוח הייתי קונה אותן.

talmarsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

לדעתי ממש לא טעות, רכשתי 3 מוצרי סוני באמזון (גרמניה, ארה"ב) בשנה האחרונה אחרי מעקב אינטנסיבי - יש נפילות מחירים חריגות לכמה שעות מדי פעם (אוזניות וטלפון ב-35$ פחות מהמחיר הנמוך הנפוץ, רסיבר 100 יורו), שלא תמיד נקלטות ב KEEPA וכו' (עקב "see price in cart").

אבל הדגם "הישן" נחשב להכי טוב בכל הפרמטרים בקטגוריה, מה שהוסיפו זה פיצ'רים באפילקציה, אולי גם תיקנו קצת את הטאצ', להבנתי הסאונד ואיכות ביטול הרעשים דומים.

בכל מקרה ב-Black friday בד"כ יש הנחות, קשה לי להאמין שיירד ל-250$ (למרות שה-MSRP של הדגם הישן 399 ושל החדש 350 אז נק' הפתיחה שונה, כנראה להתאים ל-BOSE).
המחיר שקנית די מגוחך. קח בחשבון שני דברים - גם אם יירד, עדיין תשלם קצת יותר בגלל המס (בערך מוחלט, בגלל %).

לבסוף, לא רוצה להפחיד אבל אמזון אירופה הפסיקו לשלוח מוצרים כאלה לארץ ואני חרד מהיום שזה יקרה גם בארה"ב :(

freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

טוב קודם כל תודה למגיבים, זה נחמד שיש עם מי להתייעץ.
אז ככה, עברתי על הפיצ'רים של M2 לעומת הדור הקודם ובאמת אין בשורה מיוחדת
1. קליברציה גם לפי לחץ ברומטרי: כדי שזה יעבוד צריך לכייל שוב כשאתה בזמן הטיסה ושוב כשנוחתים כדי להנות מזה. פיצ'ר די מיותר.
2. שינוי ב noise canceling לפי אירועים בטלפון (לדוגמא אם התחלת ללכת). לא נראה לי מעניין אותי
3. 30 שעות סוללה במקום 20: מסתבר שזה כאשר מכבים את Digital Sound Enhancement Engine HX (בדגם החדש אפשר לעשות את זה דרך האפליקציה) אבל הבעיה היא שהאזניות נשמעות פחות טוב כשמכבים את זה לפי ביקורת ראשונית ובדגם הקודם זה תמיד דלק ללא אפשרות כיבוי וכנראה חלק מה"קסם" של האזניות. אז בשורה התחתונה, אם שומעים עם חוט זה יאריך את חיי הסוללה באמת אבל זה לא הקטע של האזניות האלה בכל מקרה... במצב אלחוטי עם DSEH HX זה אותו זמן סוללה.
4. אקולייזר ומצבי שמע דרך האפליקציה: זה יכול להיות באמת נחמד אבל אני לא אשלם על זה הפרש 100$ במקרה הטוב שאני אגיע לארה"ב, למרות שזה קורה לפעמים (350$ פלוס מס מקומי בארה"ב של 8% בקליפורניה זה 378$, במשלוח עד הארץ זה יעלה 425$ בערך).
5. הטענה מהירה: אפשר להסתדר בלי אבל זה נחמד.

אם החדשות יהיו אי פעם במבצע כשאני בארה"ב ואני ארצה לשדרג, תמיד אוכל למכור...

SamiSosa
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

יש לי את 1000X וזה תמיד מדגדג לקנות את הדגם החדש ביותר, אבל באמת שאין סיבה לזה כרגע. הפיצ'רים החדשים לא באמת שווים את ההפרש. כמו שאמרת, אם מתישהו הדגם החדש יהיה במבצע, אז אולי שווה לשקול החלפה, אבל כרגע זה ממש לא הזמן.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”