אשמח להמלצתכם. אני מחפש טלויזיה 65 בסדר גודל של 12k ש"ח. התחלתי לבדוק באינטרנט אבל מרב פרמטרים אבדתי את זה. הטלויזיה תשמש ל-Ps4 תכנים מהמחשב ו-Netflix. כן חשוב שתהיה SmartTv.
ההתלבטות העיקרית היתה בין LG ל-Samsung (אין דגמים מסויימים) בנוסף ראיתי את הטלויזיות הכעורות והן נראות מדהים אבל לא בטוח שהן פרקטיות.
אני הרמתי ידיים מלחפש ולכן אני פונה למומחים - אתם
מה ההבדל בין ה X900E בייבוא מקביל לבין ייבוא רשמי?
מצאתי למשל שבייבוא מקביל אין כניסת DVB-S2 לשידורי לווין ואילו הרשמי יש.
ייתכן שאני טועה (מקווה) אך השאלה האם יש הבדלים אחרים כמו הרצת אפליקציות בדומה לסמסונג.
sky1sky10 כתב:מה ההבדל בין ה X900E בייבוא מקביל לבין ייבוא רשמי?
מצאתי למשל שבייבוא מקביל אין כניסת DVB-S2 לשידורי לווין ואילו הרשמי יש.
ייתכן שאני טועה (מקווה) אך השאלה האם יש הבדלים אחרים כמו הרצת אפליקציות בדומה לסמסונג.
...
·
התפריטים באנגלית ביבוא מקביל.
תחשוב אם כדאי לך לשלם כפול בשביל DVB-S
לכל המגיבים שהם גם יבואנים , גם נותני שירות וגם דוברים של ישפאר ושל סוני
nsg8
@GuyElya
וכו.
מבחינת סוני X900 האמריקאית הינה סידרה שונה לחלוטים מהדגמים האירופאים ( KD-65XE9005ׂ) שהמחיר שלה הוא ממש לא 21000 ש"ח אלא הרבה הרבה פחות ביבוא רישמי .
עדכוני גרסאות אינם נתמכים , עברית נתמכת באופן בסיסי בלבד , שירותי GOOGLE PLAY מוגבלים , DVB-T ועוד , אך הדבר החשוב ביותר הינה האחריות.
אלקטרוניק פרו הינה הזרוע הארוכה של ישפאר ובמקרה הזה, אפילו עם השירות מצריך שיפור ישנה הגנה במהלך שלוש שנים מיום הרכישה על ידי סוני ויש אבא ואמא .
תחשוב טוב לפני שאתה רוכש מסך בסכום כזה האם היית רוצה לשים את כספך על קרן הצבי .
rmouly כתב:לכל המגיבים שהם גם יבואנים , גם נותני שירות וגם דוברים של ישפאר ושל סוני
nsg8
@GuyElya
וכו.
מבחינת סוני X900 האמריקאית הינה סידרה שונה לחלוטים מהדגמים האירופאים ( KD-65XE9005ׂ) שהמחיר שלה הוא ממש לא 21000 ש"ח אלא הרבה הרבה פחות ביבוא רישמי .
עדכוני גרסאות אינם נתמכים , עברית נתמכת באופן בסיסי בלבד , שירותי GOOGLE PLAY מוגבלים , DVB-T ועוד , אך הדבר החשוב ביותר הינה האחריות.
אלקטרוניק פרו הינה הזרוע הארוכה של ישפאר ובמקרה הזה, אפילו עם השירות מצריך שיפור ישנה הגנה במהלך שלוש שנים מיום הרכישה על ידי סוני ויש אבא ואמא .
תחשוב טוב לפני שאתה רוכש מסך בסכום כזה האם היית רוצה לשים את כספך על קרן הצבי .
...
·
תרשה לי לגחך...
עם אבא ואמא כאלה עדיף כבר להיות יתום או מאומץ
אתה מוזמן לפרסם פה את המחירים בישפאר שכל חברי הפורום יוכלו להשוות ולהחליט איפה לרכוש.
לדעתי אתה כנראה לא מבין / לא מעריך את כוחה של האחריות או את חובותיו של היבואן הרישמי
כנראה שאתה מדבר מחוסר נסיון או חוסר ידע .
בוא נראה אותך מחפש אחריות אחרי שנה וחצי כשהיבוא המקביל נותן לך שנה על מסך שאסור למכירה בישראל , מבטיח לך שלא ידעו אפילו מי אתה .
המחירים למסכי סוני ידועים לכל , אתה מוזמן למצוא אותם ברשתות השונות והסוחרים המורשים , תבדוק אותי ותראה כמה המידע שאתה מוסר פה רחוק שנות דור מהמציאות .
rmouly כתב:לדעתי אתה כנראה לא מבין / לא מעריך את כוחה של האחריות או את חובותיו של היבואן הרישמי
כנראה שאתה מדבר מחוסר נסיון או חוסר ידע .
בוא נראה אותך מחפש אחריות אחרי שנה וחצי כשהיבוא המקביל נותן לך שנה על מסך שאסור למכירה בישראל , מבטיח לך שלא ידעו אפילו מי אתה .
המחירים למסכי סוני ידועים לכל , אתה מוזמן למצוא אותם ברשתות השונות והסוחרים המורשים , תבדוק אותי ותראה כמה המידע שאתה מוסר פה רחוק שנות דור מהמציאות .
...
·
תרשה לי שוב לגחך
תבין חומד בהפרש המחיר בישפאר לדוגמא אתה לא צריך אחריות! אתה קונה שני מסכים במקביל במחיר של אחד ברשמי. יש מבין?
מה אני לא מבין? איזה הוצאות גדולות יש לרשמי? זה אמור לעניין אותי? אני אמור לכסות לו את זה? לא תודה!
אגב, איזה יבואן או חנות או רשת אתה מייצג פה? אפשר איזה גילוי נאות? אני יודע שהאמת כואבת לפעמים..