חידוש טריפל הוט - באיזה מחיר?
שוב עברה שנה והחבילה שיש לאמי עם הוט הסתיימה. יש לה טריפל עם ממיר MAGIC HD, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט 100GB. היא משלמת 250ש"ח (חודשיים היו חינם). אני יודע שבשוק היו הרבה שינויים והתחרות חזקה. אמי די מרוצה אין לה דרישות מיוחדות....בעיקר היא צריכה את הוט טלוויזיה בשביל ערוץ הקבלה וערוץ הידברות.
אני מבקש לקבל קצת מידע לגבי המחיר שאפשר להשיג לפני שאני מתקשר להוט. כן, אני מכיר את הפרוצדורה של האיום להתנתק....עדיף להתנהל מול שימור לקוחות. למדתי את זה פה בפורום וזה חסך לנו הרבה כסף.
תודה.
אני מבקש לקבל קצת מידע לגבי המחיר שאפשר להשיג לפני שאני מתקשר להוט. כן, אני מכיר את הפרוצדורה של האיום להתנתק....עדיף להתנהל מול שימור לקוחות. למדתי את זה פה בפורום וזה חסך לנו הרבה כסף.
תודה.
lior ו-UFO תודה היום אפשר לראות הכל במחשב אני לפעמים עצלן מדי לפתוח את הטלוויזיה ומסתכל במחשב. אמי בת 88 ולקח לה די הרבה זמן ללמוד את השלט של הוט והיא לא יודעת מחשבים כך שאני לא יודע איך היא מסוגלת לראות תוכניות דרך המחשב באופן עצמאית.
טוב...סגרתי איתם לשנה נוספת ב-248ש"ח. היו לי 3 שיחות. שיחה ראשונה הציעו 278....ביקשתי להתנתק. שיחה שנייה רצו 258...ביקשתי להתנתק. שיחה שלישית כבר נמאס לי מכל המשחק הזה והסכמתי ל-248. (הציעו לי VOD בעוד 5ש"ח).
מקווה שמידע זה יעזור למישהו.
מקווה שמידע זה יעזור למישהו.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
·scubaski כתב:טוב...סגרתי איתם לשנה נוספת ב-248ש"ח. היו לי 3 שיחות. שיחה ראשונה הציעו 278....ביקשתי להתנתק. שיחה שנייה רצו 258...ביקשתי להתנתק. שיחה שלישית כבר נמאס לי מכל המשחק הזה והסכמתי ל-248. (הציעו לי VOD בעוד 5ש"ח).
מקווה שמידע זה יעזור למישהו....
VOD בעוד 5ש"ח לחודש?
למשך כמה זמן ?
And the meek shall inherit the earth
...
...
מעדכן שסגרתי עם הוט היום חבילה:scubaski כתב:@toms41 שיהיה בהצלחה... תעדכן אותי.
·...
כל הערוצים (חוץ מארוטיקה וספורט 1-4).
VOD
אינטרנט 100Mb
טלפון ללא הגבלה
החבילה ב244.
ממיר HD magic, fiberbox, ו2 ממירי fiberbox mini
כל הממירים בתוספת 15 שקל.
סה"כ יצא חבילה+4 ממירים= 269 ש"ח
בדוק בבקשה מה מס' המבצע בהסכם ששלחו לך או באתר. אמור להיות קוד מבצע 1162 או משהו דומה.toms41 כתב:מעדכן שסגרתי עם הוט היום חבילה:......
כל הערוצים (חוץ מארוטיקה וספורט 1-4).
VOD
אינטרנט 100Mb
טלפון ללא הגבלה
החבילה ב244.
ממיר HD magic, fiberbox, ו2 ממירי fiberbox mini
כל הממירים בתוספת 15 שקל.
סה"כ יצא חבילה+4 ממירים= 269 ש"ח
...
תודה
·
טוב בדקתי את התקנון וטעות שלי אבל המחיר 253 כולל VOD. לא כולל VOD המחיר אכן 243 שקל ככה הנציגה אמרה אבל בשביל 10 שקלים בחודש החלטתי להשאיר.off כתב:
בדוק בבקשה מה מס' המבצע בהסכם ששלחו לך או באתר. אמור להיות קוד מבצע 1162 או משהו דומה.......
תודה
·...
בסהכ כולל הממירים יצא 268 שקל.
הנה התקנון לכל מי שמעוניין:תקנון 1271