Logitech Harmony Elite- זמן סוללה נמוך?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73331
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הי חברים.
החלפתי את ההרמוני ONE המזדקן שלי ב Logitech Harmony Elite. משום מה זמן הסוללה שלו נמוך משמעותית. ה ONE היה מחזיק לי יותר מחודש, כשה Logitech Harmony Elite מצריך טעינה כל 3-5 ימים. יש פה מישהו עם הדגם הזה שיכול להגיד לי אם זה "נורמלי" או שפשוט המוצר תקול?
תודה מראש.
החלפתי את ההרמוני ONE המזדקן שלי ב Logitech Harmony Elite. משום מה זמן הסוללה שלו נמוך משמעותית. ה ONE היה מחזיק לי יותר מחודש, כשה Logitech Harmony Elite מצריך טעינה כל 3-5 ימים. יש פה מישהו עם הדגם הזה שיכול להגיד לי אם זה "נורמלי" או שפשוט המוצר תקול?
תודה מראש.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·slarti כתב:ה-ELITE הרבה יותר בזבזן. לא יודע למה. כנראה המסך הצבעוני המתהלב שלו.
....
גם ל ONE היה מסך מגע צבעוני, כך שאני לא מבין למה הוא החזיק עשרות מונים יותר. פשוט תכנון לקוי כנראה. חבל.
המסך הזה יותר גדול ומפורט. זה משפיע.
מסך הוא צרכן החשמל הכי גדול בכל מכשיר אלקטרוני.
מסכים שיכלו להתאמץ קצת יותר כאן... אבל אני חושב שההנחה היא פשוט שאתה עובד איתו בCRADLE.
אני אתן לך טיפ - אתה יכול ב-30$ לקנות שלט נוסף פשוט, ללא מסך, ולחבר אותו לאותו ה-HUB.
לשלט הזה יש שלושה כפתורי ACTIVITY, ומאפשר סה"כ 6 אקטיביטיז (לחיצה קצרה/ארוכה על כל אחד).
כמו כן אין לו מסך כמובן אבל אפשר לתכנת את הכפתורים שלו גם בלחיצה קצרה/ארוכה אם אתה צריך משהו ספציפי מעבר לבסיסי.
הוא פחות "מגניב" - אבל היתרון שלו שהוא עובד על סוללת כפתור במשך שנה (לא נטען, אבל פעם בשנה מחליפים). היתרון השני שלו שהוא עובד במקביל לשלט הראשי - כלומר ה:"סטייט" הרי נשאר בזכרון של ההאב.
אם נגמרת לך הסוללה בELITE אתה יכול להשתמש בו
מסך הוא צרכן החשמל הכי גדול בכל מכשיר אלקטרוני.
מסכים שיכלו להתאמץ קצת יותר כאן... אבל אני חושב שההנחה היא פשוט שאתה עובד איתו בCRADLE.
אני אתן לך טיפ - אתה יכול ב-30$ לקנות שלט נוסף פשוט, ללא מסך, ולחבר אותו לאותו ה-HUB.
לשלט הזה יש שלושה כפתורי ACTIVITY, ומאפשר סה"כ 6 אקטיביטיז (לחיצה קצרה/ארוכה על כל אחד).
כמו כן אין לו מסך כמובן אבל אפשר לתכנת את הכפתורים שלו גם בלחיצה קצרה/ארוכה אם אתה צריך משהו ספציפי מעבר לבסיסי.
הוא פחות "מגניב" - אבל היתרון שלו שהוא עובד על סוללת כפתור במשך שנה (לא נטען, אבל פעם בשנה מחליפים). היתרון השני שלו שהוא עובד במקביל לשלט הראשי - כלומר ה:"סטייט" הרי נשאר בזכרון של ההאב.
אם נגמרת לך הסוללה בELITE אתה יכול להשתמש בו
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@Huber
3-5 ימים זה טוב
אצלי 2-3 וקפוט.... אבל האמת שזה הפריע רק בהתחלה - עד שקלטתי שאחרי כשלושה ימי עבודה הוא באמת התרוקן. מאז אני מניח אותו בסיום הצפייה בעריסה. לילה שלם של טעינה בהחלט עושה את העבודה.
3-5 ימים זה טוב
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

@shiki
אכן נרכש באמזון גרמניה לפני מס׳ שבועות (Amazon Prime Day).
אם איני טועה מחירו של קיט ה elite היה 160 יורו לפני תוספות שילוח ומיסים.
אכן נרכש באמזון גרמניה לפני מס׳ שבועות (Amazon Prime Day).
אם איני טועה מחירו של קיט ה elite היה 160 יורו לפני תוספות שילוח ומיסים.
נורמלי לחלוטין, לא רק שהסוללה מתרוקנת מהר, כי לשלט, מה לעשות, יש רכיב WIFI, לדעתי הוא בקשר רציף עם ההאב גם כשאתה לא משתמש בו,
בנוסף נראה לי שגם הסוללה עצמה מיושנת, רק 1000mAh כאשר היום כבר מגיעים לפול בגודל כזה. מזל שהיא ליתיום ותחזיק במקרה הטוב 500 טעינות.
בכל מקרה זה לא כזה פשוט להחליף אותה כמו ב-ONE שלטעמי השלט המוצלח ביותר של לוג'טק (יותר נכון ה-900 כי הוא כולל גם RF).
צריך לפתוח את שני הברגים במחבר הטעינה בשלט ולהוציא בעדינות
בנוסף נראה לי שגם הסוללה עצמה מיושנת, רק 1000mAh כאשר היום כבר מגיעים לפול בגודל כזה. מזל שהיא ליתיום ותחזיק במקרה הטוב 500 טעינות.
בכל מקרה זה לא כזה פשוט להחליף אותה כמו ב-ONE שלטעמי השלט המוצלח ביותר של לוג'טק (יותר נכון ה-900 כי הוא כולל גם RF).
צריך לפתוח את שני הברגים במחבר הטעינה בשלט ולהוציא בעדינות
-
Huber
- חבר במועדון HT

·shiki כתב:@Huber
·
אני עם הULTIMATE וגם הוא מחזיק 2-3 ימים לכל היותר ללא טעינה.
אגב, אפשר קישור מאיפה רכשת? מבדיקה שערכתי באמאזון הפסיקו לשלוח את המוצר לישראל...
הקישור לא יעזור כי אני רואה שזה באמת כבר לא נשלח.
- sigamore
- חבר מביא חבר

האמת שגם אני בד"כ מעדיף את ריח הניילונים של מוצר חדשshiki כתב:@sigamore
·
תודה על הרצון הטובמעדיף חדש לחלוטין עם אחריות, ארכוש מאמאזון ארה"ב בדיל הראשון שיהיה.
...
בהצלחה ! ... ובהחלט אודיע לך אם אראה מבצע מעניין בזמן הקרוב