שרשור תגובות: סיכום אירוע השקת סדרות 8-9 של Hisense לחברי HT

חדשות ועדכונים של HT Magazine
איציק37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #21 

jacko-il כתב:על הנייר לפחות ההייסנס סדרה 9 עדיפה מהסוני 900. על הנייר.
בסוני 900 יש אמנם אזורי תאורה ב- FALD אבל מדובר בעשרות ולא במאות. גם מבחינת עוצמת התאורה היא נופלת מההייסנס משמעותית (בכלל לא מכיר מסך כלשהו שנמכר כיום שמגיע ל- 2200 ניטס). יהיה מעניין מאד לראות את ההייסנס הזו בפועל. בביקורת מקצועית גרידא ולא רק במספרים על הנייר. אחת הסיבות כמובן היא שגם לא ניתן לכמת על הנייר יכולות כמו עבוד תמונה ומיפוי נכון של צבעים ועוצמות ב- HDR וכן הלאה.
בכל אופן, שוב, על הנייר לפחות ההייסנס הזו פצצה. כמובן שהכל יכול ליפול בסופו של יום בגלל איזו קושחה גרועה ואז כל המפרטים האלה על הנייר לא שווים הרבה. ולא, לא בא לעקוץ אף אחד - אני באמת מאמין שבסופו של יום קושחה טובה שמחברת יפה את כל החומרה שעומדת לרשותה היא זו שעושה את ההבדל בין מוצר מאעפן למוצר מנצח. זה אחד ההיבטים שכמעט תמיד גרועים אצל הסינים (ממש לא בלעדי להייסנס אגב) אבל נראה שהם מדביקים פערים ומתקדמים הרבה יותר מהר ממה שחזו להם בתעשייה. קצת יותר תשומת לב והשקעה ואפשר לגהץ את זה אם רוצים.

בקיצור,
אני רק מחכה ליום הזה שיהיה כאן עוד שחקן משמעותי חשוב בתחום. כולנו נרוויח מזה. מותג חדש ועולה ויבואן שונה.
**אגב, מי נותן את השירות לאחר מכירה של אקזיט? (מעבדות/אחריות) פנימי או גם אצל האלק' פרו האלה?
...
נראה שגם בעולם מתלהבים מאוד מספינת הדגל של הייסנס. תראה איך בביקורת הזאת משבחים את ה-9700 שלהם:
סקירה של ספינת הדגל החדשה של הייסנס
·

orengol
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 323
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #22 

jacko-il כתב:**אגב, מי נותן את השירות לאחר מכירה של אקזיט? (מעבדות/אחריות) פנימי או גם אצל האלק' פרו האלה?
...
נכון להיום, מקבלים 3 שנות אחריות מלאות והשירות/מעבדות מתבצע דרך רטפון.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

Re: ספינת הדגל של הייסנס

שליחה #23 

@איציק37
·
צריך ביקורת מקצועית ולא משהו מהסוג הזה. לא שהביקורת שם לא לגיטימית, היא פשוט מאוד קצרה וסובייקטיבית ולא נמדד או נבדק שם שום דבר בפועל. יש שם גם הרבה פירוט של מפרט טכני וחומר פרסומי ואפס מדידות בתכל'ס. (ממדידת ניגודיות סטטית בתבנית ANSI, דרך מדידת יכולת הארה ועד מדידת נפח הצבע של המסך). מה גם שאם תשים לב מדובר במסך עם חומרה שונה ממה שהוצג כאן אצלנו בהשקה (גודל, הארה, אזורי תאורה וכו').

@orengol
תודה. מעניין איך רטפון בימינו, פעם הם היו גם סוג של צרה צרורה באיכות השירות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

Re: ספינת הדגל של הייסנס

שליחה #24 

jacko-il כתב: ·

מעניין איך רטפון בימינו, פעם הם היו גם סוג של צרה צרורה באיכות השירות.
...
·

רטפון זה המיץ של הזבל ,

בכל פעם שהייתה לי אינטרקציה איתם הם קבעו שיאים חדשים של שפלות :evil:

אני חושב שסמליין הפסיקו לעבוד איתם ועכשיו הם עובדים עם "אלקטריק-פרו"

גם לא מציאה גדולה..

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”