מחפש כונן לפלופי 5 ורבע....
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
הבעיה היא לא רק כונן. לפי דעתי אתה צריך גם לוח אם עם כניסה מתאימה, שלא תמצא בלוחות מהעשור האחרון. בנוסף, סביר להניח שמ"ה לא מכילה את הדרייבר המתאים. הקיצר אתה צריך מכונה ייעודית עם חומרה ותוכנה שיידעו לקרוא את הדיסקטים האלה.
אני מניח שאולי אפשר למצוא דברים כאלה. אבל זה לא אומר שתוכל לקרוא את הדיסקטים
הדיסקטים האלה נודעו באמינות נמוכה מאד. בהתחשב בזה שהדיסקטים נצרבו לפני למעלה מ 30 שנה, אני חושש שככל הנראה מצבם הדרדר והם לא יספקו את הסחורה. (זה תלוי כמה שימוש היה בהם לפני ואחרי הצריבה הסופית)
ישנן מעבדות מקצועיות שיוכלו לשחזר את החומר, אולם אני יודע שזה עסק יקר.
בהצלחה.
אני מניח שאולי אפשר למצוא דברים כאלה. אבל זה לא אומר שתוכל לקרוא את הדיסקטים
הדיסקטים האלה נודעו באמינות נמוכה מאד. בהתחשב בזה שהדיסקטים נצרבו לפני למעלה מ 30 שנה, אני חושש שככל הנראה מצבם הדרדר והם לא יספקו את הסחורה. (זה תלוי כמה שימוש היה בהם לפני ואחרי הצריבה הסופית)
ישנן מעבדות מקצועיות שיוכלו לשחזר את החומר, אולם אני יודע שזה עסק יקר.
בהצלחה.
מניח שהתשובה שקיבלת נכונה,אני לא מתמצא די הצורך
בכל מקרה יש לי כונן כזה במחשב ישן שלא פועל (המחשב) ואין ל מושג אם הכונן תקין.
החיבור למחשב הוא מעין שקע מוארך בן 17 זוגות
בכל מקרה יש לי כונן כזה במחשב ישן שלא פועל (המחשב) ואין ל מושג אם הכונן תקין.
החיבור למחשב הוא מעין שקע מוארך בן 17 זוגות
אם זה נראה כמו ברווז,הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז-כנראה שזה ברווז
קונים באיביי כונן 5.25 אינץ' ישן (או מפרקים ממחשב משומש), ומזמינים את המתאם הבא:
http://www.deviceside.com/fc5025.html
Batnun
.
http://www.deviceside.com/fc5025.html
Batnun
.
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
תודה על התגובות, לא הייתי בשטח אז הדיווח הוא רק משמיעה.
נמצא כונן וגם חובר למחשב בן 10 בערך . אבל לא כל הדיסקים נקראו (או לשם זהירות לא ניסו את כולם...)
הכוונה כרגע היא באמת לאתר באיבי כונן נוסף.
תודה.
** שרון, פלופי'ז לא נצרבים אלא נכתבים מגנטית. כל שצריך הוא לוח אם עם ערוץ לפלופי ואז אפשר לחבר כל כונן שהוא ולשנות בביוס.
נמצא כונן וגם חובר למחשב בן 10 בערך . אבל לא כל הדיסקים נקראו (או לשם זהירות לא ניסו את כולם...)
הכוונה כרגע היא באמת לאתר באיבי כונן נוסף.
תודה.
** שרון, פלופי'ז לא נצרבים אלא נכתבים מגנטית. כל שצריך הוא לוח אם עם ערוץ לפלופי ואז אפשר לחבר כל כונן שהוא ולשנות בביוס.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.