באתר הייסנס אנגליה יש nu9700 בגודל 70" ולא 75. מעניין כמה זה אמור לעלות בארץ, בתקווה שיגיע הדגם הזה בגודל 70" לישראל. זה יכול להיות דגם להיט.
פונקציית תוספת המחיר לכל 5" בגדלים האלה היא לא ביחס ישיר לגודל. מה שאומר שמינוס 5" עקרונית אמור להיות מינוס יותר מ 5K במחיר... לצורך העניין 70" כזו מול LG C7 בגודל 65" כשה 70" אף עולה קצת פחות זו התלבטות רצינית. לדוגמא, באנגליה, ה nu9700 ב 70" עולה רשמית 700 פאונד פחות (3000) מה LG C6 ב 65" (3700)
ברור לך שזה ייבוא פרללי, כן?
זה תלוי איזה סטוק נח מירושלים הצליח לשים עליו את היד....אם זה לא משנה לך, הייתי מציע לקפוץ על זה, כי אי אפשר לדעת כמה יחידות יש לו ולכמה זמן....
על הנייר לפחות ההייסנס סדרה 9 עדיפה מהסוני 900. על הנייר.
בסוני 900 יש אמנם אזורי תאורה ב- FALD אבל מדובר בעשרות ולא במאות. גם מבחינת עוצמת התאורה היא נופלת מההייסנס משמעותית (בכלל לא מכיר מסך כלשהו שנמכר כיום שמגיע ל- 2200 ניטס). יהיה מעניין מאד לראות את ההייסנס הזו בפועל. בביקורת מקצועית גרידא ולא רק במספרים על הנייר. אחת הסיבות כמובן היא שגם לא ניתן לכמת על הנייר יכולות כמו עבוד תמונה ומיפוי נכון של צבעים ועוצמות ב- HDR וכן הלאה.
בכל אופן, שוב, על הנייר לפחות ההייסנס הזו פצצה. כמובן שהכל יכול ליפול בסופו של יום בגלל איזו קושחה גרועה ואז כל המפרטים האלה על הנייר לא שווים הרבה. ולא, לא בא לעקוץ אף אחד - אני באמת מאמין שבסופו של יום קושחה טובה שמחברת יפה את כל החומרה שעומדת לרשותה היא זו שעושה את ההבדל בין מוצר מאעפן למוצר מנצח. זה אחד ההיבטים שכמעט תמיד גרועים אצל הסינים (ממש לא בלעדי להייסנס אגב) אבל נראה שהם מדביקים פערים ומתקדמים הרבה יותר מהר ממה שחזו להם בתעשייה. קצת יותר תשומת לב והשקעה ואפשר לגהץ את זה אם רוצים.
בקיצור,
אני רק מחכה ליום הזה שיהיה כאן עוד שחקן משמעותי חשוב בתחום. כולנו נרוויח מזה. מותג חדש ועולה ויבואן שונה.
**אגב, מי נותן את השירות לאחר מכירה של אקזיט? (מעבדות/אחריות) פנימי או גם אצל האלק' פרו האלה?
@MartinHSabag
ברור לי שזה יבוא פרללי פשוט המחיר נראה שווה ביותר
אני, שחר ורבים נוספים לא התאפקנו וקנינו את ה 939 שהייתה בזמנו במבצע וכעת "תקועים" עם מסך טוב מאד אך כמה דורות אחורה.
לכן השדרגת מדגדגת כל הזמן...
·
איזה יופי !!
לא הכרתי את הנושא היזמי של תחילת הסיפור של הייסנס בעולם ואם הם הגיעו תוך 10 שנים למספר 3, מגיע שאפו...
פיספסתי את האירוע הפעם לצערי. נראה שהיה "שווה" כמו כל פעם.
שיהיה להם בהצלחה בהמשך הדרך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed