בחירת כרטיס מסך
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שלום חברים,
אתמול לצערי הרב הלך כרטיס מסך במחשב. כיוון שאני לא גיימר ושנים לא התעניינתי בתחום כבר, צריך המלצה על כרטיס לא יקר, שיעשה את העבודה. הכטיס אמור להתחבר לשני מסכים, רצוי ללא מאוורר, והוא יתחבר ללוח Intel DP55WG
חשבתי על הרכטיס הזה:
https://www.asus.com/uk/Graphics-Cards/R5230SL2GD3L/
אשמח לתגובתכם
תודה רבה
אתמול לצערי הרב הלך כרטיס מסך במחשב. כיוון שאני לא גיימר ושנים לא התעניינתי בתחום כבר, צריך המלצה על כרטיס לא יקר, שיעשה את העבודה. הכטיס אמור להתחבר לשני מסכים, רצוי ללא מאוורר, והוא יתחבר ללוח Intel DP55WG
חשבתי על הרכטיס הזה:
https://www.asus.com/uk/Graphics-Cards/R5230SL2GD3L/
אשמח לתגובתכם
תודה רבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון הוא יעשה את העבודה, אבל הייתי ממליץ ללכת על GT1030 של NVIDIA.
כרטיס מעט יותר יקר, אבל הרבה יותר מודרני. עם תמיכה ב-4K וב-HDR, אם אי פעם תרצה להפוך את המחשב ל-HTPC, או לצפות בתוכן 4K על המחשב.
כרטיס מעט יותר יקר, אבל הרבה יותר מודרני. עם תמיכה ב-4K וב-HDR, אם אי פעם תרצה להפוך את המחשב ל-HTPC, או לצפות בתוכן 4K על המחשב.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·תודה על המלצה, אבל המחשב לא יהפוך ל-HTPC, וגם אין תכנית להחליף את המסכים. אבל צריך כרטיס שיעבוד יציב כמה שנים לפחות. בעיקר השאלה שלי מי מיצרנים עדיף?TheCoolest כתב:בעיקרון הוא יעשה את העבודה, אבל הייתי ממליץ ללכת על GT1030 של NVIDIA.
כרטיס מעט יותר יקר, אבל הרבה יותר מודרני. עם תמיכה ב-4K וב-HDR, אם אי פעם תרצה להפוך את המחשב ל-HTPC, או לצפות בתוכן 4K על המחשב....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא כזה משנה, הכל אותו דבר ברמת המחיר הזו.
יש לי HD5450 פסיבי של Saphire ועובד כמו גדול כבר בערך 5-6 שנים.
יש לי HD5450 פסיבי של Saphire ועובד כמו גדול כבר בערך 5-6 שנים.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

היום הגיע כרטיס, asus r5 230 2GB, אבל המחשב לא עולה אתו ... נתקע בחלון bios בהודעה 5a. ניסיתי לנתק דיסקים, לאפס bios - זה לא עזר. ה-bios מעודכן. מדובר בלוח די ישן, Intel dp55wg.
רעיונות יתקבלו בברכה...
רעיונות יתקבלו בברכה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למען האמת אין לי תשובה. מחיפוש בגוגל, נראת כמו בעיה דיי נפוצה עם לוחות אם של אינטל.
התקנתי בלוח עתיק של ASUS כרטיס מסך חדש (GTX1050) ולא נתקלתי בשום בעיה.
אם אתה מנתק את כל הכוננים מהלוח (HDD,SSD,CD) האם הוא עדיין נתקע עם אותה שגיאה? תנסה לבדוק האם יש BIOS בטא עבור הלוח, לפעמים משחררים בטא כדי לסדר תקלה כזו או אחרת אבל זה לא יוצא כגרסה רשמית.
אם אתה מנתק את כל הכוננים מהלוח (HDD,SSD,CD) האם הוא עדיין נתקע עם אותה שגיאה? תנסה לבדוק האם יש BIOS בטא עבור הלוח, לפעמים משחררים בטא כדי לסדר תקלה כזו או אחרת אבל זה לא יוצא כגרסה רשמית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
R5 לא דורש חבור מתח מהספק.
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·כן, תיארתי לעצמי שזאת יכולה להיות בעיה ולכן ניסיתי לנתק כל הדברים האלה, אך שום דבר לא עזר. הכרטיס שעבד עכשיו היה HD4650 של HIS.TheCoolest כתב:למען האמת אין לי תשובה. מחיפוש בגוגל, נראת כמו בעיה דיי נפוצה עם לוחות אם של אינטל.
אם אתה מנתק את כל הכוננים מהלוח (HDD,SSD,CD) האם הוא עדיין נתקע עם אותה שגיאה? תנסה לבדוק האם יש BIOS בטא עבור הלוח, לפעמים משחררים בטא כדי לסדר תקלה כזו או אחרת אבל זה לא יוצא כגרסה רשמית....
טוב, לא נורא, את זה אחזיר והזמנתי כבר אחד אחר, של Nvidia. בעיה זה רק שוב המתנה של 10 ימים