שלום לכולם,
אזהרה קצת ארוך. ברשותי מכשיר סמסונג 7S EDGE בן שנה וחודש היינו כמעט חודש לאחר תום האחריות.
אשמח לכל עצה ופרטי התקשרות מעבר לנציגי השרות במענה הרגיל והסיפור שהיה ועודנו:
ביום ראשון האחרון הכנסתי את המכשיר בשל תקלה בשקע האוזניה. נאמר לי כי יקח עד 10 ימים כאשר אחרי יומיים יודיעו לי מה התקלה ומה עלות התיקון, לאחר יומיים אני צריך לחפש את הטלפונים של שרות התיקונים ולברר האם יש הצעת מחיר, קיבלתי שילמתי למפרע (נתון מהותי) ולאחר שעה קיבלתי הודעה כי המכשיר בסניף פתח תיקווה מוכן.
הגעתי לסניף ואספתי את המכשיר שמשום מה הוחזר להגדרות יצרן, (לא בעייתי היה גיבוי). כאשר הגעתי לביתי, התחלתי בשחזור המכשיר באמצעות תוכנת השחזור של סמסונג ולאחר מחצית השעה הטלפון חזר למצבו הקודם.
הכנסתי את הסים על מנת לאקטב את ווטצאפ ועוד אפליקציות ששולחות מסרוני איקטוב, ונאדה כלום לא מקבל הודעות לא שיחות לא כלום. אין כלום הטלפון מת. חששתי כי הסים בעייתי כי הא היה ישן ונסעתי לפלאון והחלפתי סים, אך כלום לא עובד.
הכנסתי את הסים למכשיר הנוט 4 וכל ההודעות מגיעות למכשיר וגם ניתן להוציא שיחות והכל נמצא וקיים. היינו תקלה במכשיר שאך יצא מן המעבדה. לשם הבטחון העצמי בדקתי בעוד מכשיר שברשותי וגם באמצעות הכל עובד.
הבוקר חזרתי לחנות סמסונג בפתח תיקווה לשיחה עם אדם, סגן המנהל, ואיזה שרות מפתיע, יש להכניס את המכשיר שוב בהליך של 10 ימי בדיקה וחזור אליך בתוך יומיים עם הודעה על מהות התקלה ואז נתקדם.
לא אין להם הליך של ברור ראשוני על מכשיר שיצא רק אתמול אחר הצהרים מתיקון של תקלה א' (יחסית שולית), וחזר אלי עם תקלה המשביתה כל שימוש במכשיר. ודרך הפניה ללקוח, ציטוט" מה אתה רוצה שאלטף טאותך על זה שיש תקלה במכשיר" לא אל תלטף אותי, אך תדאג להכניס לשרות בו ברגע. אל תרים קול עלי, כי אז באופן אוטומטי גם אני ארים קול, אל תסובב לי אתהגב ותפנה ללקוח אחר.
בושה של שרות.
שרות לקוחות סמסונג מובייל ישראל
-
motikomfort
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 0