אפשרי לקבל יותר העלאה?
-
שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
היי,
אני בבזק בינלאומי מהירות הורדה 40MB והעלאה MB 3.5 האם אפשרי לבקש מהם להרים את המהירות? במה זה תלוי?
אני בבזק בינלאומי מהירות הורדה 40MB והעלאה MB 3.5 האם אפשרי לבקש מהם להרים את המהירות? במה זה תלוי?
הלוואי.
3 מגה העלאה זה המקסימום שבזק מספקת ללקוחות פרטיים. מעבר לזה אצל בזק זה רק ללקוחות עסקיים וזה עולה אלפי שקלים לחודש לקבל מהיריות העלאה נורמליות.
להוט יש חבילה של 200 מגה הורדה עם 5 מגה העלאה או חבילה ללקוחות עסקיים של 500 מגה עם 10 מגה העלאה (ואני משאר חבילות עסקיות יותר גדולות והרבה יותר יקרות).
יש גם unlimited או partner fiber שפורסים לאט לאט סיבים והם הפתרון היחיד שבאמת נותן מהירות העלאה סבירה במחיר שפוי אבל הפריסה שלהם עדיין מינימלית.
3 מגה העלאה זה המקסימום שבזק מספקת ללקוחות פרטיים. מעבר לזה אצל בזק זה רק ללקוחות עסקיים וזה עולה אלפי שקלים לחודש לקבל מהיריות העלאה נורמליות.
להוט יש חבילה של 200 מגה הורדה עם 5 מגה העלאה או חבילה ללקוחות עסקיים של 500 מגה עם 10 מגה העלאה (ואני משאר חבילות עסקיות יותר גדולות והרבה יותר יקרות).
יש גם unlimited או partner fiber שפורסים לאט לאט סיבים והם הפתרון היחיד שבאמת נותן מהירות העלאה סבירה במחיר שפוי אבל הפריסה שלהם עדיין מינימלית.
·eran405 כתב:הלוואי.
יש גם unlimited או partner fiber שפורסים לאט לאט סיבים והם הפתרון היחיד שבאמת נותן מהירות העלאה סבירה במחיר שפוי אבל הפריסה שלהם עדיין מינימלית....
נוסיף ללקוח פרטי שיהיה בקרוב גם את סלקום פייבר
אבל עדייןבסלקום ופרטנר המהירות העלאה אפילו לא רבע סימטרית
·הרבה מדברים על זה שסלקום תיתן 100 מגה העלאה והם מאוכזבים כי זה לא סימטרי.. אתם רציניים? למי אכפת סימטרי מספיק שיהיה 100 מגה העלאה ו1gb הורדה תאמין לי זה יספיק לך 100 אל תהיו גרידים בקטע של הסימטרי עדיף מאשר 5 מגה שזה המקסימום שלנו...ran241 כתב:·......
נוסיף ללקוח פרטי שיהיה בקרוב גם את סלקום פייבר
אבל עדייןבסלקום ופרטנר המהירות העלאה אפילו לא רבע סימטרית...
אם אתה טוען שמהירות 100 מגה בהעלאה זה מספיק
אז איך אנלימיטד נותנת לכל לקוח פרטי שלה מהירות העלאה סימטרית?
היא גם הייתה יכולה לקבוע שכל לקוח שלה שרוצה מהירות העלאה יותר גבוה אז שישלם הרבה יותר כסף כמו שמשלם לקוח עסקי ובכסף הזה היא הייתה יכולה לפרוס עוד תשתיות
אז זה מראה שכיום זה לא באמת מספיק להרבה לקוחות פרטים מהירות העלאה של רק 100 מגה
וחבל שהחברות החדשות מגבילות ללקוח פרטי את מהירות העלאה ל 100 מגה רק כדי שהאנשים יעברו אליהם בטענה שהמהירות העלאה שהן נותנות באינטרנט הוא יותר גבוה אבזל זה עדיין לא מספיק בתקופה כיום של הריבוי העלאת קבצים של היותר גדולים באיכות HD בקרוב גם באיכות 4K אל האינטרנט
אז איך אנלימיטד נותנת לכל לקוח פרטי שלה מהירות העלאה סימטרית?
היא גם הייתה יכולה לקבוע שכל לקוח שלה שרוצה מהירות העלאה יותר גבוה אז שישלם הרבה יותר כסף כמו שמשלם לקוח עסקי ובכסף הזה היא הייתה יכולה לפרוס עוד תשתיות
אז זה מראה שכיום זה לא באמת מספיק להרבה לקוחות פרטים מהירות העלאה של רק 100 מגה
וחבל שהחברות החדשות מגבילות ללקוח פרטי את מהירות העלאה ל 100 מגה רק כדי שהאנשים יעברו אליהם בטענה שהמהירות העלאה שהן נותנות באינטרנט הוא יותר גבוה אבזל זה עדיין לא מספיק בתקופה כיום של הריבוי העלאת קבצים של היותר גדולים באיכות HD בקרוב גם באיכות 4K אל האינטרנט