למכירה bezzera unica
למכירה bezzera unica האיטלקיה הנהדרת דגם עם PID כמעט בת שנתיים! מכונה מעולה (ניתן לקרוא עליה כאן הרבה בפורום )
המכונה במצב מצוין אחרי טיפול אבנית והרבה אהבה! . מגיע עם דוחסן מקורי! שנקנה בנפרד של בזרה מברזל (ניתן לקנות ללא דוחסן ) וכל הערכה המלאה+ 3חודשי אחריות!! מחיר 5500 . טלפון לרצינים :0557048011
המכונה במצב מצוין אחרי טיפול אבנית והרבה אהבה! . מגיע עם דוחסן מקורי! שנקנה בנפרד של בזרה מברזל (ניתן לקנות ללא דוחסן ) וכל הערכה המלאה+ 3חודשי אחריות!! מחיר 5500 . טלפון לרצינים :0557048011
נערך לאחרונה על ידי bigC ב 30/08/2017 18:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
סביר להניח שמי שפרסם יש איזו מעורבות במעבדת מכונות קפה , לכן הוא נותן אחריות ודורש גם מחיר יחסית גבוה
היי, תודה על התגובות אבל אשמח לתגובות יותר עייניניות ממישבאמת מעוניין הרי זה פורום יד 2.
אין לי שום קשר למעבדה כזו או אחרת , כן 3 חודשי אחריות שזה נחמד מהיבואן כמובן.
מוזר שאני לא מצליח לקבל הודעות מישרוצה לשמוע פרטי שישאיר טלפון או ינסה לכתוב לפרטי קצת מאוחר יותר
אין לי שום קשר למעבדה כזו או אחרת , כן 3 חודשי אחריות שזה נחמד מהיבואן כמובן.
מוזר שאני לא מצליח לקבל הודעות מישרוצה לשמוע פרטי שישאיר טלפון או ינסה לכתוב לפרטי קצת מאוחר יותר
- superuriya
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ומכרת לעצמך? 
@bigC
·
אחי, זה לא אתר yad2 וזה מאוד רלוונטי כמה עולה מכונה חדשה.
לא אציין מאיפה, אבל אפשר לקנות המכונה חדשה פה בארץ עם אחריות שנה ב 4700.
עם כל הכבוד לגישה של "אני לא ממהר, יש לי טמפר מגניב, מי צריך תמונה? וטוב, נו, קחו טלפון..", אם אתה רוצה למכור בפורום רציני, תהיה רציני.
·
אחי, זה לא אתר yad2 וזה מאוד רלוונטי כמה עולה מכונה חדשה.
לא אציין מאיפה, אבל אפשר לקנות המכונה חדשה פה בארץ עם אחריות שנה ב 4700.
עם כל הכבוד לגישה של "אני לא ממהר, יש לי טמפר מגניב, מי צריך תמונה? וטוב, נו, קחו טלפון..", אם אתה רוצה למכור בפורום רציני, תהיה רציני.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@bigC
·
המלצתי אליך, במחיר הזה אתה לא תצליח למכור אותה דרך הלוח כאן לדעתי. תנסה ביד 2. אולי שם תמצא מישהו שמוכן לשלם סכום כזה עליה.
המכונה הזו , למיטב זכרוני, נמכרה בעבר כאן בפורום בערך 2000-2500 שח פחות מהמחיר שאתה רוצה.
בהצלחה.
·
המלצתי אליך, במחיר הזה אתה לא תצליח למכור אותה דרך הלוח כאן לדעתי. תנסה ביד 2. אולי שם תמצא מישהו שמוכן לשלם סכום כזה עליה.
המכונה הזו , למיטב זכרוני, נמכרה בעבר כאן בפורום בערך 2000-2500 שח פחות מהמחיר שאתה רוצה.
בהצלחה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
הגישה שלך מזלזלת.
לבוא לפורום חובבי קפה, ולהציע מכונה יד שניה ב-20% יותר וטמפר של בזרה זה זלזול.
לוחות יד שניה של פורומים אמורים להיות המקום הכי טוב לקניות...
ברצינות, אם היה לי את הטמפר הזה הוא היה משמש כמשקולת נייר.
מכונות שמתומחרות נכון נמכרות בפחות מיום כאן.
לבוא לפורום חובבי קפה, ולהציע מכונה יד שניה ב-20% יותר וטמפר של בזרה זה זלזול.
לוחות יד שניה של פורומים אמורים להיות המקום הכי טוב לקניות...
ברצינות, אם היה לי את הטמפר הזה הוא היה משמש כמשקולת נייר.
מכונות שמתומחרות נכון נמכרות בפחות מיום כאן.