The Americans - ב 2018 תהיה עונה 6 ואחרונה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
חדשות טובות - סדרה מצוינת
מבחינה אובייקטיבית אתה צודק. העלילה די מסתובבת סביב הזנב של עצמה.toxin כתב:הסדרה כבר גם ככה התחילה להימרח יותר מדי....
אבל אישית אני מוכן שיהיו עוד ועוד עונות, שימרחו בלי סוף, יעברו לילדים ואח"כ לנכדים עד ימי פוטין.
כי יש שם משחק טוב בתור דרמה ולמי שאוהב גם קצב איטי זה מצויין.
אגב לגבי סטן: עוד מישהו שם לב שהוא שיחק בסרט המופע של טרומן בתור החבר שהתפקיד שלו לקחת את טרומן לפחית בירה בכל פעם שהוא נסער ?
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
הסדרה עצמה מאוד חתרנית ומעניינת, אבל לדעתי העונה האחרונה פספוס ענק כי בגדול הם היו מאוד קרובים ללהתפס ופתאום נאדה. חבל, לדעתי היה מאוד מעניין אם הם היו נתפסים או בורחים מהחוק.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מסכים. המשחק מעולה, הדילמות תמיד מעניינות, הירידה לפרטים הקטנים של התקופה, פסקול נהדר.oferlaor כתב:הסדרה עצמה מאוד חתרנית ומעניינת, אבל לדעתי העונה האחרונה פספוס ענק כי בגדול הם היו מאוד קרובים ללהתפס ופתאום נאדה. חבל, לדעתי היה מאוד מעניין אם הם היו נתפסים או בורחים מהחוק....
אבל העונה הזאת היתה אולי הכי איטית וקצת פחות מותחת. הסיפור ורוב הדמויות עומדות במקום, וההתפתחות האמיתית היא רק סביב
פייג' .
הבעיה שהרבה סדרות ממשיכות בגלל רייטינג טוב אבל הרצון להמשיך עוד ועוד גורע מהאיכות.
מעט מדי סדרות יודעות איך לסיים יפה, בדרך כלל הן אלה שנקבע להן מראש מספר עונות, עם תכנית ברורה לאן הסיפור הולך.
אני חושב שכבר בעונה 4 הם היו צריכים ליצור כמה תפניות חזקות בסיפור כדי לצאת מאיזור הנוחות ולתת עוד 1-2 עונות חזקות ולסיים.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11516
- נתן תודות: 1197 פעמים
- קיבל תודות: 2425 פעמים
ככה בשקט הסתיימה אחת הסדרות הטובות שראינו (ראיתי) בשנים האחרונות.
איכות משחק גבוה, עלילה סוחפת. תפאורה/אווירה מושקעת,אמפתיה מלאה "לרעים".
פרק 1 היה אחד החזקים שנראו לאחרונה. ( אפילו השיר פוגע במטרה)
אולי עונה 5 נמרחה מעט עדיין אני חושב שעונה נוספת (מעבר ל 6) הייתה מעלה את הסדרה צעד אחד נוסף לפסגה.
מרדפים,רגשות אשם (דווקא שזה הגיע לקראת הסוף, היא הסתיימה) הזוגיות של סטן והאמת של בת הזוג שלו, עתיד הילדים,
ועוד כמה דברים שנשארו לא ממש סגורים.
הייתה חוויה, חבל שנגמרה. ( נדיר שאני אומר את זה על סדרות,בדרך כלל מחכה שיגיע הסוף)
איכות משחק גבוה, עלילה סוחפת. תפאורה/אווירה מושקעת,אמפתיה מלאה "לרעים".
פרק 1 היה אחד החזקים שנראו לאחרונה. ( אפילו השיר פוגע במטרה)
אולי עונה 5 נמרחה מעט עדיין אני חושב שעונה נוספת (מעבר ל 6) הייתה מעלה את הסדרה צעד אחד נוסף לפסגה.
מרדפים,רגשות אשם (דווקא שזה הגיע לקראת הסוף, היא הסתיימה) הזוגיות של סטן והאמת של בת הזוג שלו, עתיד הילדים,
ועוד כמה דברים שנשארו לא ממש סגורים.
הייתה חוויה, חבל שנגמרה. ( נדיר שאני אומר את זה על סדרות,בדרך כלל מחכה שיגיע הסוף)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אני עדיין באמצע הסדרה. היא מצויינת אבל מרגיש לי שמוצתה. שמח שלא מרחו את זה כמו אחרות.